ναι βαμος σκουντουφλω αλλα εχυν παρτυ η διπλα πιφ
νεα παιδια εγ ω γερασα!!!
Printable View
ναι βαμος σκουντουφλω αλλα εχυν παρτυ η διπλα πιφ
νεα παιδια εγ ω γερασα!!!
εγω ζυγίζομαι και τις περισσοτερες φορες πιάνει....καθομαι στην ζυγαρια κανενα 2λεπτο και μετα την βγάζω με καμια σόδα!!!
καλο κολπακι βιβακι! δεν το ειχα σκετει!λογικα θα πιασει και σε μενα! θα το δοκιμασω!
ναι!!! θα μπορουσε να λειτουργησει... επισης μ ειπαν πως αμα φορεσεισ κατι στενο θα μπορεσεις να αντισταθεις... τωρα δ ξερω κατα ποσο ισχυει :P
Εγώ κορίτσια προσπαθώ να το μεταθέσω για την επόμενη μέρα, δηλ. λέω στο εαυτό μου: άστο για τώρα και αν το θες αύριο ακόμα, φάτο! Βέβαια κάποιες φορές δεν πιάνει (κι έχω προσέξει όταν δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά) και βουτάω στο "ψητό". Αλλά όποτε έχω κρατηθεί, την επόμενη συνήθως μου έχει φύγει, γιατί το κακό με μένα είναι ότι τα κιλά τα πήρα γιατί λειτουργώ πολύ με συγκεκριμένες "ορέξεις", για παράδειγμα θέλω να φάω χάμπουργκερ - αλλά συγκεκριμένα και μόνο χάμπουργκερ εκείνη τη στιγμή! Ή γλυκό (ένα κάποιο συγκεκριμένο κάθε φορά), ή καρμπονάρα κλπ. Οπότε αν το αποφύγω εκείνη τη στιγμή, την επόμενη μέρα πιθανότατα δεν θα το ζητήσω ή ακόμα κι αν το φάω τελικά θα έχω προλάβει να το επεξεργαστώ ώστε να είναι κάπως καλύτερη η υπόλοιπη διατροφή μου.
Αν ειναι παροδικη η λιγουρα, την απολαμβανουμε... Αν ειναι μονιμη, σκουρα τα πραγματα! Εξαλλου οποιος εχει πραγματικη θεληση και βαλει εναν στοχο, δεν θα σκεφτει ουτε λιγουρες ουτε τπτ. Αντε καλη μας δυναμη :)
επειδή μια ζωή ήμουν λαίμαργο παιδί (και αυτός είναι ο μόνος λόγος που πήρα βάρος), σε μένα έπιασε το εξής: αν δεν το βλέπεις, αν δεν το έχεις κοντά, αυξάνονται οι πιθανότητες να μην το φας.
πέτα όλα τα παχυντικά και ανθυγιεινά από το σπίτι, πέτα τους καταλόγους των ντελίβερι, ανέβαλε την ώρα που θα ικανοποιήσεις τη λιγούρα για αργότερα, όταν θα έχουν κλείσει τα σούπερ μάρκετ και θα πρέπει να περπατήσεις κανά χιλιόμετρο για να βρεις κάτι ανοιχτό. μπορεί να βαρεθείς να ξεκινήσεις, ή μέχρι να φτάσεις να έχεις μετανιώσει. 9 στις 10 πιάνει.
πετα και το ταιρι σου κ την πεθερα απο το παραθυρο κ σιγουρα δεν θα εχεις καμια πηγη φαγητου κοντα :P
απο το γαμο κ μετα ταχω ολα τα παχυντικα μες τα ποδια μου,
διαπιστωσα οτι στην αρχη ετρωγα κατα κορον,
πλεον δεν μου κανουν αισθηση,
σχεδον καθολου.
αμα βλεπεις και διαρκως κ το εχεις φαει αρκετες φορες το βαριεσαι.
πίστεψέ με, το έχω σκεφτεί πολλές φορές να εκπαραθυρώσω τον σύζυγο. αλλά ευτυχώς έβαλε μυαλό.Quote:
Originally posted by koralaki
πετα και το ταιρι σου κ την πεθερα απο το παραθυρο κ σιγουρα δεν θα εχεις καμια πηγη φαγητου κοντα :P
απο το γαμο κ μετα ταχω ολα τα παχυντικα μες τα ποδια μου,
διαπιστωσα οτι στην αρχη ετρωγα κατα κορον,
πλεον δεν μου κανουν αισθηση,
σχεδον καθολου.
αμα βλεπεις και διαρκως κ το εχεις φαει αρκετες φορες το βαριεσαι.