Originally posted by paul
Quote:
paul νομίζω.. αυτό που σου είπα κ χθες.. καλύτερα να χωρίσει, παρά να μάθεις τι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά!
συγγενείς δεν έχει; κάποιος κοινώς γνωστός της οικογένειας που θα μπορούσες να μάθεις;
έχε υπόψην σου όμως πως αν μπείς σε αυτή την διαδικασία θα ικανοποιήσης απλά την περιέργειά σου κ η Α. θα σε μισήσει
Η προσπάθειά μου δεν είναι να μάθω κάτι που δεν γνωρίζω. Δεν είναι να ανακαλύψω - αν υπάρχει - το τρομερό μυστικό της. Ακόμη κι αν υποτεθεί πως βιάστηκε από τον ίδιο της τον αδελφό, ακόμη κι αυτό, αν συνέβει, αν υποτεθεί πως συνέβει, εμένα δεν με αφορά. Είναι μια δική της πληγή, είναι δικό της μαρτύριο, δικός της γολγοθάς. Αν συνέβει, συνέβει στο παρελθόν. Αν καταφέρει να με κρατήσει έξω από αυτό, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αν καταφέρει να ισορροπήσει, για μένα δεν θα έχει σημασία όσον αφορά τα συναισθήματά μου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι ακριβώς αυτό. Προσπαθώ να της δώσω να καταλάβει, πως ανεξαρτήτως τι συνέβει στο παρελθόν, πρέπει να ισορροπήσει γιατί τώρα βρέθηκε στο δρόμο της ένας άνθρωπος (εγώ) που είναι διατεθειμένος να την βοηθήσει. Όσο μπορεί, όσο περνάει από το χέρι του. Δεν ψάχνω δηλ. σώνει και ντε να μάθω αν συνέβει κάτι τρομερό. Σαφώς ζητάω απαντήσεις, σαφώς ενδιαφέρομαι, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.