Quote:
Originally posted by bouliana
άσε ρε justify papa , γα...ηκε ο δίας. την πρώτη εβδομάδα το ξέσκισα,κ ρακέτες κ βουτιές κ ήλιος κ κραιπάλες κ χωρός κ τλ τκλ,κ την δεύτερη εβδομάδα στο πρώτο μισό σερνόμουν με γαστρεντερίτιδες κ hangover αλλά συνέχισα κ στο τέλος τις εβδομάδας από εκεί που την έβγαζα με πιλάφια κ φρυγανιές μετά δοκίμασα όλη την κερκυραική κουζίνα κ πως φτιάχνουν κ αυτοί οι μυτόνγκες το μοχίτο. όσο για τους μυτόνγκες έχω να δηλώσω οτι οι κερκυραίοι είναι πολύ ωραία αγόρια κ ας προεξέχει σε όλους(ΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ) ο μύτος.εμένα μου αρέσει.φάτε μάτια ψάρια όμως.πφφφ.το επόμενο καλοκαίρι θα χωρίσω πριν πάω διακοπές(λυσσάρα)
συγχαρητήρια παπα είμαι σίγουρη οτι κ με το ανάλογο μαύρισμα που θαχεις κάνεις ,συν το σφίξιμο από ρακέτες θα σαι τώρα μια θεά.απίστευτο αποτέλεσμα προσφέρει το μαύρισμα στο κορμί.κεγώ που πάχινα νιώθω σφρυγιλή παρόλα αυτά.εσύ που αδυνάτισες κιόλας θα φυσάς.
ΧΑΧαχαχαχαΑΧΧΑΑΧΧΧαΧΑχΑΧΑ ΧαχαΧΑχΧΑΧΑααααΑΑΑ!!! και γαμώ τις διακοπές, απ' όλα είχανε :thumbup: Ο μύτος μού αρέσει κι εμένα [λένε και διάφορα σχετικά με τον μύτο αλλά θα κάνω ότι δεν ξέρω]