up
Printable View
up
up :cool:
UP:)
Εγκαταλείφθηκε τελικά η ιδέα ?
καλο χειμωνα σε ολους
καλο χειμωνα σε ολους :):):)
Καλό χειμώνα . Καλως ήρθες . :)
Μαλλον δεν ειμαστε πολυ των συναντησεων...ουτε καν οταν προκειται για online συναντηση:(
ισως πρεπει να πουμε ενα μερος, απο mirc ξερετε? να κανουμε ενα καναλι τωρα ? ειναι ευκολο προγραμμα. εκανα ενα καναλι με ονομα \"epsyc\" server : Grnet, αν θελει κανεις ας ερθει. www.mirc.com
Εγω λέω να μην εγκαταλείψουμε την ιδέα . Να κάνουμε το ραντεβού πρωινό . π.χ. μια Κυριακή πρωί . Τι λέτε ?
Οκ με μενα κυριακη 14 Σεπτεμβριου και ωρα 10:00...αλλα δεν κοβω να γινεται τιποτα διαφορετικο:)
Λες να τους πιασουμε στον υπνο?:P
ε δεκα κι εσυ σαν νωρις ειναι κυριακατικο ..λεω εγω τωρα:P
Θελω να τους πιασω στον πρωινο καφε,με την τσιμπλα στο ματι προσπαθωντας να ξυπνησουν μπροστα στο pc.:)
Χμ εγω 10 η ωρα θα εχω πιει και το δευτερο καφε και θα προσπαθω να βρω τροπο να σκοτωσω την ωρα μου:)
Keep,
υπάρχει μια υπηρεσία newsletter εδώ στο φόρουμ μέσω της οποίας μπορεί αυτοματα να σταλεί μέιλ σε όλα τα μέλη του φόρουμ.
Δεν γνωρίζω αν δουλεύει σωστά, αν θέλεις πάντως (εσύ ή οποιος άλλος) ετοίμασε ένα μικρό κειμενάκι ωστε να επιχειρίσουμε να το στείλουμε. Έτσι, θα φτάσει σε όλα τα μέλη, ακόμη και σε αυτά που ενδεχομένως δε μπαίνουν πλέον στο φόρουμ.
Γεια σας, δεν ξέρω αν με γνωρίζεται το ψευδώνυμο μου είναι keep_walking.
Εγώ μαζί με ορισμένα μελή του e-psychology.gr είχαμε την ιδέα για μια online συνάντηση όλων των μελών μέσα από τις σελίδες του φόρουμ ώστε να ανταλλάξουμε τα νέα μας και να γνωριστούμε τα νεοτέρα μελή με τα παλιότερα.
Αν θέλετε μπορείτε να βρεθείτε online στις 14 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 10:00 το βράδυ να τα πούμε:) Ευχαριστώ και να είστε πάντα καλά.
Δεν ξερω αν μπορει να γραψει καποιος ενα καλυτερο κειμενο γιατι μου φαινεται αρκετα απλοϊκο ας το κανει στο παρον τοπικ.Την ημερομηνια την εβαλα επιτηδες κοντα γιατι ο κοσμος διαβαζει ενα e-mail και μετα το ξεχναει...ε για μια εβδομαδα μπορει να το θυμαται.