Ντίνο δεν θέλω να σε ανησυχήσω αν και φαντάζομαι το ξέρεις ήδη αλλά 5 χρόνια Xanax δεν κόβεται έτσι απλά... καλά ο γιατρός σου τι σου λέει; πάρε εκεί μέχρι να χρειαστεί να πας στην ιθάκη; τι μαλακίες είναι αυτές;
Printable View
Ντίνο δεν θέλω να σε ανησυχήσω αν και φαντάζομαι το ξέρεις ήδη αλλά 5 χρόνια Xanax δεν κόβεται έτσι απλά... καλά ο γιατρός σου τι σου λέει; πάρε εκεί μέχρι να χρειαστεί να πας στην ιθάκη; τι μαλακίες είναι αυτές;
τα xanax ειναι σαν τα seroxat ετσι?εγω περνω και μυοχαλαροτικα norgesil και με βοη8ησαν πολυ παντος.
ase..exw ksenerwsei kai me ayton..ta dinei ta farmaka les kai einai karameles...i alitheia einai oti xwris ayta..sigoura tha imoun poly xeirotera...alla to thema einai..na pw oti ta pernw kai eimai kala..den eimai..akoma kai me aytaden eimai kala...ntaksei..to psaxa poly sto internet..kai iparxoun kai periptwseis atomon pou pernoun 10etia kai vale xanax xwris epiptwseis....pera apo tin eksartisi vevaia..pou ayto einai dedomeno..
to thema einai na imemisw..
edw kai 5 xronia..para oti se diafores periodous enoiwtha poly kala.den enoiathw iremos pote...
pisteyw ama noiwsw iremos kai vrw to palio eayto mou..tha talepwrithw poly na kopsw ta farmaka alla tha ta kataferw...
to thema einai omws pia oti exw apogoiteytei...kai exw xasei dynameis kai kouragio na to ksanapalepsw kai pia sxedon exw pistei oti to provlima ayto tha me kinigaei mia zwh
ntino δοκιμασε και ψυχο8εραπεια μαζι για να βρε8ει η ριζα που τα προκαλει αυτα.και εστω εχουμε και καποιες καλε μερες.8α απολαμβανουμε αυτες τις καλες με ολο μας το ειναι και 8α κανουμε ιπομονη 8α σφιγκουμε τα δοντια στις δισκολες μερες κανοντας ιπομονη μεχρι να περασοθν.εξαλου δεν προκειτε ουτε να πε8ανουμε απο τις κρισεις ουτε εφραγμα ουτε να τρελα8ουμε δεν προκειτε.
Ντίνο, όταν ο γιατρός βλέπει ότι είσαι χάλια σαν καραμέλες θα τα δίνει τα φάρμακα. Όμως τα xanax είναι για θεραπεία μικρής διάρκειας... αυτό το ξέρει καλά ο γιατρός σου και απορώ τι κάνει...
Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι τα χάπια δεν είναι θεραπεία. Τα χάπια προορίζονται στο να σου εξαλήψουν τα συμπτώματα που προκαλλεί το άγχος - όχι για να διώξουν αυτό καθαυτό το άγχος. Δεν γίνεται...
Αν δεν κάνεις ψυχοθεραπεία θα σου σύστηνα να αρχίσεις. ΠΟΤΕ δεν το βάζεις κάτω ό,τι και να έχεις - δεν είσαι δα και ανάπηρος. Ο παλιός σου εαυτός εκεί είναι ... φοβήθηκε λίγο και κρύφτηκε. Ψάξτον και θα τον βρεις... μην τα παρατάς.
Υ.Γ. Τα χάπια δεν τα κόβεις έτσι και σε παρακαλώ μην προσπαθήσεις να κάνεις καμιά τέτοια απόπειρα. Ο,τι και να κάνεις ΠΡΩΤΑ μιλα στον γιατρό σου. Προσπάθησε και ψυχοθεραπεία... βοηθάει. Λίγο λίγο και θα φτάσεις εκεί που θες.
και εγω πηρα zanaz στα 19 μου και με βοηθησαν παρα πολυ!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!
ti na pw..epikinonisa me to giatro..kai den iparxei thema na pathw kati
kapoioi ta pernoun 10 xronia
apla tha faw golgotha na ta kospw..
eprepe na ta eixa kopsei teliws se kapoia periodo pou imoun poly kala..alla sinexisa
an kai panta eixa mia arnhsh...eimai etoimos pia na kanw psixotherapeia..kai psaxnw kapoio kalo giatro pros ta notia proastia..giati exw provlima me ti kinish kai to kentro tis athinas opws katalavenete...an kserei kanenan kapoion edw konta pros glyfada konta..kai genika notia..as mou steilei..
eyxaristw
Ντίνο, εξάρτηση δημιουργεί το xanax. Τι εννοείς δεν θα πάθεις κάτι; Λίγο το θεωρείς αυτό;
αν ειναι να νιο8ουμε καλα κ να μην εχουμε πανικους δεν με νιαζει προσωπικα να περνω και 20 χρονια φαρμακα αλλα εστω να με πιανουν και να μην παχενουν.
kala nai sigoura..
apla pera apo ayto de tha pathw kati organiko...
ntaksei..edw kai 2 xronia..pernw tragika elaxisto...0.5mg kathe prwi..iparxoun apeires meres poy ta exw ksexasei px...otan eimai se kali psixologia...kai de ta exw parei..kai den exw noiwsei anagi na ta parw..
molis omws skeftomai oti de ta pira..tote me pianei angxos kai ta pernw...enw eimai mia xara..
olo sto kolokefali mas einai...to gamimeno....
