Κοριτσακια!!! Σας υπενθυμιζω το θεμα, μηπως καμια σας εχει ακουσει για το τεστ δυσανεξιας!!! Οτιδηποτε μπορει να βοηθησει!! Καλημερα σε ολους!!
Printable View
Κοριτσακια!!! Σας υπενθυμιζω το θεμα, μηπως καμια σας εχει ακουσει για το τεστ δυσανεξιας!!! Οτιδηποτε μπορει να βοηθησει!! Καλημερα σε ολους!!
Κοίτα τι βρήκα.. μπορεί κάποιος να το κάνει και μόνος http://www.e-farmacy.gr/product_info...oducts_id=1108
Βέβαια είναι πανάκριβο 140 ευρουλάκια..
τελικα θα παω να το κανω.μου ειπαν δωρεαν οποτε δεν θα παρω καν πορτοφολι μαζι μου για να μην μπω σε πειρασμο η για να μη ντραπω κ δεχτω κανα προγραμμα!θελει καμια να ρθει??χιχιχι
Κορίτσια κι αγόρια γειά σας! Είμαι φρέσκια (σημερινή) εδώ και ακόμα ψάχνομαι λίγο...
Σχετικά με το τεστ αυτό το είχα κάνει αλλά δεν είδα και καμμιά διαφορά φοβερή! Το κράτησα για 1,5 μήνα αλλά δεν έχασα τίποτα. Βέβαια δεν ήταν με εξετασεις αίματος αλλά με τα ηλεκτρόδια, οπότε δεν ξέρω, ίσως αυτό με το αίμα να είναι περισσότερο αξιόπιστο. Όσο για τα στούντιο αδυνατίσματος, μην μασάτε με τίποτα, λένε ό,τι κουφό και εξωπραγματικό για να στα πάρουν, δεν γίνεται τίποτα φοβερό (τουλάχιστον που να αξίζει τα χρήματα που ζητάνε) και σου πουλάνε και οικονομικές συμβουλές ότι έχουν γνωστούς κλπ σε τράπεζες και θα σου κάνουν διακανονισμούς που θα τα πάρεις τα προγράμματα με λίγα ευρώ το μήνα. Και, φυσικά, όταν αρχίζουν οι τράπεζες και σε κυνηγάνε τους ψάχνεις...! Εγώ την πάτησα σαν ηλίθια, ακόμα ξεχρεώνω τις βλακείες τους (ή μάλλον τη δική μου) κι έχω ορκιστεί να μην ξαναπεράσω ούτε απ' το απέναντι πεζοδρόμιο για να μην μπω στον πειρασμό και τους ανατινάξω!
Επειδή έχω δοκιμάσει διάφορα για να χάσω το βάρος μου, μάλλον θα με βλέπετε συχνά! :-)
κ τι σου ειχε βγαλει με τα ηλεκτροδια?ενταξει εγω λεω να παω κ το πολύ πολύ να με ζαλίσουν στα τηλέφωνα μετα!
Είχα δυσανεξία σε πολλές τροφές, απ' την κανέλλα μέχρι το μοσχάρι. Κάποιες ήταν τελείως απαγορευμένες και κάποιες άλλες μπορούσα να τις φάω με μέτρο, ας πούμε 1 φορά το μήνα. Το έκανα για 1,5 μήνα, δεν είδα διαφορά και το σταμάτησα γιατί με περιόριζε πολύ, ειδικά στο πώς να μαγειρέψω γιατί πολλά μυρωδικά ήταν μέσα. Τώρα πόσο αξιόπιστο είναι... τι να πω...
μηπως θυμασαι αν τα αποτελεσματα βγαινουν κατευθείαν?
Ναι, εκείνη τη στιγμή μου τα έδωσε. Καλή επιτυχία σου εύχομαι, εσένα μπορεί να σου πάει, εξάλλου ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά!
Ναι κι εμενα αυτο με τα ηλεκτροδια δεν μου ακουγεται πολυ αξιοπιστο. Βεβαια αν ειναι και την εξεταση αιματος να σου απαγορευσει τα μισα απο τα φαγητα που τρως ειναι λογικο να αδυνατισεις...
Εγω ελεγα μηπως υπαρχει κατι εξειδικευμενο. Να σου πει 3-5 τροφες που σου κοβουν τον μεταβολισμο ή σου προκαλουν πρηξιματα και κατακρατηση.
Ευτυχώς έχω κανα δυό φιλενάδες γιατρούς και ρωτάω τέτοια θέματα. Ρώτησα τη μία, η οποία βέβαια παιδίατρος είναι, καμία σχέση με παχυσαρκία, και ιδού η απάντησή της:
Τεστ δυσανεξίας? Βρήκαν άλλο έναν τρόπο να βγάλουν χρήματα.
Λοιπον εγω εχω κανει και τα δυο τεστ...μαλιστα εχω κανει 2 φορες το τεστ με το αιμα (prodiet λεγοταν τοτε) και με τα ηλεκτροδια μια φορα πριν 2 χρονια (smartest στο Κολωνακι)...
