-
85. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΟΝ ΔΕ ΕΧΟ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΩ ΤΟ ΜΑΤΙ ΛΟΓΩ ΚΙΛΩΝ
86. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΤΙ ΡΟΥΧΑ ΘΕΛΩ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΕΛΩ
87. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΛς ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.....ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
88. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΣΙ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ
89. ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
90. Για να φορέσω επιτέλους εκείνο το κόκκινο στρινγκ μαγιώ που πήρα από την Ζάκυνθο με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα χωράω χωρίς να φωνάζει ¨βοήθεια"...
91. Για να μπορέσει ο άντρας μου να μου κάνει δώρο ρούχα και οι πωλήτριες να μην το περάσουν για ανώμαλο που ψωνίζει από μαγαζί για χοντρες!!!!
-
92. Για να μπώ στο μάτι της αδελφής μου που το "παίζει" η αδύνατη του σογιού.... και μου τη λέει...
-
93. Για να αποδείξω πως ο τολμών νικά :D
-
94. Για να μην προσποιούμαι σε φίλους και συγγενείς ότι κάνω δίαιτα ενώ στην πραγματικότητα "σαβουριάζω" από το πρωί ως το βράδυ.
95.Για να μην τρέμω αν θα δω κάποιον γνωστό απ' τα παλιά στο δρόμο και μου πει "και έλεγα είναι δεν είναι!Δε σε γνώρισα!"
96.Για να κάνω τους γονείς μου χαρούμενους!
97.Για να βγαίνω έξω χωρίς το άγχος αν θα με χωρέσει η καρέκλα του μαγαζιού,σινεμά,ΚΤΕΛ........
98.Για να μπορέσω επιτέλους να πω σε κάποια "φίλη" μου "μην το φορέσεις αυτό σε παχαίνει!"
99.Για να μην προσπαθώ να βρω την κατάλληλη πόζα στη φωτογραφία για να μη φαίνεται το προγούλι, η περιφέρεια, η κοιλιά................
-
100. Για να μην χρειαστεί να γράψω ξανά σε αυτό το thread... :P :)
-
101.Για να μπορέσω να κάνω shopping χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία.
102. Για να κάνω αποτρίχωση χωρίς να χρειάζομαι 1 ώρα για το κάθε πόδι!
-
Χα, χα! Καλό αυτό με την αποτρίχωση!
-
103. Για να μην χρειάζομαι 20 λεπτά για να φορέσω ένα καλσόν, στο οποίο μετά θα ασφυκτυώ...
-
104 Για να μην αποφευγω τις παραλιες με κοσμο
105 Για να μην ξαναφορεσω οτιδηποτε πανω απο ΧL (για μενα τουλαχιστον...)
106 Για να φοραω αυτα που γουσταρω και οχι αυτα που μου εχουν απομεινει να φορεσω
-
107. Για να δω τον πρώην και να του πω με ύφος υπεροψίας: "Φύγε μικρό χοντρό ντολμαδάκι απ' τη ζωή μου!!! (χώρια απ' τα μπινελίκια)
-
108. για να μπορώ να χορεύω πολύ στο χορευτικό σύλλογο που πηγαίνω
109. για να μπορώ να φοράω τις παραδοσιακές στολές στις παραστάσεις και να χορεύω
110. για να μπορούν οι κόρες μου να με αγκαλιάζουν και να χωρώ στην αγκαλιά τους
-
-
112. Για να μπορώ να δέχομαι τις προτάσεις για εκδρομές το καλοκαίρι και να μην αρνούμαι όπως κάνω τόσα χρόνια χρησιμοποιώντας φτηνές δικαιολογίες
113. Για να πάω για μπάνιο με τον ξάδελφό μου και τους φίλους του
-
114. Για να μάθω ποιοι είναι αυτοί που τελικά με εκτιμούν ως άνθρωπο, και να δω ποιοι θα προσκοληθούν μετά το χάσιμο των κιλών... θα έχει πολύ πλάκα...!