Quote:
Originally posted by zoinama
Υ.Γ.
Η θεια μου, εχασε 23 κιλα ακριβως γιατι...ηταν γλυκατζου και μεσα απο τις εξετασεις της διαπιστωθηκε οτι της ελειπε εκεινο το συστατικο απο τον οργανισμο της που την κανει να αποζητα τη ζαχαρη (ενω δεν ασθενει απο ζαχαρο).
Τωρα δε μπορω να σας τα πω επιστημονικα γιατι δεν ειμαι και γιατρος αλλα γενικα μετα απο συνεντευξη και τη μελετη των εξετασεων της, ειδαν ποια στοιχεια και συστατικα της λειπουν και της τα αναπληρωσαν με βιταμινες κλπ (οχι με χημικο τροπο), της ειπαν ποιες τροφες της προκαλουν φουσκωματα, ποια συστατικα τροφων την παχαινουν, τι να αποφευγει να τρωει...κλπ.
Με βαση αυτα 3 μηνες εκανε μια προσπαθεια και ο μεταβολισμος της λειτουργησε φισιολογικα μετα απο χρονια που εκανε τη μια διαιτα μετα την αλλη (οπως εγω) και χαλουσε το μεταβολισμο της. (η αποκατασταση του μεταβολισμου και η σωστη λειτουργια των ορμονων ειναι το βασικοτερο πραγμα που αλλαζει επανω μας αυτο το προγραμμα).
Η νονα μου ακριβως ετσι! αλλα λιγα κιλα, δηλαδη κατω απο 10. για εκεινη ομως πολλα αν σκεφτεις οτι ειναι 65 πλεον, αντε 67. Α κ πασχει απο σακχαρο τελευταια, αλλα δεν θυμαμαι αν το ηξερε τοτε ή αν της το βρηκαν.