Ληδάκι ελπίζω να πήρες χθες λίγο θάρρος.
Σήμερα αναρωτιέμαι, του έχεις μιλήσει καθόλου για τον δακτύλιο? Είναι φυσικό να φοβάται τα βαρειά χειρουργεία. Το ίδιο ένιωθα κι εγώ, φοβόμουν τον ακρωτηριασμό.
Όταν οι γονείς μου με προέτρεψαν στο δακτύλιο έκανα ένα χρόνο να το αποφασίσω και αυτό. Πίστευα πως θα τα καταφέρω με δίαιτα. Κυρίως λόγω του φόβου μου. Αλλά που... Μέχρι που κάποιος χειρουργημένος με δακτύλιο μου σύστησε το γιατρό του -και δικό μου πια- και είδα με τα μάτια μου έναν κούκλο που έχασε 60 κιλά και συνεχίζει.
Είναι ένα χειρουργείο - μη χειρουργείο. Το πιο ήπιο και το λιγότερο επεμβατικό. Και κυρίως, αναστέψιμο. Να επισημάνω πως και ο δακτύλιος δεν είναι μαγικό ραβδάκι. Είναι όμως ένα πάρα πολύ σημαντικό βοήθημα. Πρώτη φορά νιώθω πως θα τα καταφέρω. Το πιστεύω και θα γίνει. Αναφέρω ,δε, πως χθες έφαγα κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσες, πατάτες τηγανιτές, τυρόπιτα. Να πεις στον καλό σου ότι με ελάχιστη προσοχή θα αδυνατίσει. Πες του και για τα φαγητά. Μη φαντάζεται πως θα ψωμολυσσάξει...
Το μπαλονάκι να μην το σκεφτεί καθόλου. Είδατε ήδη την αποτυχία. Το ίδιο συμβαίνει σε όσους το επιχείρησαν. Πεταμένη ελπίδα και χρήματα, τζάμπα ταλαιπωρία.
Είναι κρίμα τα αισθήματα μειονεξίας να σας ροκανίζουν τη ζωή και την ψυχολογία. Λίγο να βγει από το καβούκι του οι λύσεις είναι μπροστά σας. Φιλιά!