Quote:
Originally posted by La_ViTa
Ξέρω ότι αυτό το θέμα είναι πολύ κοινό.Αλλά πρώτη φορά πονάω τόσο πολύ.Νομίζω ότι μου έχουν ξεριζώσει την καρδιά.
Είχα μια σχέση για 4 χρόνια και παρόλο κάποιες δυσκολίες που περάσαμε τον τελευταίο καιρό είμασταν πολύ καλά.Πήγαμε μάλιστα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό και περάσαμε τέλεια.
Και ξαφνικά μου ζητάει χρόνο.Ότι θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα,κοινώς να κάνει κι άλλες σχέσεις.Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε και άλλαξε τόσο πολύ.Από τη μια στιγμή στην άλλη.Τον ρώτησα αν γνώρισε κάποια και μου είπε όχι.
Ξαφνικά μια μέρα παρουσιάστηκα σπίτι του μετά από μια συζήτηση που είχαμε μέσω msn και στην οποία μου έλεγε ότι κάναμε και οι δύο λάθη.Τον ρώτησα ποια ήταν αυτά και μου είπε ότι δεν θέλει να το συζητάει.Ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα.
Τον σκέφτομαι συνέχεια και δεν μπορώ να ηρεμήσω.Κλάιω συνεχώς.Εκείνο το βράδυ που βρεθήκαμε μου έστειλε ένα μήνυμα,ένα ποίημα με το οποίο κατάλαβα ότι δεν τα έχει διαγράψει όλα.Στα δικά μου μηνύματα όμως δεν απαντά.Οι φίλοι μου λένε να εξαφανιστώ για να καταλάβει κι εκείνος τι πάει να πει χωρισμός.Να μην έχουμε καμία επαφή.Προσπαθώ να μην τον σκέφτομαι αλλά μου είναι σχεδόν αδύνατο.Πώς θα διαγράψω όλα αυτά που ζήσαμε μαζί?
Ήμουν στο τέλος μιας αντικαταθλιπτικής θεραπείας και τώρα νιώθω να κατρακυλάω πάλι..:(:(
La Vita , εχω την αίσθηση οτι είσαστε σε διαφορετικές φάσεις . Εσυ είχες την διάθεση να μείνεις σε αυτή τη σχέση ενω εκείνος θέλει να το ψάξει ακόμη . Ισως και η ηλικία σας να έπαιξε τον ρόλο της .......... ισως και οι εμπειρίες σας μέχρι σήμερα .........