Originally posted by penelope1985
Quote:
Originally posted by pennou
καλημερα κοριτσιαααα....απο σημερα ελπιζω να τα καταφερω καπως καλυτερα....αρχικα να πω οτι ναι δειχνω να ελεγχω το φαγητο και το κανω αλλα αυτο μου την φερνει πισωπλατα και οταν εχω φαει νιωθω λες και δεν το κανα εγω...τρωω τρωω και εκει που συνειδητοποιω οτι εχω φαει πολυ και ποναει το στομαχι μου συνεχιζω και συνεχιζω απο τα νευρα και την στενοχωρια μου λες και με εκδικουμαι ενα πραγμα...απο την αλλη πιστεψτε με οτι και οσες ανηκουν σε τριψηφιο αριθμο το χω ξαναπει οτι δεν σας ξεχωριζω...και ουτε κλαιγομαι για να μου χαϊδεψετε το αυτι και τετοια...η αληθεια ειναι οτι εχω μια ντουλαπα γεματη με ρουχα και φοραω μονο τα κολαν με ριχτες μπλουζες...δεν ειναι αμαρτια??
καθε φορα που παω να ντυθω και δοκιμαζω κατι και δεν μου παει κλαιω...πρεπει ομως κατι να κανω...ευχαριστω που μου συμπαραστεκεστε εσας εχω μονο ολοι οι αλλοι μου λενε σταματα να τρως λες και δεν το ξερα και αμα μου το πουν θα ειναι σαν να βρηκα το μαγικο λυχναρι...
μερικες φορες αυτοι π μας αγαπανε πρεπει να μας λενε την αληθεια και οχι να μας χαιδευουν τ'αυτια. αν οι φιλοι σ δεν σ'αφηνουν να αφεθεις και σε σπρωχνουν να γινεις η καλυτερη βερζιον του εαυτου σου παει να πει οτι ειναι καλοι φιλοι. Αλι σ'αυτους που σου λενε ολη την ωρα οτι εισαι μια χαρα... οχι φυσικα οταν καποιος ειναι μια χαρα απλα εχει καλο... αλλα οταν εχεις πραγματικο προβλημα... Αλωστε και εσυ η ιδια θες να αδυνατησεις. Αν ησουν μια κοπελα π ελεγε τα παχη μ τα καλλη μ τοτε δεν θα ειχε κανεις δικαιωμα να σε κριτικαρει...