Η εξάρτηση η οργανική σφιγγεις τα δόντια και περναει μετα απο λίγες μερες με τη κατάλληλη βοήθεια, η συναισθηματική είναι το δύσκολο κομμάτι αλλά δεν είναι ακατόρθωτη ούτε καν αναγκη να γίνει γολγοθάς όταν είσαι έτοιμος και έχεις συνειδητοποιήσει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι είναι κάτι πανευκολο να ξεπεραστεί απλά ότι είναι εφικτό και ξέρεις ότι έχω περάσει απο εκεί και αφου τα κατάφερα εγώ μπορει ο οποισδήποτε να τα καταφέρει :)
παιδια σημερα ειναι η 14η μερα που περνω τα σεροξατ αλλα δεν βλεπω και ιδιαιτερα αποτελεσματα.και μαλιστα τις πρωινες ωρες νιο8ω λιγο ασχημα.ολη μερα σημερα ειμουν οκ κατα της 12 με πιασε λιγια δυσπνια και λιγο μουδιασμα του κεφαλιου μου μολις ξαπλωσα μου φυγαν ολα.μετα π ξυπνισα παλι τα ιδια.ελεος τι διαολο κατασταση ειναι πια αυτη?
Είμαι καινούριος στις κρίσεις και όντως είναι δύσκολο,Quote:
Originally posted by kater1na
Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι είναι κάτι πανευκολο να ξεπεραστεί απλά ότι είναι εφικτό και ξέρεις ότι έχω περάσει απο εκεί και αφου τα κατάφερα εγώ μπορει ο οποισδήποτε να τα καταφέρει :)
αλλά τέτοια λόγια μας δίνουν κουράγιο.
Απλά πρέπει να το δούμε σαν κάτι ποταπό κ ασήμαντο
και όχι σαν θηρίο.Με ενοχλεί η διάθεση που έχω και οι ζαλάδες
και τα υπόλοιπα,αλλά περισσότερο με ενοχλεί όταν παθαίνω κρίση τα σωματικά συμπτώματα και μου τη σπάει που ξέρω ότι δεν θα πάθω τιποτα αλλα ...- γενικότερα πιστεύω ότι πάνω από όλα είναι η μνήμη της εμπειρίας μας που μας ωθεί να στο να το σκεφτόμαστε συνέχεια και να μην μπορουμε να το ξεπεράσουμε αμέσως αλλά εγώ θέλω να ειμαι αισιόδοξος -αν κ δεν ήμουν- οτι θα το ξεπεράσω και θα γίνω καλά.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ
panago και γω ειμαι καινουρια 2 μηνες τωρα με πιανουν κρισεις.αλλα δεν μπορω να αγνοισω π.χ τις περιεργες ανατριχιλες στον σβερκο,τον πονοκεφαλο και χιλια δυο που νιο8ω που δεν ειναι ευχαρηστα.ποτε 8α νιοσω εστω μια μερα καλα οπως πρωτα?
Θα νοιωσουμε καποια μερα καλα ..
Απλα αυτη η μερα για καποιους θα ειναι λιγο αργοτερα απο τους αλλους ..
Εγω εχω κρισεις εντονου αγχους με οτι αυτο συνοδευεται (ζαλαδες,μουδιασματα,αγωνι� �,πονακια παντου,εντερικα προβληματα και αισθηση οτι κινδυνευει αμεσα η ζωη μου) εδω και 1,5+ χρονο ...
ΔΕν εχω παει σε ψυχιατρο και εχω προσπαθησει μονος μου να το καταπολεμησω και πιστευω οτι ειμαι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο πριν ...
Αυτο που με εχει βοηθησει πολυ ειναι οτι πλεον οταν καταλαβω οτι παει να με πιασει κατι περνω ενα Xanax 0,25 και φυσικα ξαπλωνω αν ειναι δυνατον για να χαλαρωσω οσο ποιο πολυ γινεται ..
Εχω προσεξει τελευται οτι τα συμπτωματα εχουν μια συγκεκριμενη περιοδικοτητα , δηλαδη π.χ τελευταια περιπου μια εβδομαδα ειμαι τελειως καλα και 2-3 ημερες εχω ενα ψιλοαγχος καποιες φορες ισως λιγο ποιο εντονο ...
Βεβαια απο τοτε που μου συναιβει πρωτη φορα εχω κανει τεραστιες προοδους ,ισως κυριως γιατι κατανοησα την φυση της ασθενειας αν και ακομη μετα απο τις δεκαδες φορες που μου εχει συμβει -οφειλω να ομολογησω -καθε φορα που νοιωθω ζαλαδα νομιζω οτι κινδυνευω αμεσα ...
Ειμαστε ευαισθητοι ανθρωποι και δυστυχως ζουμε σε μια πολυ αγρια και δυσκολη εποχη γι\'αυτο και ολο και ποιο πολλοι πεφτουμε σε αυτη την παγιδα που μας στηνει το μυαλο μας .
Πρεπει να ηρεμησουμε και να προσπαθησουμε να αλλαξουμε πολλα απο τη ζωη μας αν θελουμε να γινουμε καλα , να αναθεωρησουμε αποψεις ,να αγαπησουμε τον εαυτο μας ..
Τα φαρμακα θα μας βοηθησουνε , αλλα το πραγματικο φαρμακο που θα μας θεραπευσει το εχουμε μεσα στο μυαλο μας ...στο χερι μας ειναι να το ενεργοποιησουμε ή εστω να προσπαθησουμε οσο χρειαστει ..
Στο κατω κατω οτι δε σε σκοτωνει σε κανει ποιο δυνατο ...λενε ..