το κολυμπι βοηθαει παρα πολυ!
κολυμβητηριο!!! θα με θυμηθεις!
κοιτα σε πιο εχουν προγραμμα με ασκησεις μεσα στο νερο παρε μια φιλη μαζι και πανε ...ειναι πολυ καλο και χωρις να επιβαρυνεις τα κοκαλα σου!
Printable View
κοιτα σε πιο εχουν προγραμμα με ασκησεις μεσα στο νερο παρε μια φιλη μαζι και πανε ...ειναι πολυ καλο και χωρις να επιβαρυνεις τα κοκαλα σου!
Δηλαδή τι βοηθάει στο να χάσεις τα κιλά; Καλή ιδέα, δεν θυμάμαι γιατί το είχα απορρίψει στο παρελθόν όμως!!
ναι φυσικα ...καυσεις λιπους ...υπαρχουν ειδικα προγραματα για εμας τους παχουλουτσικους!!
και μαλιστα ιδρωνεις χωρις να φενεται :)
Μακάρι θα το κοιτάξω.. Δεν ξέρω από θέμα χρημάτων άμα μπορούμε...
Γεια σαs κοριτσια ολα καλα?Σε μενα ο αγωναs ακομα συνεχιζετε!Σημερα εφαγα αλλη μια πορτουλα καταμουτρα οταν ειδα οτι ολοκληρο το μηνα εχασα 100γραμμαρια,ξερω ειναι αστειο,ειναι δυσκολο καποιεs να το πιστεψουν.Καποτε το ελεγα και δεν με πιστευαν ``καποιοι``,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ τρωs κρυφα μου ελεγαν,τωρα ομωs δεν λεει κανειs κουβεντα,που περναμε καθημερινα μαζι με την παρεα μου.Μειωσα και αλλο τιs θερμιδεs πιο κατω,αλλα ΤΙΠΟΤΑ,το σωμα μου αρνηται κατηγορηματικα,οπωs γραφω και στον τιτλο,λεει ΟΧΙ,μεγαλυτερο και απο το οχι του μεταξα!Αδικο πολυυ αυτο εχω να πω,δεν μπορειτε να φανταστειτε οταν διαβαζω εδω μεσα τα κιλα που χανουν τοσεs κοπελεs ποσο ανακουφιση νιωθω,οταν γυριζω να κοιταξω εμενα ομωs,ειμαι παλι στα ιδια.Δεν μπορω αλλα και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να προσαρμοστω με την εικονα μου,δεν μου αρεσω,δεν νιωθω ανετα,και δεν μπορω να χαρω την ζωη μου οπωs την χαιρομουν καποτε.Εδω θα προσπαθω μεχρι τελουs,διοτι εγω δεν εχω το προβλημα τηs εγκρατειαs,ουτε τηs υπερφαγειαs.Eιμαι πειθαρχημενη,αποφασισμενη αλλα δεν χανω κιλα,δεν,δεν,δεν.
αχ παλι συνχηστηκα.Οποια κοπελα αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα με εμαs,και εχει χασει βαροs να μαs δωσει συμβουλεs,να μαs πει τον τροπο!
μονο θαυμαστικα μπορω να γραψω...οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο...Quote:
Originally posted by GLUKOULA28
δεν ειμαι η μονη που η ζυγαρια εχει μαλωσει μαζι τηs!Ax ρε κοριτσια εχτεs ειχα βγει το βραδυ,εφαγα τοσο πολυ,κοντευα να σκασω,μετα το φαγητο με γαριδεs,καλαμαρακια κτλ,πηγαμε και για παγωτο και χτυπησα ενα σικαγο 2οροφο,με σαντιγυ.Μα εχω απελπιστη δεν μπορω αλλο,ειπα μηπωs να δοκιμασω αυτο που ειπε η ιbp παλι,να φαω λιγεs ημερεs να ξεκολλησω.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ γω κανω τα ιδια κ χειροτερα καποιες φορες αλλα δεν περιμενω να εχω κ απωλεια! να μη παχυνεις να φοβασαι μαυτα!
εμ δεν τρως κρυφα αλλα φανερα! παντως τρως οποτε δεν χανειςQuote:
Καποτε το ελεγα και δεν με πιστευαν ``καποιοι``,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ τρωs κρυφα μου ελεγαν,τωρα ομωs δεν λεει κανειs κουβεντα,που περναμε καθημερινα μαζι με την παρεα μου.Μειωσα και αλλο τιs θερμιδεs πιο κατω,αλλα ΤΙΠΟΤΑ,
Να δεις κ τι τρωνε οι αλλες κοπελες που χανουν κ ποσο γυμναζονται. Εσυ δεν γραφεις τι τρως, μονο παραπονιεσαι...κ δε νομιζω οτι νιωθεις ανακουφιση που οι αλλες αδυνατιζουν αλλα ζηλεια...μπορεις να τη χρησιμοποιησεις με την καλη εννοια, να πεις αφου αδυνατιζουν αυτες θα το κανω κ γω...Quote:
Αδικο πολυυ αυτο εχω να πω,δεν μπορειτε να φανταστειτε οταν διαβαζω εδω μεσα τα κιλα που χανουν τοσεs κοπελεs ποσο ανακουφιση νιωθω,οταν γυριζω να κοιταξω εμενα ομωs,ειμαι παλι στα ιδια.
