Καλησπέρα βικάκι μου που αναρωτιέσαι για το δέρμα!!
ζητησατε κάποιον που εχει χασει αρκετα κιλα? παρούσα!
η αληθεια ειναι πως για το δερμα το καλυτερο ειναι να χάνεις αργά και σταθερά ώστε να προλαβαίνει να επανέλθει.. και η επαναφορά του γίνεται κ αυτή σταδιακά. έχω χάσει αυτά τα κιλά σε περίπου 3 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός βλέπω το δέρμα μου να σφίγγει. Η γυμναστική βοηθάει, αν και εγώ για λόγους ανωτέρας βίας δεν έχω καιρό να πάω εδώ και μήνες. καλό θα ήταν αν μπορείτε να μην το αμελήσετε. ακομα και αν προκειται απλως για περπάτημα μεχρι να φυγουν τα πρωτα κιλά και να νιωσετε καλυτερα!! σημαντική πολύ είναι η ενυδάτωση του δέρματός σας, ώστε να αποφευχθούν παραπάνω ραγάδες από αυτές που θα αποκτήσετε.
ναι μωρα μου! θα έχετε ραγάδες. ε και? ολες μας έχουμε!! ;) πηγαίνετε σε καμια παραλία το καλοκαιρι κ συνειδητοποιήστε ότι τέλειες κοπέλες δεν υπάρχουν.. άρα, γιατι να κυνηγούμε το τέλειο? στόχος το υγιές! ε αγαπες??
οι κρέμες οι αδυνατιστικες οι προχωρημενες οι φαρμακευτικες διαφορα μου εκαναν μονο στην τσεπη.. αλλα αυτο ειναι καθαρά θέμα του καθενος!
προτεινω να μην σας αγχωνουν χαλαρωσεις τωρα που ειστε ακομα στην προθέρμανση! :) στόχος μας η απώλεια.. σωστα? ενυδατώνουμε το δέρμα, χάνουμε σταθερά και όχι μ εξωφρενικούς ρυθμους τα κιλά μας, και αν προκύψει πρόβλημα, το αντιμετωπίζουμε όταν εμφανιστει, ε? αρκετές έννοιες δεν έχουμε? :)
τα φιλιά μου και καλή συνεχεια!!!