Quote:
Originally posted by natallia
λοιπον, χμμ δε ξερω τι συμβαινει ακριβως αλλα σημερα το βραδυ καταλαβα πως σημερα το πρωι συνεβη κατι που με κανει να νιωθω τολμω να πω ευτυχισμενη. ξυπνησα κυριακη πρωι μετα απο εναν ωραιο υπνο και αφου απολαυσα επαρκως το χουζουρι μου αποφασισα να σηκωθω. στο σπιτι επικρατουσε ησυχια αν και ο ζεστος καφες στη καφετιερα που με περιμενε με εκανε να ψαξω να βρω που ειναι ο αντρας μου. πουθενα, κατεβηκα στους γονεις μου με μια κουπα καφε και τον βρηκα να καθεται στη βεραντα με τον μπαμπα και να επισκευαζουν τα κουδουνια της εισοδου - τα οποια ειχαν ξηλωσει- χαμογελασα και φιλησα και τους δυο αντρες της ζωης μου οι οποιοι ομολογουμενως ηταν αφοσιωμενοι στο εργο τους και τοτε ακουσα τη μαμα μου να μας δηλωνει πως μαγειρεψε το αγαπημενο μου ψητο κατσαρολας - συνεπως καμια αναγκη να μαγειρεψω- και πως θα παει στη μοδιστρα της να προβαρει μια ζακετα που ραβει και θα γυρισει να τηγανισει πατατατουλες. εκεινη τη στιγμη δε καταλαβα την ουσια της στιγμης που ζουσα και πηγα να καθαρισω το μπαλκονι μου, τωρα ομως το βλεπω διαφορετικα και σκεφτομαι ποσο τυχερη ειμαι για ολα αυτα, μακαρι να μη το ξεχασω ποτε.
σας φιλω ολες καλη εβδομαδα και καλες γιορτες , ευχομαι ολες σας οι ημερες να ειναι γεματες με τετοιες μικρες χαρες
bravo, bravo, bravo! Τί ωραία στιγμή! Μου θύμισες τον εαυτό μου, τη ζωή μου! Μας περιέγραψες μια στιγμή ευτυχίας που μπορούμε όλοι μας να βρούμε αρκεί να έχουμε μάτια να τη δούμε!