Quote:
Originally posted by BaD
\Σοφη εσυ απο κιλα πως εισαι? εισαι συντηρηση τωρα ή λαθος καταλαβα απο το τικερ?
όχι μόνο δεν είμαι σε συντήρηση αλλά ακόμα παλεύω την αρχή! αυτή τη στιγμή είμαι 85 κιλά. το μέγιστο που έχω φτάσει είναι τα 88 ενώ ευελπιστώ να αγγίξω κάποια στιγμή στο μέλλον τα 70! αυτό είναι μάλλον το ιδανικό μου καθότι έχω ύψος 1 80 και αναλογικά - αισθητικά - οπτικά είναι νομίζω το καλύτερο δυνατό! το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια κατέστρεψα τον μεταβολισμό μου με άκυρες δίαιτες πείνας που αναπόφευκτα ξεσπούσαν κάποια στιγμή στην εντελώς αντίθετη κατάσταση! υπερφαγία........ πεινούσα τόσο πολύ που μετά κατέβαζα ασύστολα ότι πιο επιβαρυμένο και παχυντικό έβρισκα μπροστά μου!!!!! ευτυχώς ανακάλυψα κάποια στιγμή το φόρουμ.... διάβασα ιστορίες κοριτσιών με προβλήματα βουλιμίας - ανορεξίας (που είναι νομίζω πολύ πιο βαρβάτα από τα προβλήματα παχυσαρκίας). τρόμαξα! είδα στον εαυτό μου να σχηματίζεται "η αρχή"! εκεί είναι που ταρακουνήθηκα και είπα ότι πρέπει να κοπεί αυτή η ιστορία προτού αρχίσουν τα χειρότερα!!!!