Καλημέρα :)
Από προσωπική εμπειρία τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα δεις sokolatitsa μου με πολύ περπάτημα, ποδήλατο και ελλειπτικό εννοείται. Και τα βάρη κάνουν καλό ειδικά τα καθίσματα γιατί γυμνάζουν πολύ καλά τα δύσκολα μας σημεία. Στο γυμναστήριο έχουν μπάρες ειδικές στις οποίες βάζεις βάρη και κάνεις ελεγχόμενα καθίσματα και έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα. Ένας συνδυασμός αεροβικής με βάρη θα την κάνει την δουλειά αλλά θέλει 2-3 μήνες για να αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση. Εννοείται πως παράλληλα θα πρέπει να κάνεις και μία σωστή διατροφή ;). Πάντως όταν έκανα πολλά βάρη και πολύ διάδρομο τα πόδια μου προσωπικά δεν είχαν φουσκώσει καθόλου. Αυτά που λένε ότι με τα βάρη παίρνεις όγκο για εμάς τις γυναίκες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν. Στο δικό μου σώμα πάντως είχαν πολύ καλά αποτελέσματα και όλο μου το σώμα είχε σφίξει και το ένιωθα πιο δυνατό. Είχα απίστευτη ενέργεια και δύναμη το διάστημα που γυμναζόμουν τακτικά και ακόμη και σημεία όπως η κοιλιά μου που έχω φοβερό θέμα είχε βελτιωθεί σημαντικά. Αν δεν χύσεις ιδρώτα και δεν πονέσεις δεν θα μπορέσεις να δεις ουσιαστικά αποτελέσματα αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Τα αποτελέσματα όμως σε δικαιώνουν ;)
Στην τελική τον σωματότυπο μας δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε αλλά με γυμναστική και καλή διατροφή μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά. Το σώμα στρογγυλεύει, σφίγγει και η γενική του όψη γίνεται πιο ομοιόμορφη και πιο υγιής.