marionetta σε ευχαριστω πολυ!Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου!Δεν ηξερα οτι ψαρι μπορω να φαω λιγο περισσοτερο απο το κοτοπουλο!Ευχαριστω!
Printable View
marionetta σε ευχαριστω πολυ!Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου!Δεν ηξερα οτι ψαρι μπορω να φαω λιγο περισσοτερο απο το κοτοπουλο!Ευχαριστω!
ntinoula καλη σου μέρα,
σε νιώθω ήμουν κι εγώ εκεί και καταλαβαίνω. μέχρι πέρυσι μέτραγα θερμίδες και ποσότητες σας τρελλή και απέφευγα το άμυλο.
αν θέλεις, ρίξε μια ματίτσα στο blog μου για την "καθαρή" διατροφή.
μπορεί έστω και λίγο να βοηθήσει.
kathari-diatrofi.blogspot.com
να είσαι δυνατή και να ξέρεις οτι μπορείς!
να πω και εγώ κάτι και δεν ξέρω ούτε πως θα ακουστεί ούτε αν είναι σωστό αλλά θα ήθελα να το πω..
η σαλάτα 2 χούφτες ...τι σημαίνει..??
ότι η σαλάτα με 1 κουταλάκι λάδι θα σε παχύνει ...
ρε παιδιά εμένα αυτά μου ακούγονται τρέλα ...τρώω σαλάτες μεγαλύτερες απο το κεφάλι μου!!
και αν έτρωγα μ΄νο αυτές με ένα ψητό θα έχανα..δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα πράγματα για την σαλάτα
η για φρούτα
δεν λέω φλαε ενα κιλό μπανάνες αλλά όχι ότι αν φας 25 και όχι 15 κεράσια δεν θα χάσεις ...
πραγματικά μου ακούγεται υπεβολικό!!
σασα, το μονο που ηθελα ηταν να βοηθησω την κοπελα γραφοντασ εγω τι ακολουθω, ενδεικτικα και μονο. δεν επέβαλλα τιποτα και σε κανεναν. αλλωστε τησ πρότεινα να παει σε καποιον ειδικο. η σαλατα παντωσ που λεω δεν αφορα 2 χουφτεσ αλλα 2 παλαμεσ ανοιχτεσ! αλλα απο εκει και περα ο καθενασ τρωει οση νομιζει οτι θελει. δεν χρειαζονται υπερβολεσ και ειμαι τελειως υπερ αυτου.
Eνταξει βρε παιδια ολοι ξερουμε πως πχ μαρουλι μπορουμε να φαμε οσο θελουμε,το λαδι μετραμε!Ο προβληματισμος μου ηταν για τα αλλα τροφιμα..
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Σόρρυ φίλε μου για το report αλλά δεν είναι δυνατόν να προτείνεις σε κάποιον για την υπόλοιπη ζωή του να τρέφεται κάθε μέρα με χημικά σέικ της τάδε εταιρείας...
Μόνο μπράβο να πω για την προσπάθεια.Οι πιο πολύ άνθρωποι δεν προσπαθούν καν να κάνουν κάτι.Στο βίντεο αυτό είναι η μικρή ιστορία ενός μεγάλου ανθρώπου.
Καλή επιτυχία!
το μήνυμα τροποποιηθηκε από την ομάδα διαχείρισης. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις στο φόρουμ.