Originally posted by badgirl
Quote:
Originally posted by Lily
Ναι το ξεπέρασα, όπως και εσείς νομίζω, όμως εκείνοι το ξεπέρασαν? Έχουν τη δύναμη?
Μπορούν να βρούν το σωστό τρόπο να το κάνουν? Στη τελική έχουν τη διάθεση να το στερηθούν?
Θα έλεγα οτι πρέπει να το χειριστείτε λίγο διαφορετικά, με πολύ συζήτηση και καταννόηση
τι να συζητησω? το πρωι μου λεει εχω σακχαρο κ εχω τρομοκρατηθει κ το μεσημερι τρωει μακαροναδα κ μετα 1 κουραμπιε. κι επειδη λεει δεν ηταν καλος εφαγε κ απο τον αλλο να δει μηπως ειναι καλυτερος. δηλαδη ΕΛΕΟΣ. εκει ενιωσα αηδια κ απογοητευση.
Γιατι εγω εφαγα σκετα τα μακαρονια ολικης αλεσης χωρις να εχω προβλημα υγειας ενω ο αλλος δικαιουται να φαει λευκα μακαρονια κ 2 κουραμπιεδες στο καπακι κ μετα να κλαιγεται οτι εχει σακχαρο? Κ αν δε κλαιγεται παλι θα ενοχληθω, γιατι τοτε θα πει πως δε δινει δεκαρα για την οικογενεια του που θα τον χασει...
Κ ωραια εστω οτι ειμαι σκληρη κ δικαιουται ο αλλος περισσοτερο χρονο, εμεις τι σταση υποτιθεται πρεπει να τηρησουμε οταν κανει κουταμαρες? κ σκεφτειτε οτι αν ο καθενας πασχει απο κατι σε μια οικογενεια κ φερεται σαν 8χρονο τοτε ποιον να πρωτοκυνηγησουμε?
Στον αντρα μου που εχει τεραστιο προβλημα με το φαγητο κ τρωει μονο κρεας, κι επειδη στην οικογενεια μου εχω πολλα ατομα που συμπεριφερονται σαν οκταχρονα με σοβαρα προβληματα υγειας (μπαι -πας κτλ), του ξεκαθαρισα εξαρχης οτι δεν εχω σκοπο να αφιερωσω τη ζωη μου στο να τον κυνηγαω τι θα φαει διοτι δεν εχω σκοπο να γινω μαμα του, που στην τελικη ουτε αυτη καταφερε τιποτα με το κυνηγι...Σας πληροφορω οτι μονος του αρχισε κ βελτιωνεται, παραδειγματιζεται απομενα κ προσπαθει κι εκεινος...Η οικογενεια μου δηλαδη τι εχει κ δε μπορει να ξυπνησει επιτελους? μηπως ειναι πιο χαζοι απτους αλλους? παντου ακουμε για την υγεια, το φαγητο, το τσιγαρο, τι αλλο πια?
Ακομα κ αν δε μου προτεινετε λυση σας ευχαριστω που τα ειπα κ ξαλαφρωσα :( απλα στεναχωριεμαι παρα πολυ κ αυτο δε βοηθαει...επισης στεναχωριεμαι ευκολα κ για αγνωστους...ουττε αυτο βοηθαει. Ελεγα μηπως αν γινω σκληρη πετυχω καατι αλλα ουτε αυτο βοηθαει!