-
καλα ε, ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!!!!!μπραβο κοριτσια σε ολεςςςςςςςςςςςς!!!!καλα αυτο με το κρουασαν σοκολατας ηταν απιστευτο...και εγω μαλλον θα το καταβροχθιζα...
η αφεντια μου χτες συγχιστηκε με διαφορα που εγιναν και ειχα ενα μινι επεισοδιο αλλα ευτυχως δεν παρεκτραπην οσο θα μπορουσα!κατι ειναι και αυτο!συνεχιζουμε ακαθεκτες!!!!καλη συνεχεια σε ολες!!!
-
ο Μανωλης στη δουλεια μου δινε ελιοψωμο
αλλα δεν πηρα
-
κοριτσια αν δεν το πέταγα θα το έτρωγα γι αυτό το πέταξα ...
-
@ τζενη:τον ατιμο το μανωλη που παει να μας βαλει σε πειρασμο και να καταστρψουμε τη διαιτα μας...γκρρρρρρρρρ...(βεβαια και αυτος ο καψερος απ την καλη του την καρδια το εκανε,αλλα.....)
@ αννεζινα:σε καταλαβαινω απολυτα!και εγω το ιδιο κανω μερικες φορες γιατι οσο βρισκεται σε αποσταση βολης κινδυνευει αμεσα...
-
πολυ μου αρεσε αυτο το τοπικ παιδια. δεν εφαγα το πρωι λιγο απο ολα που ετοιμαζα για τα παιδια. κριτσινια, πατατες τηγανητες, τυρι, γιαουρτι, πτιφουρ που εφερε αντρας μου, ζαμπονοπιτα που αφησε ενα κομματι, μπισκοτο που μου εφεραν με τον καφε, αυτα...
αν ποτε κανω ημερολογιο διατροφης γαι το τι τρωω θα κανω και για το τι δεν τρωω...τελεια ιδεα. το διαβαζεις, το σκεφτεσαι ακι νιωθεις περηφανη....
σοκολατομανη, ευχαριστω για την ιδεα
-
τιποτα καλεεεεε....ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΙΔΑ!!!ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ????ειπαμε να αντισταθεις σε εναν, αντε δυο πειρασμους αλλα εδω μιλαμε για ολοκληρη στρατια λιπους και ζαχαρης!!!!συγχαρητηριααααα ααααααααααα!!!!νομιζω οτι το δυσκολοτερο ηταν το κομματι της ζαμπονοπιτας....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΣΟ ΔΑ εξαλλη με κανει...οχι τπτ αλλο, αλλα μετα εμενα αυτο με καλει συνεχως με λαγνα φωνη και μου λεει <<ΦΑΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ!!!!ΤΟΣΟΔΟΥΛΙ!!!ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!ΣΙΓΑ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΝΑ ΕΧΩ????>> και καπως ετσι ξεκιναν πολλα υπερφαγικα επεισοδιαααααα...
-
ξερεις ποσες φορες με φωναζουν και υποκυπτω κι εγω κατι τετοια κομματακια? ευτυχως το πεταξα μολις το ειδα...μετα μετανιωσα αλλά ηταν ηδη στον καδο....ακριβως οπως η αννεζινα δηλαδη
-
κοριτσια!!!!! σημερα ΔΕΝ εφαγα υγιεινα! :P
-
Εσυ δικαιολογεισαι, φαε τωρα που μπορεις............
-
πρωτη φορα μου λενε φαε χαχαχαχαχα και ακομα δεν εκανα χειρουργειο να φανταστεις ολοι ''ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ'' χαχαχα Βασια μου βλεπω το τικερακι εχει παρει τον κατυφορο!!! νεφτη του εβαλες?? :D
-
και εσυ καπως ετσι θα εισαι μετα απο ενα χρονο.........
φαε τωρα λεμε, εγω απο το αγχος μου 2-3 μερες πιο πριν δεν ετρωγα τιποτα, και μετα τα λυμπιζομουν και δεν μπορουσα να τα φαω.
ακομα και τωρα θελω να τσακισω μια πιτα γυρο και δεν μπορω να φαω παρα 3 μπουκιες, α ρε καταντια........
-
καταντια ξεκαταντια!!!!! εχεις κορμαρα ομως και ας τρως και λιγο πιτα γυρο χαχαχ :D μωρε παμε ολοι για τον κατυφοροοοοοοοοοο
-
εγω απ την αλλη που δεν εχω κορμαρα (ακομη ελπιζω...) ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΣΘΕΝΑΡΑ στα σουβλακια που παρηγγειλε η αδερφη μου και εφαγα το ταπεινο γιαουρτακι μου με μια μικρη σαλατουλα...κλαψ κλαψ κλαψ:(
-
Δεν εφαγα κατι φανταστικα μπισκοτακια σοκολατας που ετρωγαν τα παιδια!!
-
1 φερέρο που είχε μήνει στο ψυγείο και μισό κομάτι τούρτα
λευκής σοκολάτας