Originally posted by sofi22ri
Quote:
Originally posted by badgirl11
ΑΑΑΑ κ για το babyoil που λετε για τις ραγαδες τι εννοειται? κανει καλο τις σβηνει?
ειμαι τιγκα στις ραγαδες απο την εφηβεια...ποτε δεν εβαλα τιποτα παροτι επαιρνα...
λοιπόν κορίτσι...... οι ραγάδες δεν είναι τίποτα περισσότερο από "σκισμένο" δέρμα, αποδομοιμένο που προσπαθεί να επουλωθεί αλλά δεν τα καταφέρνει. σε όλη αυτή τη διαδικασία η λέξη κλειδί είναι μια και μοναδική: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ!!!!!!!!!! αυτό ισχύει είτε έχεις ραγάδες που θέλεις να διορθώσεις είτε δεν έχεις και θες απλά να τις προλάβεις..............δύο κινήσεις πρέπει να κάνεις:
1. να πίνεις πολύ νερό ώστε να ενυδατώνεται σωστά ο οργανισμός.
2. να βάζεις πολύ πλούσια ενυδατική ή baby oil, ατσιγκούνευτα πρωί και βράδυ! βάζουμε πλουσιοπάροχη στρώση και "μαλάζουμε" μέχρι να απορροφηθεί! ειδικά σε στήθος και ποπό και γενικά όπου έχουμε πρόβλημα..........
νομίζω ότι θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση αν κάνεις κάτι τέτοιο...... εγώ χάρη σε αυτά που σου λέω δεν έκανα ποτέ μου ραγάδες και πρόλαβα και την κυτταρίτιδα σε πολύ πρώιμο στάδιο και χωρίς να ξοδέψω περιουσίες σε "τσουχτερές" αδυνατιστικές κρέμες......