Πείτε μου κι εσείς την άποψή σας...
Όταν έχω τρομερή λιγούρα για κάτι καμιά φορά ικανοποιούμαι με το να δώ κάποιον άλλον να το τρώει!!!
είναι αυτό που λένε φάτε μάτια ψάρια?
Printable View
Πείτε μου κι εσείς την άποψή σας...
Όταν έχω τρομερή λιγούρα για κάτι καμιά φορά ικανοποιούμαι με το να δώ κάποιον άλλον να το τρώει!!!
είναι αυτό που λένε φάτε μάτια ψάρια?
ισως οταν βλεπεις καποιον αλλο να τρωει σου φευγει η ορεξη.....??
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wg__18__0...91ciB0ZXh0.gif
Εχω στο σπιτι και μπισκοτα και μουστοκουλουρα και τ τοστ τ τρωω με ασπρο ψωμι
τ κουλουριακια δεν τ πειραζω μου τ εδωσαν κ τ εχω για ωρες αναγκης (μου εχει σημβει να θελω σοκολατα 3 η ωρα τ βραδυ και να τρεχω να βρω)αρρωστη το ξερω τωρα μου εχει πεσει πολυ αυτη η ορεξη
κ τ φαγητο τ φτιαχνω με λαδι διαιτα κανω δεν θα πεθανω (οκ οχι 100 κιλα λαδι )αλλα δεν τ μετραω μ τ κουταλι
οταν πειναω πολυ τρωω μπαρες δημητριακων τωρα της ανακαλυψα κ εχω ενθουσιαστει!
τι να του πω βρε λεσινγκ μου....Quote:
Originally posted by lesing
Πω πω ρε συ πες του να μη φερνει τετοια σπιτι!Quote:
Originally posted by click
γυρισε ο φιλος που φιλοξενω απο σουπερ μαρκετ...
εφερε ενα σωρο κρουασαν με σοκολατα, μια μερεντα, 2 συσκευασιες ασπρες φετες τοστ.
μαγειρευω τη μπριζολα του και τις πατατες του με ενα σωρο λαδι. η δικια μου σκετη με μπαχαρικα.
χτες εφαγε πεννες με 4 τυρια, εγω κοτοπουλο βραστο με πατατα και καροτο βραστα.
βουδα δωσμου δυναμη!!!!!!!!!!:shocked2::shocked2::shocked 2::shocked2:
it's the final countdown!!!!!!!!
1,87 υψος 66,3 κιλα..................
ε λ ε ο ς
καθε φορα παλευω να τον κανω να τρωει. του μαγειρευω ο,τι πιο λιπαρο υπαρχει. και παρολαυτα ζυγιστηκε χτες και ηταν 63,7 !!!!!!!!!
πεσμου ΠΩΣ διαολο αδυνατισε τοσο πολυ σε 4-5 μερες? πως?
μακαροναδες με τυρια, γκουντυς, μερεντα, κρουασαν, σουτζουκακια, πατατες, λαδια, .......
ΠΩΣ αδυνατιζει κι αλλο?
εχω απελπιστει.
ολοι οι πειρασμοι ακομη στο σπιτι μου. αντισταθηκα σε ολα εκτος..... απο τα σουτζουκακια!
εφαγα 2 την πρωτη μερα. και 4 τη δευτερη! λυσσαξα.
οχι πιατα! :P
Ρε συ ΚΛΙΚ μου ειναι πολυ ωραιο που φροντιζεις το φιλο σου αλλα ποιος θα φροντισει κ εσενα?Γκρρρ!Εκτος αν μπορειςνα εχεις λιχουδιες στο σπιτι κ να εισαι ανετη.Εγω προσωπικα σε αυτη τη φαση δεν μπορω.Κ ενα φιλο που φιλοξενω κ γω τον παρακαλεσα να κρυβει το σαλαμι που περνει καπου μεσα στο ψυγειο να μην το βλεπω γιατι θα το δω μια θα το δω δυο την τριτη δεν εγγυωμαι
re συ κλικ μηπως εχει θυρωειδη?? πηγαιντε να το κοιταξει. δεν ειναι φυσιολογικο..
εχω δει φωτογραφιες του απο 15 ετων που ηταν και ακομα και τοτε ηταν πολυ αδυνατος. τον ξερω 7 περιπου χρονια, ειναι καπου 39 τωρα και παντα ηταν υπερβολικα αδυνατος, κοκαλιαρης για την ακριβεια. χαλια σωμα, μοιαζει γυναικειο.
Και η αδελφη του ειναι υπερβολικα αδυνατη.
Και η μανα του υστερικη με την υγιεινη διατροφη, οχι και τοσο τυχαια ολα αυτα ε?
Τωρα το πως σε μερες που τρωει περισσοτερο απο ο,τι συνηθως, επειδη τον πιεζω, καταληγει να χανει 2,5 κιλα, ε δεν το καταλαβαινω με τιποτα..
Θα του πω να κανει εξεταση για το θυρεοειδη αλλα σιγα μη με ακουσει...
lesing μου αν τον εβλεπες νομιζω δε θα μπορουσες να του πεις μην παρεις μερεντα ή οτιδηποτε. 63,7 κιλα ανθρωπακι ειναι.. τι να του πω?