Γεια χαρά.Λοιπόν.. ας μιλήσω κι εγώ που τόσο καιρό διαβάζω-διαβάζω και μόνο για γκρίνια το άνοιξα το ρημάδι.Θα σου πω για το πλατώ μου.
15 Αυγούστου ξεκίνησα δίαιτα για να χάσω 5 κιλά.Έχασα 6 σε διάστημα 4 μηνών δλδ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.Τα Χριστούγεννα του έδωσα και κατάλαβε.Κουραμπιέδες,έξοδ οι κ.λ.π.Ζυγίζομαι στις 16 του Γενάρη κι έχω πάρει μόλις 2 κιλά.Πάρα πολύ μικρό το κακό.Μετριέμαι και με τη μεζούρα και βλέπω πως δεν έχω πάρει ούτε πόντο.Μαγκιά λέω.Θα προσέξω καμιά βδομαδούλα και να μαι πάλι στα ίσια μου.Αμ δε.Ξεκίνησα δίαιτα στις 16 του γενάρη 1200 θερμίδων περίπου και καθημερινό 40λεπτο περπάτημα 4χιλιομέτρων.Μια βδομάδα μετά είχα πάρει 1 κιλό.Ε,καλά λέω κατακράτηση θα ναι ή μπορεί να με βα ραίνει η γυμναστική.Μετριέμαι και βλέπω 2 πόντους επάνω στην περιφέρεια.Ε,πρήξιμο θα ναι λέω.Πλακώνομαι στα νερά και συνεχίζω τη δίαιτα χωρίς παρασπονδίες.Την επόμενη βδομάδα 1κιλό πάνω και άλλοι 2 πόντοι στην περιφέρεια.Σαλτάρω αλλά συνεχίζω.ʼλλο μισό κιλό πάνω.Συνολικά μέχρι σήμερα κατάφερα με δίαιτα και γυμναστική να πάρω 4,5 κιλά και 5 πόντους στην περιφέρεια.Να σου πω πως έχω υποθυρεοειδισμό,πολυκυστι� �ές ωοθήκες,αυξημένη προλακτίνη λόγω λήψης φαρμάκων τα οποία γράφουν πως από μόνα τους παχαίνουν.Κοινώς μόνο τα νύχια και οι κάλλοι μου χουν μείνει που λέει και ο Κωνσταντάρας.Αλλά ποτέ δεν τα ενοχοποίησα για τα κιλά που τυχόν παίρνω μια και όταν παχαίνω πραγματικά τρώω,εκτός απ'αυτή τη φορά.Σήμερα ζυγίστηκα.Είμαι επιτέλους 2 κιλά κάτω και 2 πόντοι στην περιφέρεια μείον.Ενάμιση μήνα μετά το καταραμένο πλατώ πήρα μπρος.Συνεχίζω λοιπόν και ότι ήθελε προκύψει.Κοινώς μην το βάζεις κάτω.Δεν είναι στο χέρι του,στο δικό μας είναι.
Δηλαδή εσύ Τότα γιατί πιστεύεις ότι πήρες σε δίαιτα αντί να χάσεις; Με χάπια που το λένε πάνω ότι παχαίνουν. Καλά για την κοπέλα πάνω που την κατηγορείτε, δεν το σχολιάζω καν. Τι να πω; Ότι η κοπέλα κάνει δίαιτα λέει το πρόβλημά της και την κατηγορείτε και από πάνω;
Εντελώς σωστό είναι αυτό!Quote:
Originally posted by DEPON
Είναι ο μόνος βοηθός μου, το ότι κάνω 1,5 ώρα κολύμπι μέρα παρά μέρα.
Γλυκούλα, άν μπορείς κάντο και πραγματικά θα με θυμηθείς όπως το λέει η depon είναι ακριβώς.
Κι εγώ χάνω εξαιρετικά δύσκολα, λόγω πολλών προβλημάτων.
Μόνο το κολύμπι με βοήθησε και πήρα μπρος και χάνω.
