Αυτα ειναι :)
Printable View
Αυτα ειναι :)
ειρηνη παιδια. η μονη μου ενσταση με τα κορν φλεικς - περαν του οτι δε μου αρεσουν- ειναι οτι ειναι πολυ επεξεργασμενα σαν τροφη, αλλα εαν φας δυο μπολ την ημερα ε τοτε σιγουρα θα χασεις γιατι οι θερμιδες περιοριζονται, παντως αντι να τσιμπαμε με το μαρκετινγκ των πολυεθνικων καλλιτερα να φαμε δυο γευματα με σαλατα και πρωτεινη και μια φετουλα ψωμι παρα δυο μπολ με γαλα και κορν φλεικς, γνωμη μου παντα οκ? μη με πλακωσετε
xaxaxaxa γιαυτο σε γουσταρω ρε Κωστα!Quote:
Originally posted by kwstas01
Aστην να γαβγιζει. Ποσο βαρος εχασες Jason και σε ποσες μερες?
και στα δικα σου!Quote:
Originally posted by bigjason
Αυτο ελειπε φιλε Κωστα εδω μεσα δεν ειμαστε για να λυσουμε τις διαφορες αλλα για βοηθησουμε ο ενας τον αλλο.
Τοτε που εχασα τα συγκεκριμενα κιλα δεν θυμαμαι ποσα το μονο που θυμαμαι οτι παντρευοτανε η αδερφη μου και δεν μπορουσα να βρω κουστουμι να παρω και μεσα σε ενα μηνα καταφερα και βρηκα νουμερο φυσιολογικο.
[/quote]και στα δικα σου![/quote]
Ευχαριστω για την ευχη αν και αυτη την στιγμη στην ζωη μου προεχει να κανω την ενχειριση sleeve.
Πάντως η διαιτολόγος μου ήταν πάντα αυστηρή μαζί τους
4 κ.σ. το πρωί και 2 κ.σ. για βράδυ
αρα να φανταστω πως και οι μπαρες παχαινουν??????
μα εχουν μονο 100 θερμιδες.
τα κουακερ τι ειναι ακριβως? σε τι ποσοτητες καταναλωνονται και ποσες θερμιδες εχουν?
Εχω μπροστα μου ενα κουτι κουακερ. Στα 40γρ εχει 162 θερμιδες (εχει μικρα κομματακια σοκολατας). Επισης εχει ως δημητριακο την βρωμη που λεει οτι ωφελει στην διατηρηση της χοληστερολης σε υγιη επιπεδα παντα σε συνδοιασμο με μια ισορροπημενη διατροφη. Παντως φαινεται καλο το πακετακι, πρωτη φορα θα τα δοκιμασω και θα σας πω απο γευση τι λενε.
υγ. Αφου παω αυριο στο σουπερ μαρκετ και τους τα φερω στο κεφαλι γιατι εχουν ημερομηνια ληξης 6/2/2010..... Παλι καλα που το ειδα πριν τα ανοιξω.....
fae sokalatitsa esy kostas,fae sokolatitsa na pas mprosta
:DDDD
γαβ γαβ changes
ta niaou niaou moy mono prosexe,mh soy rthoun tamplas....
xexexeee
reee ti pathame!