Ναι συμφωνώ απόλυτα. Αυτοί που τα λένε είναι πιο άσχημοι από εμάς που τους κρίνουμε. Χαχαχαχα
Printable View
Ναι συμφωνώ απόλυτα. Αυτοί που τα λένε είναι πιο άσχημοι από εμάς που τους κρίνουμε. Χαχαχαχα
ποιος ειπε οτι εμεις ειμαστε ασχημοι? Μαρια ειδα φωτο σου και δεν εισαι καθολου μα καθολου ασχημη! Το να εχουμε καποια κιλα εξτρα δεν μας κανει απαραιτητα ασχημους...
Δεν είπα ότι είμαστε άσχημοι. Ευχαριστώ πολύ. Αυτό τους είπα κι εγώ, πήγαινε να δεις... Απλά ότι αυτοί είναι πιο άσχημοι από εμάς, δλδ αυτοί είναι άσχημοι ενώ εμείς δεν είμαστε. Τελοσπάντων, μικρή λεπτομέρεια είναι αυτό.
ασχετο ποιος ειναι ο Θανος? εσπριτ ισως πω βλακεια τωρα αλλα νομιζα εισαι κοπελα?
Μπηκα κ ειδα, οντως ηλιθιο θεμα, κ καλα τους τα λετε αλλα δε καταλαβα τι κ πως...
Ο Θάνος είναι φίλος μου. Είναι αδύνατος, όπως και η Κατερίνα Κατερινάκι και οι δύο πολύ ωραία παιδιά.
α οκ παιδια σε λιγο θα με κανετε να γραψω κ γω που μονο παιχνιδια παιζω φεισμπουκ! προς το παρον με καλυπτετε! μπραβο βουλωστε στοματα :D
καλε κοπελα ειμαι... η Αριστεα ειμαι εγω...
παιζεις παιχνιδια???????? τι παιχνιδια?? κανε με φιλη σουυυυυυυυυυ
Χαχαχαχα
Πρέπει να διαγράφτηκε το group κακώς μου άρεσε που τους κάναμε ρεζίλι
paidia eimai apo notebook κ ειναι πολυ δυσκολο να παιξεις γενικα με μικρη οθονη...γιαυτο κ αυτο το κανω σπανια πλεον...(παιζω παιχνιδια εννοω πχ δεν εχω μιλησει ποτε σε αντιστοιχο κλαμπ, δεν εχω καν κανει join πουθενα ! :) )
ωραια τωρα δε με βαζει να δω κ ζηταει να κανω λογκ ιν κ δε θυμαμαι τα στοιχεια μου χαχαχαχα
Πάντως κρίμα που διαγράφηκε το group, γιατί τώρα θα τα πιστεύουν αυτά και δεν θα τους κάνει κανείς ρεζίλι, τουλάχιστον μέσα από το group τους θάβαμε με την καλή έννοια χαχα και κρίμα να τα βλέπουν κι άλλοι αυτά τα ρεζιλίκια.
α διαγραφηκε? να μη προσπαθω τοτε...
Ναι.