Η καυμένη η μάνα μου έκανε το λάθος πριν χιλιάδες χρόνια να κάνει μια θεραπεία και ακόμα τη βασανίζουν.. και το χειρότερο είναι ότι παίρνουν τηλέφωνο ότι άσχετη ώρα βρουν.. από τις 7 το πρωί ή στις 4μιση το μεσημέρι..
Βέβαια κάνει αυτό που κάνει και η constance, τους το κλείνει στα μούτρα.. αλλά πιστεύω δεν είναι λύση, γιατί έτσι σε ξαναπαίρνουν.
Η πρόταση μου είναι : να τους πεις μισό λεπτό.. να βάλεις ηχογράφηση αν είσαι στο κινητό (αν δεν έχεις απλά προσποιήσου) και να τους το δηλώσεις : αυτή τη στιγμή ηχογραφείστε! Μετά να ρωτήσεις το ονοματεπώνυμο της κοπέλας και να ζητήσεις να μιλήσεις με έναν προυστάμενο και να ζητήσεις επείσης το όνομά του. Αφού σε περάσει στο προυστάμενο ή δηλώσει ότι δεν υπάρχει κάποιος,να τους πεις ότι δηλώνεις πως θέλεις άμμεσα να βγει το όνομα και το τηλέφωνό σου από την λίστα, αλλιώς με την ηχογράφηση και τα στοιχεία τους θα πας σε δικηγόρο για να κάνεις μήνυση.
Επειδή έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο (άλλου ειδους, καθαρά εισερχόμενες κλήσεις) γνωρίζω πως λειτουργούν πάνω κάτω και είμαι σίγουρη ότι αν κάνεις τον κόπο θα δουλέψει.
Κάτι άλλο.. με τις τύπισσες που βγάζουν έξω από τα ίδια ινστιτούτα στο δρόμο και σε σταματάνε και σε πρίζουν τι κάνετε; Έχει τύχει να παίξω σχεδόν μπουνιές με μία, που με πήρε από πίσω ενώ ήμουν αγκαλιά με το αγόρι μου διασχίζοντας τη Τσιμισκή.. Πως μπορούν, όσο αναγκη και να έχουν τα χρήματα να κάνουν αυτή τη δουλειά;;