-
Γεια σας και παλι παιδια. Ειχα πει οτι ισως να ξαναεμπαινα καποια στιγμη στο φορουμ και να που ηρθε τωρα αυτη η στιγμη.
Δε ξερω σε ποια θεματικη ενοτητα θα επρεπε να γραφω, μιας και οντας απελπισμενη και μη μπορωντας να σταματησω τη βουλιμια, κατεληξα ανορεκτικη. Ποτε δεν περιμενα οτι θα συνεβαινε αυτο γιατι νομιζα οτι η ανορεξια και η βουλιμια ηταν δυο πραγματα αντιθετα, που το ενα αναιρουσε το αλλο. Μαλλον γι' αυτο την πατησα.
Οσο κακο δε μου εκανε η βουλιμια αυτα τα χρονια λοιπον, μου το εκανε η ανορεξια μεσα σε λιγους μηνες. Ετσι τους τελευταιους μηνες ανατραπηκαν πολλα πραγματα στη ζωη μου. Αυτος ηταν ο λογος που αποφασισα να πηδηξω εξω απο τον κυκλο. Ή μαλλον δεν το αποφασισα ακριβως, δεν ηταν επιλογη, ηταν η μια και μοναδικη λυση. Ζητησα βοηθεια, πλεον επισκεπτομαι καποιον ειδικο και περιμενω να δω πως θα εξελιχθει η κατασταση. Ηδη βλεπω βελτιωση αλλα μαλλον ειναι νωρις ακομα για να πω κατι περισσοτερο.
Σας ευχαριστω και παλι ολους για την υποστηριξη και σας ευχομαι τα καλυτερα στην προσπαθεια σας.