Quote:
Originally posted by chrys
Παντως αυτό με την γυμναστική δεν το καταλαβαίνω, αν δεν φύγει το λίπος πως θα βελτιωθεί;
Aυτο λεω!! Πως με γυμναστικη καιγεται το λιπος, οχι οτι σφιγγει η γραμμωνεται.
Με περπατημα ειδικα εντονο, εχεις πολυ καλα αποτελεσματα , αλλα...σε τακτικη βαση αυτο.Εγω εχω διαδρομο σπιτι και να φανταστεις βαριεμαι να ανεβω...εκει να δεις τεμπελια!
Αλλες φορες ξεκιναω πορωμενη κι αλλες τα παραταω...Αν δε σου γινει συνηθεια κατι...τι να λεμε τωρα....
Η αργη προοδος lenapapa ειναι το κλειδι!! Και σιγα μην τρως μαρουλια απο το πρωι ως το βραδυ!!
Απλα, τωρα ειναι καλοκαιρι, εχουμε ποικιλια φρουτων και λαχανικων, το σωμα ζηταει πολυ περισσοτερο νερο απ'οτι το χειμωνα, κι ολα αυτα συμβαλλουν στο να εδραιωσουμε καποιες καλες συνηθειες...οσο μπορουμε τεσπα.
Κι εμενα η διατροφη μου δεν ειναι αυτο που λεμε αμιγως "διαιτητικη". Ξερω τι να αποφευγω, απλα καμια φορα, λογω συγκυριων(εξοδος, περιοδος κτλ) τα χαλαω λιγο, αλλα δε γινεται διαφορετικα.
Το θεμα ειναι να μην κολλαμε στις παρασπονδιες που καναμε, και την επομενη να συνεχιζουμε με καθαρο μυαλο κι οχι τυψεις κι ενοχες!
Καποτε ετρωγα κατι παραπανω και παχυντικο και μετα ελεγα το κλασσικο" τωρα τα χαλασα! ας παει και το παλιαμπελο!" αλλα δεν ειναι ετσι.
Τωρα κανω ο'τι κανω , το απολαμβανω γτ το ζηταει η εκαστοτε περιπτωση και μετα συνεχιζω κανονικα χωρις ενοχες.
Για το μονο που εχω τυψεις ειναι που εχω το διαδρομο και δεν ανεβαινω...
Θελω μαλλον καποιον να μου βαλει τις φωνες!!! χαχαχχα
Καλη συνεχεια σου ευχομαι!