παντως ειναι οντως στο μυαλο μας,εγω ξερω πολλες κοπελες που εχει ο μπαμπας τους σουβλατζιδικο κ αυτες ειναι πολυ αδυνατες!αχ κοριτσια!παμε γερα!ερχεται το καλοκαιρακι και το χω παρει αποφαση!!!!!
Printable View
παντως ειναι οντως στο μυαλο μας,εγω ξερω πολλες κοπελες που εχει ο μπαμπας τους σουβλατζιδικο κ αυτες ειναι πολυ αδυνατες!αχ κοριτσια!παμε γερα!ερχεται το καλοκαιρακι και το χω παρει αποφαση!!!!!
Κοριτσαρες βγαινω να τελειωσω κατι δουλιτσες
και θα τα πουμε αργοτερα.
Σημερα απο το πρωι φτιαχνω ντουλαπες,
κατεβαζω καλοκαιρινα, και μπορω να πω
οτι ειναι πρωτη φορα που δεν εχω παθει καταθλιψη
βλεποντας τα ρουχα που δεν μου κανουν.
Θα τα βαλω, ο κοσμος να χαλασει!!!!
Τετη δικια μου εισαι εσυ χεχε.Κι εγω μια απο τα ιδια, φυλαξα τα χαλια εβγαλα τα καλοκαιρινα, και χαιρομαι που ερχεται καλοκαιρι για πρωτη φορα μετα απο χρονια.
Ετσι γερα με τσαμπουκα.:P :)
Καλή αρχή και απο εμενα Κατερινάκι,
Μεγαλυτερη σημασια εχει οτι το πήρες απόφαση, Μπραβο σου
Καλη σου αρχη! Αμα χρειαστεις κατι σφυρα!
Καλως ορισες,Κατερινακι και απο μενα..Χαιρομαι που το πηρες αποφαση!!!Ολα θα πανε κατ'ευχην! Αν θες,μπορω να σου στειλω u2u με το τηλ της διατροφολογου μου!Ειναι στο Κερατσινι και νομιζω πως θα σε βολεψει( τουλαχιστον περισσοτερο απο μενα που μενω δυτ.προαστια..χιχι)!!Quote:
Originally posted by κατέ
Σε ευχαριστώ πολύ Δανάη μου, είμαι Πειραιά αλλα δεν έχω πρόβλημα να πηγαινοερχομαι Αθηνα μια φορα την εβδομαδα γι αυτον τον σκοπό.Quote:
Originally posted by Danai20
καλή αρχή Κατερίνα.
Εγώ τα κιλά τα πήρα μόλις πήρα πτυχίο και άρχισα να δουλεύω σε μια δουλειά που δεν άντεχα.
Εύχομαι να πετύχεις τους στόχους σου.
Πες μας αν θέλεις σε ποια πόλη είσαι μήπως κάποιο από τα κορίτσια ξέρει εκεί καλούς διαιτολόγους.
Κατερίνα καλώς ήρθες, εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και γρήγορα να απολαύσεις τα αποτελέσματα της προσπάθειας σου.
Καλή συνέχεια