ουφ....
click μου πως φαινεται σ αυτα τα κιλα?γιατι εμενα ειναι 1.85 κ 85 κιλά κ ειναι μια χαρά!δλδ δεν φαινεται χοντρος απλα αρκετα γυμνασμενος και δεν μπορω να τον φανταστω 70 κιλα!
του λειπουν 25 κιλα για να γινει φυσιολογικος!
χαλια ειναι... και δεν το καταλαβαινει κιολας.
ολο λεει οτι δεν πειναει και οταν δεν πειναει δεν μπορει να φαει ουτε μπουκια.
ασε που δε λιγουρευεται ποτε τιποτα.
οκ, οταν πεινασει θελει να τρωει νοστιμα φαγητα, αλλα οταν δεν πειναει το καλυτερο φαγητο η γλυκο να δει, δεν του κανει καμμια αισθηση.
οι γαμπες και τα χερια του ειναι αισχος, σαν αδυνατης γυναικας!
δεν του λειπει μονο λιπος, αλλα και αρκετος μυικος ιστος.
πάντως ειναι σπαστικο μερικοι να μην θελουν να φανε κ οταν τρωνε να χανουν κ εμεις να κανουμε τοσο αγώνα!
αστα. και να φανταστεις 4 μερες δεν ειχα χαλασει τη διαιτα, παρα μονο την προηγουμενη που εφαγα 2 σουτζουκακια.Quote:
Originally posted by granita
πάντως ειναι σπαστικο μερικοι να μην θελουν να φανε κ οταν τρωνε να χανουν κ εμεις να κανουμε τοσο αγώνα!
και ζυγιζομαι ημουν +500γρ και αυτος -2,5 κιλα
ε τον σκοτωνεις η δεν τον σκοτωνεις? :P:smilegrin:
χαλαρά τον σκοτώνεις!
ΔΕ μου δανειζει το 1/3 του μεταβολισμου του? Καλα κ συ μη στενοχωριεσαι αφου ο ιδιος ηταν παντα ετσι.Επιπλεον αυτοσ νοιωθει 1 χαρα γιατι αν δε3ν ενοιωθε καλα θα ειχε κανει κατι
Αυτο παντως ειναι πολυ ασχημο οταν καποιος ειναι πολυ κατω απο τ κανονικο βαρος τ θεωρει φυσιολογικο ενω αν καποιος εχει περισσοτερα κιλα απο τ κανονικο ειναι χοντρος και ξερουμε πως τ αντιμετοπιζουν οι γυρω του!τα ΜΜΕ αυτο μας εχουν κανει να πιστεψουμε οτι τ κοκαλιαρικο ειναι τ καλο κ τ υγιες!δεν λεει κανενας στ αδυνατο να φαει!αλλα στ παχουλο τ λεει παλι θα φας?Quote:
Originally posted by click
του λειπουν 25 κιλα για να γινει φυσιολογικος!
χαλια ειναι... και δεν το καταλαβαινει κιολας.
ολο λεει οτι δεν πειναει και οταν δεν πειναει δεν μπορει να φαει ουτε μπουκια.
ασε που δε λιγουρευεται ποτε τιποτα.
οκ, οταν πεινασει θελει να τρωει νοστιμα φαγητα, αλλα οταν δεν πειναει το καλυτερο φαγητο η γλυκο να δει, δεν του κανει καμμια αισθηση.
οι γαμπες και τα χερια του ειναι αισχος, σαν αδυνατης γυναικας!
δεν του λειπει μονο λιπος, αλλα και αρκετος μυικος ιστος.
εμενα παντως μαρεσουν οι ανθρωποι να εχουν καποια κιλα ενταξυ οχι τ δικα μου ειναι παρα πολλα!αλλα αν ενας αντρας ειναι 80-85 κιλα!δεν λεγεται χοντρος!τ ειπα κ ξεσπασα:smilegrin:
σημερα πηγα να μεινω καραφλη.
του λεω εχεις κανει ποτε εξετασεις για θυρεοειδη?
λεει ναι. λεω πότε?
περσι,προπερσι δε θυμαμαι, λεει.
-και δε βρηκαν τιποτα ε?
-βρηκαν
-τι?
-εχω υπερθυρεοειδισμο
-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εεεεεεεεεεεεεεεε????????? και δεν παιρνεις φαρμακα???????? δεν κανεις τιποτα τοσο καιρο?????????
-οχι, μου ειπαν πρεπει να κανω κι αλλες εξετασεις, αλλιως θα περασει, θα στρωσει μονο του με τον καιρο.
κοριτσια, καραφλιασα λεμε. με επιασε νευρικο γελιο γιατι αν δεν το ριχνα στην πλακα, θα τον εριχνα στο θερμαικο!
τοσα χρονια παλευω να τον κανω να φαει, και αυτος εχει υπερθυρεοειδισμο και δεν ελεγε ουτε εκανε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
αμ ετσι εξηγειται το 63,7 μετα απο απειρα λιπη που ετρωγε!
ειπα τελος. μετα απο το σημερινο, ΔΕΝ ξανασχολουμαι.... δεν παει αλλο.
οσο για το ρατσισμο, φαντασου οτι κοροιδευει τους χοντρους με διαφορα κοσμητικα, και δεν καταλαβαινει οτι ο ιδιος εχει ισως μεγαλυτερο προβλημα.
ο,τι και να δειχνουν τα μμε, εξακολουθω να θεωρω το κοκαλιαρικο=αρρωστιαρικο