Quote:
Originally posted by eleniK
Μπράβο Ελευθερία! VINCEREMOS! Καλή λευτεριά. Θα μπορούσε να γίνει και πανό αυτό ¨ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨. Και εγώ έχω αποφασίσει να κάνω απλά πράγματα, που όλοι ξέρουμε, χωρίς άσκηση όμως προς το παρόν. Αν θέλω να βγω και να φάω πίτσα ή σουβλάκι και να το ευχαρίστηθώ, θα το κάνω. Όχι όμως ξανά μόνη μου μπροστά στην τηλεόραση. Και σήμερα που βαριόμουν να κάνω κάτι, ετοίμασα τοστάκι σε λιγότερο από 1 λεπτό. Αν είχα παραγγείλει ακόμη θα περίμενα. 'Εχω δε κάτι γνωστές, με αγαπημένο τους φρούτο το λεμόνι, που για να σου πουν ότι έγινες σαν αρκούδα σε κόβουν από πάνω μέχρι κάτω και σου πετάνα ¨πρέπει να έχασες κανά κιλό¨. Βέβαια, όταν χάνεις πραγματικά, δεν λένε τίποτα.
¨FREE ELEFHTERIA¨
χαχαχα θεικη ατακα το λεμονι!!! και ξυδι ωραιοτατο εχουμε για τις πικροχολες! ουφ! σιγα μην πουν καλη κουβεντα! εγω που μαθαινω ραπτικη/πατρον κανω εργασιες με ρουχα που ραβω επανω μου, ε λοιπον εχω χασει 8 κιλα και βαλε και εχω πεσει 2 νουμερα και καμια δεν το προσεξε...ολες επικεντρωνουν την προσοχη τους στο σαντουιτς που τρωω οταν πηγαινω στο μαθημα, μονο που δεν τρωω τιποτε αλλο εκεινη τη μερα και εχω κανει και 2 ωρες δρομο.. "θα τα χασεις μωρε τα κιλα σου αν το παρεις αποφαση" μου ειπε προχτες η δασκαλα μου, τι να κανω κι εγω/ χαμογελαω κουνωντας το κεφαλι, "ναι, ναι!"