Τότε λοιπόν αφού έχεις γιατρό γιατί απευθύνεσαι εδώ ? σ αυτό μπορείς να απαντήσεις ή είμαι σούργελο ?
:)
Printable View
Τότε λοιπόν αφού έχεις γιατρό γιατί απευθύνεσαι εδώ ? σ αυτό μπορείς να απαντήσεις ή είμαι σούργελο ?
:)
logarismo 8a sou dinei o ka8enas gia na rothsei kati edo messa?mipos einai idioktisia sou to site?
οχι βρε πουλάκι μου, εγώ θα ήμουν ιδιοκτήτρια άλλου είδους φόρουμ, αλλά την απορία μου εξέφρασα, ΓΙΑΤΙ ?
και επαναλαμβάνω μέχρι να πάρω απάντηση :
γιατί απευθύνεσαι στο διαδίκτυο για να πάρεις απάντηση για ένα ιατρικοφαρμακευτικό θέμα που αφορά μάλιστα την υγεία σου ?
Αυτές τις πληροφορίες ποιός περιμένεις να στις δώσει ?
apaxio na asxoli8o alo mazi sou.den peuto sto epipedo sou giati apla exeis epipedo dapedou :P:P
Ημουν τόσο σίγουρη ότι δεν θα λάβαινα ποτέ απάντηση.!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
dapedouuuuuuuu!!!!lol
ναι, ναι .....τα λατρεύω όντως τα δάπεδα, νιώθω ασφαλής !!
:P
dapedouuuuuuuuuuuuuu!!!
αντιβίωση δεν σου έχουν δώσει κ καποιο αποχρεμπτικο- σιροπι για φτου;
νομιζω, οτι δεν υπαρχει πρόβλημα γιατί κ εγώ έπαιρνα παράλληλα με τα αντικαταθλιπτικά κ η γιατρός μου είπε ότι δεν πειράζει. αλλά καλύτερα θα ήταν να ρωτούσε γιατρό για πιο έγκυρη γνώμη.
NAI mmaria alla ta petaksa fobi8ika mhn exou parenergies mazi me ta seroxat,popo shmera nio8o psiloxalia.pote sto d@##2o 8a piasoun ta seroxat?pezei na exo kai iper 8irohdh
δεν ειναι τιποτα, ολα αντιμετωπίζονται, απλά φρόντισε να βρεις γιατρο που να σε παρακολουθει για να μπορεις να παιρνεις απαντησεις στα προβληματα που δημιουργουνται
maria, να χαρείς, όχι greeklish.
Μοιάζει να εκδικείσαι το φόρουμ επειδή ενοχλήθηκες με ένα μέλος του φόρουμ.