MΠΡʼΒΟ, Λιαντόνι..σέυχαρισστούμε για τις συμβουλές και μάλιστα από μια ειδικό..αυτό με το σαπούνι το επιβεβαιώνω!!!!
Printable View
MΠΡʼΒΟ, Λιαντόνι..σέυχαρισστούμε για τις συμβουλές και μάλιστα από μια ειδικό..αυτό με το σαπούνι το επιβεβαιώνω!!!!
LIANTONI, σ ευχαριστω πολυ!! θα τα εχω υποψιν μου ολα αυτα!!
Νασαι καλα!
πρεπει να μειωθει το ποσοστο λίπους
για να γινει αυτο, εκτος απο διαιτα θες απαραιτητα και γυμναστικη.
οχι μονο αεροβια, αλλα κυρίως βάρη.
κι οταν λέμε διαιτα δεν εννοούμε τις θερμιδικες που τρως μια σοκολατα και μένεις νηστική ολη την υπολοιπη μερα, αλλα ένα σωστο διατροφικό προγραμμα με πολλά πολλά λαχανικα.
DEVICE, εχεις δικιο οσον αφορα τη γυμναστικη και τα βαρη. Θεωρω κι εγω πως ειναι η πιο ενδεδειγμενη λυση σε συνδυασμο με ισορροπημενη διατροφη.Σαφως και η σοκολατα δεν ειναι λυση!Αλιμονο αν εχουμε μεινει ακομη εκει...στη στερηση!Εγω εχασα καποτε 8 κιλα, τρωγοντας απ ολα, βασει διαιτολογιου βεβαιως.
Σ αυτο το σημειο ειμαι τωρα,εννοω σε φαση ισορροπημενου διαιτολογιου, αλλα λογω και καθιστικης ζωης, δε θελει και πολυ να μετατραπει το λιπακι σε αντιαισθητικες τρυπουλες στα μπρατσα! χαχα(φρικη..)
Οποιεσδηποτε συμβουλες ευπροσδεκτες!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
Liantoni ευχαριστω.. υπαρχει μασκα συσφιξης? εννοειτε αυτες που πολτος απο φυκι ας πουμε? και την απλωνουμε? εχουν αποτελεσμα αυτα δλδ? εννοειτε παντα σε συνδιασμο με σωστη διατροφη... λεω τωρα με το κολυμβητηριο να πλακωνομαι και στις κρεμες :P αλλα για αυτο το συστημα με το wrap που λετε μονο μια φορα την μερα θα μπορω.. η οταν λετε 3-4 φορες εννοειτε την βδομαδα?
Ζωητσα καλημερα!!!ναι υπαρχουν ενα σωρο μασκες συσφιξης-κυτταριτιδας,ναι σαν πολτος,μπορεις να φτιαξεις και μονη σου απο αργιλο...(δε θυμαμαι πως αν ψαξεις στο google θα βρεις παρα πολλες)...λενε οτι βοηθανε πολυ αλλα αν γινονται συστηματικα!
Για το κολυμβητηριο ηθελαν χαρτι απο παθολογο και δερματολογο??πηγες στο ικα και τα πηρες ή σε δημοτικα ιατρεια?
με συμβουλεψε η πεθερα μου μασκα με ασπραδι απο 2 αυγα και λιγες σταγονες λεμονι, αλυφεις και αφηνεις για μιση ωρα... λεει πως κανει δουλεια.... δε το εχω δοκιμασει να σου πω...
α το ασπραδι το χτυπαμε για να φουσκωσει (οπως οταν κανουμε μαρεγκα)
mtsek στη μουρη ή στο σωμα???????κατι τετοιο εχω ακουσει για το προσωπο!!
α,και το συστηματικο peeling βοηθαει λενε στην κυτταριτιδα!
Επισης εγω εχω το σαπουνακι με φυκια της apivita(5 euro) και ειναι με φυσικη λουφα,το χρησιμοποιω καθε φορα στο μπανιο στα επιμαχα σημεια!!
ευχαριστω καταρχην για τις πληροφοριες για τις κρεμες... ναι ηθελαν χαρτι απο δερματολογο και παθολο...Quote:
Originally posted by absolute
Ζωητσα καλημερα!!!ναι υπαρχουν ενα σωρο μασκες συσφιξης-κυτταριτιδας,ναι σαν πολτος,μπορεις να φτιαξεις και μονη σου απο αργιλο...(δε θυμαμαι πως αν ψαξεις στο google θα βρεις παρα πολλες)...λενε οτι βοηθανε πολυ αλλα αν γινονται συστηματικα!
Για το κολυμβητηριο ηθελαν χαρτι απο παθολογο και δερματολογο??πηγες στο ικα και τα πηρες ή σε δημοτικα ιατρεια?
εγω ευτυχως εχω ξαδερφη παθολογο, που εχει και φιλη δερματολογο ετσι πηρα τις βεβαιωσεις χωρις να πληροσω επισκεψη:P
Για τα μπράτσα θέλει αεροβική για χάσιμο λίπους και βάρη γι σύσφιξη. Για να γυμναστούν όλοι οι μύες χρειάζονται καμιά δεκαριά διαφορετικές ασκήσεις με βαράκια, τα οποία ή θα τα μάθετε από ένα βιβλίο, ντιβιντί κλπ ή θα σας τα πει ένας γυμναστης. Το κακό με το να πάρεις βαράκια στο σπίτι και να ξεκινήσεις μόνη σου είναι ότι πιθανότατα θα γυμνάσεις τους μισούς μυες και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ αυτό που φαντάζεσαι.
αααα,ετσι μια χαρα...
το ικα παντως δεν ξερω αν δινει αλλα και να δινει μεχρι να κλεισεις ρ/β και να παρεις το χαρτι σωθηκες...
λογικα δινουν και τα εξωτερικα ιατρεια ε???(με 3 ευρω εισοδο,οκ)
ας μας πει οποια γνωριζει pls!
ειναι και για προσωπο και για σωμα αυτο που εγραψα!!!!
δαναη..εγω κανω στο μηχανημα που μπορεισ να γυμνασεις και πλατη και στηθος ασκησεις. με τη λαβη απο πανω απο σιδερο που τραβας και τη λαβη απο κατω..κανω και μερικα βαρακια..εκτασεις προς τα πισω και παλμικες κινησεις της ιδιας ασκησης. καταλαβες η τα εχω γραψει χαλια??
Ναι κατάλαβα :)
Κοίτα καλά είναι, αλλά θέλει λίγο πιο μεγάλη ποικιλία. Και το κωπηλατικό κάνει πολύ δουλειά στα μπράτσα. Έχει στα περισσότερα γυμνσατήρια.