Originally posted by impossible
Συγγνώμη κι όλας ρε παιδιά, που κολλάνε αυτά που λέτε (Bad+changes)....; Τί δεν καταλάβατε απ'αυτά που έγραψε η Ναντίν; Για ποια αλλαγή μιλάτε; Απ' ό,τι έχω καταλάβει η Ναντίν τέτοιες αλλαγές τις έχει πραγματοποιήσει ξανά και ξανά, κι όχι 10-20 κιλά που λες changes, αλλά πολλά περισσότερα. Αυτό που καταλάβατε είναι ότι η Ναντιν ψάχνει την αλλαγή που τελείως αλαζονικά και φιλόδοξα επιδιώκουμε όλοι μας; Του τέλειου κορμιού που συνεπάγεται την δημιουργία της τέλειας γκόμενας που συνεπάγεται την τέλεια ζωή; Αν είναι δυνατόν λόγια, λόγια, λόγια είμαστε εμείς, που όλο δίαιτα κάνουμε κι όλο δε μπορούμε κι όλο δεν πέφτει η ζυγαριά κι όλο μεμψιμοιρούμε και βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού, σ'αυτό το ατέρμον κυνήγι της πολυπόθητης <<αλλαγής>> για την οποία κάνεις λόγο... Τουλάχιστον η Ναντίν είναι ξεκάθαρη. Μετά απ'όσα έχει περάσει έχει το θάρρος να πει τρώω ό,τι θέλω και για το μόνο που νοιάζομαι είναι η υγεία μου κι ό,τι θα κάνω από δω και στο εξής θα 'ναι για την υγεία μου. Από τον τόσο συνειδητοποιημένο και οξύ λόγο της καταλάβατε ότι είναι ένα άτομο που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και μας πασάρει φιλοσοφίες και πομφόλιγες για να εξαγνίσει τις δικές της τύψεις; Μην τρελαθούμε τώρα.... Έλεος δηλαδή, ας σκεφτόμαστε και λίγο πριν κράξουμε τον άλλον...
Είχα να μπω κανένα 6μηνο στο φόρουμ... Προσωπικά το φόρουμ με είχε βοηθήσει πάρα πολύ όταν είχα χάσει αρκετά κιλά... Πήρα κάποια ξανά, μπήκα στη διαδικασία της δίαιτας και ξαναμπήκα στο φόρουμ... Ε λοιπόν, μόλις είδα θέμα: Τι θα φάω αύριο, τι έφαγα σήμερα που δεν έπρεπε σε στυλ δηλαδή: τί έφαγε η διπλανή μου και κολάστηκα, τί θα φάω την Κ.Δευτέρα κ.λπ πέθανα στα γέλια... Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο... Και να σας πω κάτι... δε δέχομαι ότι σας βοηθάει να γράφετε στο τί έφαγα σήμερα και δεν έπρεπε.... τί ακριβώς σας βοηθάει; το να αυτομαστιγώνεστε, να αυτοτιμωρείστε ή το να δείτε ότι υπάρχει κι άλλος ένας αδύναμος κρίκος που συμπάσχει; Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό.... Καταναλώνετε φαιά ουσία, νεύρα και ηλεκτρικό ρεύμα για κάτι που δεν έχει νόημα...
Εγώ ξέρω πως οι περισσότεροι είμαστε χαμένοι. ʼμα μπεις στο τρυπάκι των περιττών κιλών, αν γεννηθείς μ'αυτό, αν ζήσεις κ μεγαλώσεις μ'αυτό την έχεις χαμένη. Είναι φαύλος κύκλος. Το φαγητό πάντα θα είναι σαν ζωντανός οργανισμός: φίλος, εχθρός, σημασία δεν έχει, πάντως πάντα θα αισθανόμαστε ενοχικά απέναντί του... Γιατί πλέον έχει γίνει έξη. Δυστυχώς, θέλει πολύ χρόνο, θέληση και υπομονή για να αλλάξεις τελείως διατροφικές συνήθειες και σκεπτικό....
Εγώ που λέτε bad+changes δεν ήμουν λόγια.... πέρασα στην αλλαγή...έχασα 22 κιλά... Και έγινα αυτό που ήθελα. Ελεύθερη!!!!!!..... ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....! Γιατί να 'μαι πάλι εδώ.... Γιατί ασυνείδητα το σώμα μου ήταν 22 κιλά ελαφρύτερο αλλά το μυαλό μου και οι συνήθειες μου είχαν μείνει 22 κιλά βαρύτερες...
Ναντίν να 'σαι καλά. Συμφωνώ σε κάθε λέξη.. Μακάρι να μπορούσα και να είχα την υπομονή να γράψω κι εγώ έτσι όμορφα και αληθινά...
Και θα ποστάρω πάλι το τραγούδι που νομίζω ότι τα λέει όλα (αν και σε ξεχωριστό θέμα που άνοιξα δε μου 'δωσε κανείς σημασία, αλλά οκ....χεχεχε :-Ρ)
http://www.youtube.com/watch?v=tn98ApDi0bQ
http://
Μεγάλωσα... σύνδεση otenet, γλυκά απ'το pallet, μετά στα shilluete, σκεπάζουμε τους πόνους με φαϊ... Τα όνειρα σε σύνθλιψη αργότερα η κατάθλιψη... Φρικιό του εγώ με τσαμπουκά ναυαγό... ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ...
Βαλ'το στα πόδια, πονάει πολύ... Σε φτύνω-σε φιλώ δεν σε πάω μα σ'αγαπώ... Παράνοια-διάνοια-επιφάνεια-επιφάνεια-επιφάνεια-επιφάνεια.... Στεριά.... πιάσαμε στεριά....
Μεγάλωσα σημαίνει
Να ζεις με αυτό που σ' αρρωσταίνει
Να χτίζεις κι άλλα κεραμίδια
Να βγάζεις τόνους στα σκουπίδια
Να ρίχνεις σ' άλλους τα άδικα
Να βλέπεις πρωινάδικα
Να ακούς πιστά τις αναλύσεις
Να αιμοδιψάς για ειδήσεις
Να λες και yes να λες και no
Να συνηθίσεις τα πορνό
Να πολεμάς στον καναπέ
Να μη μπορείς χωρίς φραπέ