ki egw , tg alliws ta neura vrika pou tha ta vgalw ... ston kathigiti mou !!! haha ... tespa ... paw na kserathw ... kalinuxtes se olous!!!!
Printable View
ki egw , tg alliws ta neura vrika pou tha ta vgalw ... ston kathigiti mou !!! haha ... tespa ... paw na kserathw ... kalinuxtes se olous!!!!
Για τα ξενυχτια και τα κοκκινα ματια ρε γμτ :D
Καλη ξεκουραση, καληνυχτα stellou :)
Στελλού μου, ελπίζω στο μεταξύ να ξεκουράστηκες. Η εξάντληση δεν είναι καλός σύμβουλος.
Το περιβάλλον μας συχνά σαμποτάρει και υποτιμά τις προσπάθειές μας και ας μην έχει αυτή την πρόθεση. Οι δικοί σου άνθρωποι ήθελαν να κάνουν ένα αστειάκι, δε σκέφτηκαν λεπτό πόσο θα σε συγχύσουν με λίγη πλακίτσα (γι' αυτούς πάντα). Και φυσικά θα φας το σουβλάκι σου, χωρίς να απολογηθείς γι' αυτό. Έχεις τους ανθρώπους σου, αυτό είναι το βασικό. Σε νοιάζονται και ας είναι άγαρποι καμιά φορά. Συνέχισε την καλή σου προσπάθεια! Φιλιά!
Κωστα ειστε γλυκυτατοι σαν ζωακια...εννουσα βεβαιως βεβαιως,,,
Στελουδακι ελπιζω νασαι καλυτερα, πες μας νεα σου κ απο την εργασια...
Επρεπε να βγω βιαστικα οταν συζητουσαμε εδω. Φιλια!
Stellou μην ακούς κανέναν pls! 1ον Το σουβλάκι (σε περιορισμένη ποσότητα και πιο light εκδοχή) είναι μία από τις πιο υγιεινές και ολοκληρωμένες τροφές. 2ον Η προσπάθεια είναι δική σου και δε χρειάζεται να δίνεις λόγο σε κανέναν. 3ον Ξοδεύουμε άσκοπα τόσα λεφτά που η αμοιβή του διαιτολόγου είναι ίσως η πιο εποικοδομητική επένδυση στην υγεία μας. Εάν δηλαδή έπρεπε να πας στο γιατρό, δεν θα πήγαινες για να μην πληρώσεις επίσκεψη? Ήμαρτον! Συνέχισε δυνατά!!
η εργασια τελειωσε , παρεδωσα , τωρα θα ετοιμαζομαι σιγα σιγα για την παρουσιαση ... και αν δεν παρω πανω απο 7 θα τους χεσω !! εχω και κατι αλλες εργασιες που πρεπει να ξεκιναω σιγα σιγα ... να επιλεξω θεμα πτυχιακης ... ουυυυυ δεν προκειται να βαρεθω φετος !!!
Ποτε ειναι η παρουσιαση? Ελα σου μπαινει καλα το 10..... Θα εχεις να ασχολεισαι συνεχεια :P
Στελλουλου μπραβο και για το χαμενο κιλακι!!!! αντε 3 κιλα ακομη για τον στοχο σου!!
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις κοριτσακι :) :)
ευχαριστω πολυ Nekky μου να σαι καλα :) η παρουσιαση Κωστα δεν ξερω ακομη ποτε ειναι , αλλα μεχρι τις 25 Φεβρουαριου θα χει γινει ...
συμφωνω κ επαυξανω!! αλαδωτη πιτα κ σουπερ σουβλακι! (ετσι κι αλλιως βαζουν χαλια λαδια οποτε καλυτερο γινεται)Quote:
Originally posted by melaxroinaki
Stellou μην ακούς κανέναν pls! 1ον Το σουβλάκι (σε περιορισμένη ποσότητα και πιο light εκδοχή) είναι μία από τις πιο υγιεινές και ολοκληρωμένες τροφές. 2ον Η προσπάθεια είναι δική σου και δε χρειάζεται να δίνεις λόγο σε κανέναν. 3ον Ξοδεύουμε άσκοπα τόσα λεφτά που η αμοιβή του διαιτολόγου είναι ίσως η πιο εποικοδομητική επένδυση στην υγεία μας. Εάν δηλαδή έπρεπε να πας στο γιατρό, δεν θα πήγαινες για να μην πληρώσεις επίσκεψη? Ήμαρτον! Συνέχισε δυνατά!!
και αν δεν παρω πανω απο 7 θα τους χεσω !!
χαχαχ μου αρέσει πάρα πολύ το spirit σου!
έχεις κουραστεί κι εσύ λίγο και ο οργανισμός σου λίγο αλλά μια φάση είναι και αυτή ψυχοσωματική, θα περάσει και μετά θα τα θυμάσαι και θα γελάς. Κι εγώ όταν είναι κοντά σε εξεταστική δεν μιλιέμαι αλλά οι άνδρες έχουν πολύ γέλιο απλώς δεν πρέπει να τους παίρνεις και πολύ στα σοβαρά. Απάνω τουςςςςςς!
Ελα μην ακουω χαζα και δεν ηπια καφε ακομη. Αντε, αντε! :D