Kika μηπως μπορεις να μας γραψεις κι αλλες λεπτομερειες απο το δικο σου χαρτι?
Για να την ακολουθησω σωστα και να εχω αποτελεσματα.
Ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Printable View
Kika μηπως μπορεις να μας γραψεις κι αλλες λεπτομερειες απο το δικο σου χαρτι?
Για να την ακολουθησω σωστα και να εχω αποτελεσματα.
Ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Ναι Βασιλική έτσι είναι. Βέβαια η δίαιτα που λέω εγώ δεν έχει να κάνει με το συνδιασμό των τροφών. Δε χάνεις γιατί κάνεις κάποιο συνδιασμό. Χάνεις γιατί μέρα παρά μέρα δεν του δίνεις υδατάνθρακα και με το να του δίνεις την επόμενη, σοκάρεις το σώμα και χάνεις λίπος.
τωρα δε θυμαμαι...αν μπορεις να τρως οτι ποσοτητες θελεις...
το κακο με μενα ειναι οτι δεν αντεχω χωρις γλυκο ...ειναι σαν να λες σε καποιον να κοψει το τσιγαρο..
δε γινεται!
ο φιλος μου αρχισε να ανησυχει γιατι λεει δεν τρωω καθολου φαι.αντιθετα ολο τσιμπολογηματα στα γλυκα κανω.
και συνειδητοποιησα οτι δεν εχει αδικο.ουτε την κυριακη του πασχα δεν εκατσα να φαω που ψησαμε και ειχαμε του κοσμου τα καλουδια!
περιμενα να βγει το γλυκο!
και ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις τι συμπτωματα εχει το ζαχαρο?πως καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα?(περα απο το να κανεις εξετασεις??)
παιζει να αποκτησει καποιος ζαχαρο επειδη τρωει πολλα γλυκα??
Τοτε καλυτερα να πινω γαλλικο που μπορω χωρις ζαχαρη.
Θελω να την κανω σωστα και να εχω αποτελεσματα κοριτσια.
ναι φυσικα και μπορω αλλα αυριο.γιατι τα χαρτια μου ειναι στο σπιτι καπου χωμενα... και εγω ειμαι στη δουλεια τωρα.
θα την ψαξω και θα σου γραψω ολα οσα λεει.
εχει λεπτομερειες.
ισως σε βοηθησει!
οκ!
Τα εγραψα αυτα για να δω τι επιλογες φαγητων εχω κοπελα μου.
Βασιλική θα έχεις. Αρκεί μέρα παρά μέρα να μην του δίνεις υδατάνθρακα.
Kika ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!!!!!!
Δαναη αν εχεις ορεξη, βαλε καποια στιγμη 3-4 μερες γευματων ακομα... :)
Ετσι ακριβως, αυτο καταλαβα Δαναη.
Μια μερα υδατανθρακες, μια μερα πρωτεινες.
Οποτε μπορω και γεμιστα να τρωω που ειναι το αγαπημενο μου!!!!!!!!!!!
Γιουπι!!!!!!!!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!
κοιτα ασε να δω τι λεει η διαιτα για σιγουρα γιατι οπως λεει και η Danai την ημερα των πρωτεινων σιγουρα οχι!!!!
Danai εσυ ποσο καιρο την εκανες?και απο ποσα εγινες ποσα??? γιατι απο οσο θυμαμαι αυτη η διαιτα σου λεει π.χ θα χανεις τοσα ανα βδομαδα η ανα τοσες μερες...(δε θυμαμαι λεπτομερειες τωρα)
εμενα δε μου την εδωσε γιατρος αλλα μια φιλη που δε ξερω που τη βρηκε...πριν χρονια!
εγω εχω 20 κιλα να χασω...περιπου..λιγο λιγοτερο...!
ποσο καιρο εκανες διαιτα?γυμναστικη εκανες καθολου???
Βασικά θα γράψω διάφορες επιλογές και διαλέγουμε ότι θέλουμε κάθε μέρα
Μέρα Υδατανθρακα: όσπρια με ρύζι ή ψωμι, μακαρόνια με σάλτσα, ριζότο με λαχανικά και μανιτάρια, πατάτες στο φούρνο ή όπως αλλιώς μας αρέσουν, μέλι με ταχίνι, δημητριακά με μέλι και φρούτα.
Μέρα πρωτείνης: Κοτόπουλο, μπριζόλα, ψάρι, ομελέτα, τονοσαλάτα, θαλασσινά.
Σαλάτα όση θέλουμε. Ελαιόλαδο κανονικά
Ναι.....Ναι..... θελουμε κι αλλες μερες γευματων.........
Κικα
γυμναστική έκανα πολύ γιατί είμαι γυμνάστρια:)
Τα 7 κιλά τα έχασα σε 3 εβδομάδες. Σκέφτομαι ότι αν έκανα από την αρχή αυτη τη διατροφή θα είχα γλυτώσει από πολύ κόπο και νεύρα.
Η φίλη μου η διαιτολόγος πάντως, εκανε μια εγχείρηση τα Χριστούγεννα και πήρε κάπου 30 κιλά, από την έλλειψεη κίνησης. ʼρχισε τη δίαιτα πριν 2 ενδομάδες και έχασε κιόλας 8 κιλά! Γι αυτό μου την έδωσε και μένα, γιατί τη θεωρεί ότι καλύτερο
να σε ρωτήσω κατι μπορω ας πουμε να τρώω και τηγανιτές πατατές μια μέρα και πχ κανα πατατακι?