-
Όσο περισσότερο χρόνο αφοσιώνεις να σκέφτεσαι ΄τα συμπτώματα ή σχετικά πράγματα δυστυχώς δεν αφήνεις το μυαλό σου να επιγκεντρωθει κάπου αλλου γιαυτό όταν βλέπεις ότι αρχίζεις κάπως να αγχώνεσαι εγώ στη θέση σου θα ανοιγα για παράδειγμα το youtube και θα έγραφα funny στο search η κάτι που θα πίστευα ότ θα με έκανε να χαμογελάσω ή να μου φτιάξει τη διάθεση... μια άλλη ασχολία΄
Πάω και εγώ τώρα να κάνω πάρω προμήθειες για το σπίτι γιατι μας βλέπω να λιμοκτονούμε οπως κάθε φορά που κολλάω στο νετ χεχε πολλά φιλια και καλή δύναμη
-
επισης αυτο κανω οταν κολαει το μυαλο μου στις κρισεις.
-
Λοιπον πανω σε αυτην την ερωτηση σου εχω καταληξει σε ενα συμπερασμα. Κανει κυκλους αυτη η διαταραχη σε εμενα τουλαχιστον. την πρωτη φορα την επαθα οταν ημουν 23 κρατησε 2μιση χρονια μετα σιγα σιγα εξαφανιστηκε και την ξαναεπαθα στα 30. Τωρα ειμαι 32 και εχει ξαναοπισθοχωρησει. Δεν ξερω ακριβως τι γινεται και κυριως δεν ξερω το γιατι γινεται αλλα πανικο εχω να παθω 5 μηνες και η αγοραφοβια μου μειωνεται συνεχεια. Πηγα ξανα σε συναυλια μετα απο πολυ καιρο δεν περιμενα οτι θα ξαναμπορεσω να παω ποτε. ομως η ζωη εχει τροπους να σε εκπλησει εκει που δεν το περιμενεις. Μην παραιτηστε.
-
δεν παρετουμε αλλα στις δεκα μερες μονο τις 2 ειμαι πλεον εντελος καλα.ολο και καπου 8α νιο8ω δυσαρεστα κλπ.ευτιχως που εμενα μου εφυγε η μικρη αγοραφοβια που ειχα.
-
Ετσι ημου κ εγω στην αρχη ,αλλα τωρα εχει περιπου αντιστραφει η κατασταση ...
Τελευταια εντονη κριση που τα \"χρειαστηκα\" ηταν πριν απο εναν μηνα περιπου στο σπιτι-μπαλκονι ενος φιλου ..
Απο τοτε παω καμια φορα να ζαλιστω εντονα νοιωθοντας ταυτοχρονα μια μεγαλη αγωνια , αλλα διαρκει δευτερολεπτα ...
Βεβαια εμενα αυτη η κατασταση μου στοιχισε την δουλεια μου καθ\'οτι δεν θεωρουσαν υπευθυνο εκ μερους μου να μην ξερω ποτε θα παθω κριση και να οδηγω ταξι ...
-
απο οτι καταλαβα δλδ οσοι εχουμε αυτο το πραγμασ ειμαστε ανεργοι.ουφ!:(