Ακριβώς γιατί όταν δεν χάνουμε ενώ προσπαθούμε κινείται ο μηχανισμός του τα κάνω όλα λίμπα και τρώμε ασύστολα, μας γυρίζει όλο το θέμα διατροφή σε μπούμεραγκ.Quote:
Originally posted by tota72
Ενάμιση μήνα μετά το καταραμένο πλατώ πήρα μπρος.Συνεχίζω λοιπόν και ότι ήθελε προκύψει.Κοινώς μην το βάζεις κάτω.Δεν είναι στο χέρι του,στο δικό μας είναι.
Δεν κατηγορώ κανέναν που το παθαίνει αυτό, όμως είναι συνηθισμένο φαινόμενο, να αντιδρούμε έτσι όταν δεν χάνουμε.
Τότε είναι που πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά.
Πολύ σωστά τα λές Τότα
Εγώ διαφωνώ και δεν θα απαντήσω σε κατηγορίες. Δεν κάνει να προσπαθούμε διπλά, γιατί συνηθίζει ο οργανισμός στις λίγες θερμίδες, και μετά άμα πας στις κανονικές, άντε να συνέλθει. Θα τα πάρεις όλα πίσω. Αυτό που μπορεί να κάνει για να δει πόσες χρειάζεται ο οργανισμός της για να χάνει, είναι λιπομέτρηση. Μου το σύστησε σε μένα η διαιτολόγος μου. Αλλά αυτό που βλέπω και στις 3 εδώ που δεν χάνουμε, Γλυκούλα, Τότα κι εγώ είναι η ανεβασμένη προλακτίνη. Αυτή είναι θάνατος για τα κιλά. Ένα διάστημα που την είχα ανεβασμένη πάρα πολύ, δεν μπορούσα να χάσω ούτε γραμμάριο, με όποια δίαιτα και αν έκανα, μέχρι και να μην τρώω σχεδόν τίποτα όλη τη μέρα παρά μόνο δύο κουταλιές για δύο εβδομάδες. ʼλλοι που είδα ότι το έκαναν αυτό, έχασαν πολλά κιλά, κάπου σήμερα το διάβασα και το είχα διαβάσει και σε άλλο site.
Νομίζω πως έπαθε κλακάζ ο οργανισμός μου.Από τις 2000 θερμίδες ημερισιως για ένα μήνα τον έβαλα πάλι στην στέρηση.Quote:
Originally posted by lbp
Δηλαδή εσύ Τότα γιατί πιστεύεις ότι πήρες σε δίαιτα αντί να χάσεις; Με χάπια που το λένε πάνω ότι παχαίνουν.
Αντέδρασε όπως μπορούσε.
μειώνοντας δραματικά τον μεταβολισμό και αποθηκεύοντας όσο περισσότερο γινόταν.Ίσως κάποιες φορές να χρειάζεται μια παύση της δίαιτας και προσπάθεια για υγιεινή διατροφή και μετά πάλι απ'την αρχή.Τα χάπια τα παίρνω καιρό τώρα και ενδιάμεσα έχω χάσει κιλά χωρίς πρόβλημα.
καλησπερα σε ολεs!Διαβασα τα ποστακια σαs.Nα ξεκινησω με την BAD,να σου απαντησω σε οσα μου εγραψεs λοιπον,θα μπορουσα να βαλω τιτλο στην απαντηση σου``με εσφαξεs με το βαμβακι``το φαγητο που εγραψα οτι εφαγα ηταν 1 μερα απο απο 2χρονια διατροφηs-διαιταs,μεσα στα 2 χρονια αυτα εχουν υπαρξει και αλλεs παρασπονδιεs του ιδιου στυλ 5-6 φορεs!Oποτε δεν χρειαζετε να αναλυσω τα αυτονοητα και εναs διαιτολογοs,οχι θα σου απαγορευσει αλλα θα σε παροτρυνη να υπαρξουν μερεs που θα φαs παραπανω,free day οπωs μου εδεινε καποτε εναs δικοs μου διαιτολογοs,ποσο μαλλον οταν μιλλαμε για 2 ετη διατροφη.Δεν θα μπω στη διαδικασια να σε πεισω,αν δεν πιστευειs αυτον τον δυσκολο αγωνα μου,δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο,αλλα δεν θα το ηθελα κιολαs.Θα μπορουσεs να προσπερασειs το μηνημα,να το διαβασειs και να το αγνοησειs.Eπισηs ειναι στοιχειο του χαρακτηρα μου να μην ζηλευω γενικοτερα,αλλα επειδη συναισθημα ειναι και ισωs καποια στιγμη να μην το ελενξουμε,θα ελεγα οτι ισωs η απωλεια κιλων καποιων με ενεργοποιουσε περισσοτερο.