Έκανα μία μικρή έρευνα στο internet κ η μέθοδος της διαιτολόγου, η οποία βασίζεται στην ροή του ρεύματος μέσα από το σώμα, θεωρείται αξίοπιστη. Αντιθέτως, θεωρούν ότι αυτές οι ζυγαριές που μετρούν το λίπος είναι μάπα γιατί στην καλύτερη (αν δεν χρησιμοποιούν την απλή μεθοδο τον τριών, δηλαδή στα 100 κιλά 40 κιλά λίπος, στα 70 πόσα?) θα μετρήσει το λίπος μέχρι τη μέση. Αν διαβάσετε στις οδηγίες της ζυγαριάς λεει να μην ακουμπούν οι μηροί μεταξύ τους κατά το ζύγισμα. Όμως κάποτε εννώνονται...Quote:
Originally posted by granita
δυο φορες εχω κανει σε διαιτολογο,οταν αρχισα και πριν λιγο καιρο.με δερματοπτυχομετρο..η καπως ετσι λεγεται τελοσπαντων!εχει κ ζυγαρια που μετραει το λιπος (Πιανω κ με τα χερια κατι ειδικα) αλλα μου βαζει κ αυτα τα δερματοπτυχο....πως τα λενε!ευτυχως δεν εχει μεγαλη αποκλιση!νομιζω οτι 8% ειναι τεραστια αποκλιση!πως γινεται αυτο!!Quote:
Originally posted by Veronica
Semie την ίδια έχουμε! Τι μέθοδο λιπομέτρησης χρησιμοποιεί η διαιτολόγος σου;; Εμένα όσο αφορά το λίπος έχει τεράστια απόκλιση γύρω στο 7-8% (λιγότερο η ζυγαριά), αλλά η διαιτολόγος μου με μετράει με κάτι patch στο χέρι κ στο πόδι..Quote:
Originally posted by semie
εγω εχω μια καινουρια της τεφαλ με λιπομετρηση,60 ευρω την πηρα κ ειναι πολύ καλή!σε μια διαιτολογο που πηγα ειχα ελαχιστη απόκλιση στα κιλα 200γρ και στο λιπος 0.4% νομιζω που υποθετω οτι ειναι οκ.
Τέλοσπάντων, το θέμα είναι να τρώμε σωστά κ να γυμναζόμαστε όσο μπορούμε.. Και να το διατηρήσουμε σαν στάση ζωής (κλάψ.. γλυκάκια μου κ σοκολατίτσες μου... :P)!