Μαρακι, oπως μπορεις να δεις και μονη σου....μονο 'μονη σου' δεν εισαι γλυκια μου...
να σου πω το εξης.
Εσυ μπορει να εχεις 62 ή 54 ή 71 κιλα παραπανω και να αισθανεσαι ετσι (λογικο απο τη μια)
υπαρχουν αλλοι που αισθανονται ετσι εχοντας 10 ή 15 κιλα παραπανω..
το θεμα ειναι οτι ο καθενας μπορει να αισθανεται χαλια και για 4 κιλα παραπανω...
ολοι χρειαζομαστε υποστηριξη οσα κι αν θελει να χασει ο καθενας απο μας.
Εσυ αυτη τη στιγμη εχεις χασει τον ελεγχο!
Κατα τη γνωμη μου δεν εισαι σε θεση να παρεις αποφασεις...και μαλλον θα πρεπει να συμβουλευτεις η καποιον ειδικο, η να αφησεις ανοιχτη την πορτα στους δικους σου και στους φιλους σου για να σε βοηθησουν με τον τροπο τους οπως αφησες εμας και μοιραστηκες μαζι μας το προβλημα σου..
Ειναι κριμα στο ανθος της ηλικιας σου να αισθανεσαι ετσι!
Εισαι σε φαση που πρεπει να στρωσεις λιγο την ψυχολογια σου..γιατι μη νομιζεις οτι τα παιδια ειναι χαζα και δεν καταλαβαινουν, οσο κι αν προσπαθεις να το κρυψεις.
και ειναι αδικο να τα πληγωνουμε για θεματα που ΛΥΝΟΝΤΑΙ!αργα μεν αλλα λυνονται γλυκια μου Μαρια.Ενα χτυπημα στην υγεια σου ειναι αυτο που δε θα μπορει να λυθει (καποια ασθενεια θανατηφορα ας πουμε)
κι εκει θα πεις...ας το καλο καθομουν και ασχολιομουν ολη μερα με τα κιλα.. εδω ο κοσμος χανεται.
Ευχομαι να μη σου τυχει!Να σαι παντα καλα!
Αλλα εσυ με την ψυχολογια που εχεις θα αρρωστησεις!και πολλες αρρωστιες οφειλονται στην ψυχολογια μας.Μη ξεχνας οτι η αυθυποβολη ειναι πραγματικοτητα..
Αλλα ξερεις τι διαπιστωσα>?
Για παραδειγμα εγω... μονιμως τσαντιζομαι και στενοχωριεμαι για το βαρος μου αλλα ποτε μου δεν εκατσα να κανω 5 πραγματικα τα σωστα πραγματα για μενα.
Ξερω τοσα πολλα για τη σωστη διατροφη κλπ αλλα ποτε δεν εκανα πραγματικοτητα τα οσα ξερω..
ποτε δεν εβαλα τη γυμναστικη στη ζωη μου ποτε δε σταματησα να τρωω γλυκα και παντα εψαχνα μαγικους τροπους να χασω.Και λιποαναροφηση εκανα.Μονο κουνελια απο το καπελο δεν εχω βγαλει!
Αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!
αφηνουμε το χρονο να περναει..απο δευτερα σε δευτερα με καινουρια διαιτα..κατι πρωτοποριακο που ακουσαμε απο καποιον..κλπ..
ναι το ξερω ετσι κανουμε ολοι..γτ ελπιζουμε!ειναι κριμα ομως να μην μπορεις να κανεις ερωτα και να μη μπορεις να ντυθεις οπως θες η να βγεις με μαγιω χωρις να σκεφτεσαι τι σκεφτονται οι αλλοι για σενα ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!
Πρεπει να ρωτησουμε το σωμα μας για μια φορα τι θελει αυτο να κανει...και οχι τι θελουμε εμεις!
Αν λοιπον ρωτουσαμε το σωμα μας..τι πιστευετε οτι θα μας ζητουσε να κανουμε για εκεινο???