Τελοs η γκρινια μου αυτη,που εγω μεταφραζω σε απογοητευση αν σε ενοχλει τοσο πολυ,παλι ειναι απλο ενα κουμπακι παρακατω και προσπερναs το θεμα μου.Εδω ο κοσμοs μπαινει για να εκφραση αποριεs,παραπονα,προβληματ� � διαφορετικα αν δεν ειχαμε ολα αυτα δεν θα υπηρχε αυτο το site.Eυπροσδεκτοs ο οποιοσδηποτε και η οποιαδηποτε λοιπον στην παρεουλα μαs,αλλα με θετικη διαθεση,για να προσφερει βοηθεια,συμπαρασταση.Τα αρνητικα του στυλ ελα μωρε που δεν αδυνατιζετε:απανταω οτι αφου καποιοι ειναι θεοι,και στο περασμα τουs ολα τα σαρωνουν ευγε,δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,αφηστε μαs να κανουμε αξιοπρεπωs τον αγωνα μαs,αληθινα,ανθρωπινα με τιs οποιεs γκρινιεs μαs.As μην χαλασουμε την διαθεση μαs ομωs.depon και Βetty G ναι το εχω σκεφτει για κολυμβητηριο,μικροτερη πηγαινα 2,5 χρονια,θα κανω μια προσπαθεια και εκει.Ιbp ρωτησα βρε γιατρο για την προλακτινη και μου ειπε δεν εχει σχεση με το παχοs.Δεν ξερω βεβαια αν επιρεαζει καποιουs οργανισμουs και αλλουs οχι!
http://www.ticker.7910.org/wg__115__...3VyIHRleHQ.gif
Και μένα η γιατρός μου (ενδοκρινολόγος) μου είχε πει ότι δεν έχει σχέση με το πάχος, αλλά μπήκα σε ένα site ατόμων που είχαν ανεβασμένη προλακτίνη, και όλες είχανε πάρει κιλά....Και το βλέπω και στον εαυτό μου, παλιά που είχα πάρα πολύ υψηλή προλακτίνη σχεδόν τετραπλάσια και πενταπλάσια του ανώτατου ορίου, δεν έχανα με τίποτα ούτε γραμμάριο, ακόμα και δύο βδομάδες που δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα. Α! Ξέχασα να σου πω ότι την προλακτίνη και άλλες τέτοιες εξετάσεις, μου την σύστησε η διαιτολόγος μου όταν είδε ότι δεν έχανα βάρος. Μου λέει να πάω στη γυναικολόγο και να της πω θέλω να μου γράψετε αυτές τις εξετάσεις που ελέγχουν το βάρος, επειδή δεν μπορώ να χάσω βάρος. Και μου τις έγραψε. ʼρα συμφωνεί και η γιατρός και η διαιτολόγος ότι έχει σχέση η προλακτίνη με το βάρος. Πάντως, τι να σου πω εγώ στη θέση σου θα έτρεχα να κάνω εξετάσεις, άμα έβλεπα ότι δεν χάνω και δεν φταίει τίποτα άλλο, όπως και έτρεξα πχ για να δω το θυροειδή μου, για την προλακτίνη είχα κάνει πριν μισό με ένα μήνα και δεν ήταν πολύ ανεβασμένη, πάντως το λέω το ότι θα έτρεχα για το καλό σου. Μην κουράζεσαι άδικα με δίαιτες αφού βλέπεις δεν μπορείς να χάσεις. Αυτά από μένα. Εύχομαι να βρεις τη λύση. Φιλιά
Glukoula28, σίγουρα δεν φαίνεσαι άνθρωπος που ζηλεύει, αντιθέτως από όσα λες και για τη φίλη σου, μοιάζεις να είσαι φύση καλό παιδί. Και εννοείται ότι έχεις το δικαίωμα να πεις τον πόνο σου, δεδομένου ότι έχεις φτάσει στην απελπισία. Να ακούς λοιπόν μόνο τις θετικές φωνές και όσους θέλουν να βοηθήσουν έμπρακτα.
Λοιπόν προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ το ότι πριν μερικά χρόνια διάβασα ένα βιβλίο του Μηνούδη για την ορθομοριακή διατροφή, ο οποίος έλεγε για τις διατροφικές δυσανεξίες και πρότεινε το να μην τρώμε σιτάρι, γαλακτοκομικά αγελάδας και ζάχαρη. Όταν τα έκοψα τα κιλά άρχισαν να φεύγουν βροχή. Καμία σχέση με πριν που έχανα ένα κιλό το μήνα με το ζόρι.
Ίσως λοιπόν να φταιει κάτι τέτοιο και σε σένα. Κάνε ένα πείραμα μιας εβδομάδας να δεις πως νιώθεις και τι αποτέλεσμα έχει.