Την εκανες την επεμβαση τον Νοεμβριο του 2009;Και εχασες 3-4 μηνες 100 σχεδον κιλα;Και βλεπω ξερεις και τις επιπτωσεις αλλων επεμβασεων..μπραβο μπραβο
Printable View
Την εκανες την επεμβαση τον Νοεμβριο του 2009;Και εχασες 3-4 μηνες 100 σχεδον κιλα;Και βλεπω ξερεις και τις επιπτωσεις αλλων επεμβασεων..μπραβο μπραβο
Eγραψα λαθος την ημερομηνια.Νοεμβριο του 2008 εγχειριστηκα.Προς αποφυγη παρεξηγησεων.Και οσον αφορα την ειρωνεια σου marou-laki δεν την δεχομαι.Σε παρακαλω πολυ.
Βαγιούλα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, μήπως θα έπρεπε να σβήσεις το όνομα του γιατρού σου από τον τίτλο
και να το δώσεις σε όσους ενδιαφέρονται?
Δε σου φαίνονται καθόλου λογικές οι αντιδράσεις των παιδιών? και γιατί σε ενόχλησε το maroulaki?
εδώ δεν είναι χώρος για διαφήμηση και τα ονόματα πρέπει να δίνονται με μεγάλη προσοχή......
εγω θα ρωτησω κατι αλλο. γιατι τοσα χρονια αναμονη εχουν χειρουργηθει τοσοι και τοσοι. υπαρχουν ατομα που απο τη στιγμη που το πηραν αποφαση χειρουργηθηκαν σε ενα μηνα μεσα. γιατι τοση αναλομη λοιπον? που κολλατε?
Απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι εξαρταται απο τον γιατρο.Οι περισσοτεροι σε βαζουν σε λιστα αναμονης και απο'κει και περα οποιος δωσει το μεγαλυτερο φακελακι,χειρουργηται πιο συντομα.Στην δικη μου περιπτωση τουλαχιστον, 3 γιατροι με ειχαν σε αναμονη για περιπου συνολικα 7 χρονια.Και συγκεκριμενα στον εναν ειχα δωσει και καποιο σεβαστο χρηματικο ποσο...και δεν με ειδοποιησε ποτε....
εγω παλι χειρουργηθηκα σε αλλον γιατρο. με το που εκανα εξετασεις αμεσως εκλεισα ημερομηνια μετα απο δυο βδομαδες. και χωρια φακελακι. και ακομη και τωρα 7 μηνες μετα ειναι σα να εκανα χθες την επεμβαση αμεσως μου απανταει στο τηλ και προθυμος παντα να μου απαντησει σε οποια χαζη ερωτηση και αν του κανω,...
Ησουν τυχερη!!Εγω χειρουργηθηκα αμεσα οταν πηγα στον Μενενακο.Ολοι οι αλλοι σε αναμονη για χρονια....
καλα;;;;εισουν πολυ τυχερη εγω αν εχεις διαβασει τα δικα μου ειμαι απο το 2005 εχω βγαλει 3 χαρτια απο το τεβε και μαλον παω για το 4 αν μου πουν απο πατρα μετα απο ενα χρονο συγουρα παμε και για τεταρτο χαρτι.αν εισουν ζωητσα μου στην κρητη θα με καταλαβενες εναν γιατρο εχουμε στο πεπαγνη και οπιος του δωσει τον βαζει γρηγορα και οπιος εχει μεσον...........εσενα πιοσ ηταν ο γιατρος σου ;να παω και εγω τοσο γρηγορα;;ειναι στο δημοσειο;;;
βαγιουλααααααα δεν μου απαντησες διαβασε πιο πανω......
Ντινα μου δυστυχως δεν εχω facebook.Eχει ομως η κολλητη μου.Μπορω να μπαινω απο τον λογαριασμο της.
εγω τοτε δεν ειχα ασφαλεια ετσι δε νεχασα χρονο με επιτροπες... στον σκρεκα εκανα!
απο οσο ξερω εκτος απο τις ιδιωτικες κλινικες χειρουργει και στο στρατιωτικο νοσοκομειο δεν ειναι σιγουρη ομως...
να με βρεις Ntina Lioni
ΒΑΓΙΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ [email protected]
Καλημέρα σε όλες και όλους!Είμαι καινούριο μέλος και ελπίζω να με βάλετε και μένα στην παρέα σας!Βοήθεια ψάχνω -όπως όλοι μας εδώ μέσα πιστεύω-για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα των κιλών μου.έχω δοκιμάσει άπειρες δίαιτες(με διαιτολόγους και χωρίς και από εταιρείες που σου φέρνουν τα διαιτητικά γεύματα έτοιμα),ροφήματα,χάπια,συνδ υασμούς τσαγιών - χαπιών -xenical,ινστιτούτα αδυνατίσματος με παθητική γυμναστική και μασάζ και φυσικά άπειρες κρέμες καλλυντικές αδυνατίσματος,κυτταρίτιδα� �,σύσφιξης κλπ....Το αποτέλεσμα είναι 120 ολόκληρα κιλά ενώ ξεκίνησα τον αγώνα κατά των κιλών από τα 80.Σε αυτό συνέβαλαν βέβαια και τρεις εγκυμοσύνες!όχι ότι θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου,εγώ έφταιγα που αφηνόμουν τόσο πολύ...Τέλος πάντων,το θέμα είναι ότι δεν πάει άλλο!δεν αντέχω πια να περπατήσω δέκα μέτρα και κουράζομαι αλλά το χειρότερο είναι ότι πονάει απίστευτα η μέση μου,η οποία μάλλον διαμαρτύρεται...Σας διαβάζω αρκετό καιρό αλλά τώρα πήρα την απόφαση να γράψω γιατί πραγματικά μου έκανε εντύπωση η απώλεια των 100 κιλών της Βαγιούλας.Βαγιούλα συγχαρητήρια και πάλι!Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μιας επέμβασης και έχω διαβάσει όλες τις περιπτώσεις εδώ στο forum θα ήθελα σε παρακαλώ,αν δεν σε φέρνω σε δύσκολη θέση,να μου πεις αν αυτή η φοβερή απώλεια τόσων κιλών επιτεύχθηκε με λίγο φαγητό λόγω της sleeve ή και σε συνδυασμό με γυμναστική.και πώς είναι το δέρμα σου τώρα,εννοώ από χαλάρωση κλπ.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συγνώμη για το μεγάλο post.Θα το μαζεύω από δω και πέρα...Εύχομαι καλό κουράγιο σε όλους και καλά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας!
θεωρώ το ίδιο με την bettygQuote:
Originally posted by BettyG
Εγώ πάλι γιατί ακόμα και σήμερα το θεωρώ διαφήμιση? :PQuote:
Originally posted by zwhtsa
ισως γινω κακια.. αλλα γιατι ολο αυτο μου φαινεται σαν μια διαφημιση του γιατρου αυτου?