το να κλείνουν τα κινητά τους πάντως αυτό είναι πάντα των ανδρών καμώματα.εγώ άμα δεν θέλω να μιλήσω βρίσκομαι μακρυά από το κιν.αλλά δεν το κλείνω ΠΟΤΕ!!!
Printable View
το να κλείνουν τα κινητά τους πάντως αυτό είναι πάντα των ανδρών καμώματα.εγώ άμα δεν θέλω να μιλήσω βρίσκομαι μακρυά από το κιν.αλλά δεν το κλείνω ΠΟΤΕ!!!
αλικη μου διαλογο, οταν θα νιωθει ετοιμος κ κεινος ομως.
Έχω επιλέξει γιατρό και είμαι μεταξύ δυο επεμβάσεων sleeve και γαστρική πτύχωση, ο γιατρός μου προτείνει για τα κιλά μου να κάνω την πρώτη αλλά μου φαίνεται πιο επώδυνη και με περισσότερες μέρες αποθεραπείας σε σχέση με τη δεύτερη. Δεν ξέρω ακόμη να σου πώ την αλήθεια. Εσύ τι λές με όσα έχεις διαβάσει ή απο προσωπική εμπειρία?
Δεν θα κάνω καμία άλλη προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του , να δω κάποια στιγμή θα βγεί απο το καβούκι του που θα πάει και εκεί θα με βρεί μπροστά του.
Μα πιστεύετε σοβαρά πως θα της πει την αλήθεια? Αηδίες θα της πει και φτηνές δικαιολογίες. Αφήστε με να μαντέψω, πως δεν ξέρει τι του συμβαίνει, πως δε φταίει η Αλίκη, αλλά αποκλειστικά αυτός, πως θέλει κάποιο διάστημα να μείνει μόνος για να σκεφτεί, κλπ, κλπ. Κασέτα έγινε πια. Αν πρότεινα αρχικά στην Αλίκη να του τηλεφωνήσει, ήταν, όχι για να μάθει την αλήθεια, αλλά για να έχει τη χαρά έστω και για λίγο να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Μετά αναθεώρησα. Τι θα πει κλείνω το κινητό και είμαι κουρασμένος και κουραφέξαλα? Αναστατώθηκα πάλι... Παλιές μνήμες, καταλαβαίνετε.
Απλα το να καθεται ωρες να βγαζει σεναρια δεν ειναι οτι καλυτερο.Κι εγω απο παλιες μνημες το λεω.Ειναι ψυχοφθορα η αναμονη και ο βομβαρδισμος σεναριων μεσα στο μυαλο... Παντως μακαρι να πανε ολα καλα και να συμβαινει κατι ασχετο, τι να πω...
Εγώ Αλίκη μου έκανα δακτύλιο. Για τις άλλες δύο επεμβάσεις δεν έχω ιδέα. Διάβασε προσεκτικά στο φόρουμ και θα σε κατατοπίσουν και τα παιδιά που τις έκαναν.
Constance δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται μέσα στο κεφάλι μου ... αφού σκέφτομαι οτι θέλω να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι ...
συνήθως οταν δουν οτι δεν τρέχουμε από πίσω τους και είμαστε ήρεμες κ τους αφήνουμε μόνους τους γυρίζουν με την ουρά στα σκέλια.αλλά συτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια.δεν είμαστε άνθρωποι με διακόπτες. κέχουμε κ αισθήματα κ πληγώνονται. σου εύχομαι να κάνεις τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά κ τα προσωπικά σου αλλά κ τις επεμβάσεις.
bouliana ποσο συμφωνω.Ελεος με αυτα τα παιχνιδακια για 15χρονα.Πραγματικα δε γινεται να παταμε κουμπια και να το παιζουμε στρατηγικη για να μας θελει ο αλλος.Αν δεθελει καποιος απο μονος του, τι αξια εχει στην τελικη.
Ειλικρινά σας ευχαριστώ, είμαι στο γραφείο και είμαι έτοιμη να κλάψω απο την ένταση.
Η δική μου πείρα bouliana, λέει πως επιστρέφουν μόνο όταν δεν τους θέλουμε πια. Όταν έχουμε γυρίσει τη σελίδα και έχουμε και καινούριο σελιδοδείκτη!
Αν τους θέλεις, έστω και λιγάκι, το μυρίζονται και επιστρέφουν προσωρινά, για να ικανοποιήσουν το εγώ τους, μέχρι να ξανακάνουν τα ίδια.
Κοριτσια καμια φορα λεω ειμαι η μονη στον κοσμο που της τυχαινουν αυτα?Και τελικα βλεπω οτι ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε ή εχουμε βρασει στο παρελθον.:P
Εκτονώσου τότε, το κλάμα είναι υγιής αντίδραση και ο θυμός επίσης, όπως και οι φαντασιώσεις του τύπου θα μου πει αυτό και θα τον αποστομώσω κλπ. Μη φοβάσαι να εκφραστείς. Αυτή τη στιγμή, από όσο θυμάμαι, είσαι σαν χύτρα ταχύτητας και αν δεν αποφορτιστείς, θα σκάσεις.
Εγώ κορίτσια μου, ένα πράγμα ξέρω με σιγουριά. Θέλω τον άνθρωπό μου δίπλα μου στα δύσκολα. Αν εξαφανίζεται εκεί, ας τον να πάει όπου θέλει (για να μην εκφραστώ χειρότερα και τον στείλω όπου θέλω εγώ).