Την πρωτη φορα με το τεστ του αιματος μου εβγαλαν οτι εχω δυσανεξια στο κοτοπουλο, στη γαλοπουλα, στο τυρι και ολα τα γαλακτομικα.Την εκανα για εναμιση μηνα και ειχα χασει 5 κιλα και ποντους.Μετα ομως εμεινα εγκυος και τη σταματησα.Ετσι οταν πηγα να τη ξαναξεκινησω και ειδα οτι δεν εκανε τιποτα, ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει να ξαναπληρωσω γιατι αλλαξε ο τροπος που ανεχεται ο οργανισμος μου τις τροφες (τι καλη δικαιολογια για να ξαναπληρωσω!!!!!!!)...
Την 2η φορα λοιπον μου εβγαλαν οτι εχω δυσανεξια στο σιταρι (καθολου ψωμι, φρυγανιες, ζυμαρικα και οτιδηποτε αλλο), στο μοσχαρι (παει και η ψητη μπριζολα και το ζαμπον μαζι), το πορτοκαλι (μαζι με το λεμονι, μανταρινι) το ροδακινο (μαζι με μηλα βερικοκα αχλαδια) και ο καφες....ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ.....
Μετα απο χρονια ακουσα για το τεστ με τα ηλεκτροδια και σαν ηλιθια που ειμαι πηγα να το κανω κι αυτο (350 ευρω πριν 2 χρονια).Αν σας πω τι μου ειπε να μην τρωω θα πεσετε κατω απο τα γελια!!!Απογορευτηκε η ριγανη και η ζαχαρη, το λαχανο και το κουνουπιδι!!, το αγγουρι και η μελιτζανα(τι σαλατικο να φαω δηλ?), το κρεμμυδι (αντε να φτιαξεις φαγητο χωρις αυτο!!), αρακας και πρασο.Το μπεικον, κατσικι και χοιρινο (μαζι με το ζαμπον) πηγαν στο πυρ το εξωτερον.Η ΜΑΓΙΑ και το μπεικιν παουντερ απαγορευτηκαν δια ροπαλου, μαζι με τη σοκολατα και το κακαο.Ο καφες καθε ειδους ηταν don't (καλε μπας και εκανα ομοιοπαθητικη και δεν το ηξερα?), η μεντα, ολα τα αναψυκτικα με τη βοτκα το τσιπουρο και τη τεκιλα (μπορουσα και χωρις αυτα....).Η μαγιονεζα, η μουσταρδα και το βουτυρο, μαζι με ολα τα λαδια πλην του ελαιολαδου ηταν απαγορευτικα...Το γαλα και το γιαουρτι θα εμεναν απεξω?Αμ δε!!εξω κι αυτα μαζι με τη φετα, το εμενταλ, γκουντα, παρμεζανα...και τα ΑΥΓΑ!!!Μονο το ασπραδι επειτρεποταν (και πολυ μου ηταν !!!).Τελος τα φασολια, οι γιγαντες, τα ρεβιθια και τα κουκια μαζι με τα ζυμαρικα, το ρυζι το καστανο (αντε τυχερουλα μπορουσα να τρωω ρυζι αγριο και λευκο...χαχαχα), το καλαμποκι και το κριθαρι (οποτε ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΤΗΡΑ ηταν εκτος συναγωνισμου) και καποια φρουτα (αντε να μην σας πρηξω αλλο.....)
ΔΕΝ χρειαζεται να σου πω οτι ποτε δεν την εκανα...δεν μου εμεναν και πολλα να φαω (μιας και ειμαι και λιγο περιεργη στο φαι μου)....τσαμπα πηγαν τοσα λεφτα....Κι ο λογος που σας τα εγραψα τοσο αναλυτικα ηταν για να δειτε ποσα μου απαγορεψαν και οτι δεν υπηρχε τροπος να ελιχθεις...Εγω δεν θα στο προτεινα....
Το μονο που καταλαβα ηταν οτι την πρωτη φορα που το ειχα κανει μου ειχαν δωσει να τρωω το μεσημερι υδατανθρακες και το βραδυ πρωτεινες.Το μεσημερι ετρωγα σαλατα με μακαρονια (την πρωτη φορα μπορουσα να τα φαω χωρις τυρι ομως) και το βραδυ ετρωγα σαλατα με πρωτεινη...Θα σε παρεπεμπα στην κυκλικη διαιατα της δαναης που προτεινουν εδω και θα αρχισα απο χτες κι εγω (ειχα σταματησει γιατι εβαλα δαχτυλιο και δεν μπορουσα να την ακολουθησω...)Αλλα και παλι ειναι δικη μου αποψη αυτη......
Kαλημέρα το έχω κάνει κι εγώ το test πριν κάποια χρόνια εξέταση αίματος ήταν..
απαγορευόταν το χοιρινό κρέας, το λάχανο η ντομάτα δεν θυμάμαι και τι άλλο και ο ΚΑΦΕΣ άκουσον άκουσον εννοείται ότι δεν την έκανα ποτέ την διατροφή που μου έδωσαν εγώ δεν ζω χωρίς καφέ προτιμώ να πεθάνω...΄δεν με νοιάζει αν θα φάω και τι αλλά χωρίς καφε δεν ζω
α κοριτσια αλλαξα γνωμη...λεω να μην παω τοτε γιατι μιλησα κ με μια φιλη μου κ μου ειπε τα ιδια που μου λετε κ εσεις!
http://www.healthyworld.gr/portal/cc...9c5deedb0.html
διαβάστε εδώ για τα περιβοητα τεστ δυσανεξιας