45 κιλα ε? Νομιζω οτι και με λιγα παραπανω μια χαρα θα εισαι...
Printable View
επειδή εγώ είμαι λίιιιιιγο πιο κοντή απο σένα και 5 κιλά παραπάνω να έχω φαίνεται άσχημο!! σύμφωνα με το ύψος μου για να θεωρούμε αδύνατη πρέπει να είμαι 43 κιλά αλλά το κόβω λίγο εως και πολύ ανέφικτο γιαυτό αρκούμαι στα 45...:yes: ακόμη μια αδικία της φύσης!!!! :wink2:Quote:
Originally posted by Constantine
φετινος στόχος μου ειναι να χασω ολα τα κιλακια που θελω μεχρι τέλος Νοέμβρη και να διατηρηθώ φυσικά.θα το παω σιγα και σταθερά.
2-3 το πολύ κιλά το μήνα.
στοχος για φετος για του χρονου για του παραχρονου για παντα, ειναι να μην τα ξαναπαρατησω σε τιποτα απο ο,τι θελω να κανω.
και να σταματησω να δινω μεγαλυτερη σημασια στα ασημαντα απο ο,τι στα σημαντικα :smilegrin:
οι στοχοι μου εχουν αλλαξει,
μεχει κουρασει τη μια η καλη διατροφη την αλλη να ξεφευγω τελειως.
ο στοχος μου μεχρι τη νεα χρονια ειναι να εχω καποια σταθεροποιημενη κ νορμαλ διατροφικη συμπεριφορα τον περισσοτερο καιρο
κ να γυμναζομαι συστηματικα.
ετσι ελπιζω με τη νεα χρονια να ειμαι 10 κιλα κατω.
δεν ειναι κ ανεφικτο!
φετινός στόχος?
να γίνω αδύνατη επιτελους!!! τι αλλο?:tumble:
στοχος
να σταθω οικονομικα στα ποδια μου, να το κυνηγησω οσο γινεται περισσοτερο να μην κολλησω πουθενα.
να στηριζομαι σε μενα, γιατι αμα περιμενω απτους αλλους σωθηκα (μουαχαχαχαχαχα)
να μην ξεχναω ποτε οσα εχω καταφερει
~~~~~~~~~~
να πηγαινω συστηματικα γυμναστηριο
να πινω νερο (ελεος :P )
θα μουρθουν κι αλλα
fetos prepei na adynatisw kai 8a to kataferw na paw sta 50...na kinigaw ayto poy 8elw xwris na ta parataw.....kai otan adynatisw na vrw mia douleia na kanw OLOYS toys stoxous mou pragmatikotita.....
fetos...tha hthela na eimai ayth poy panta oneireyomoun.... epityxhmenh kai stis dyo douleies mou, adynatismenh kai pantremenh me ton antra ths zwhs mou!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:tumble:
den zhtaw polla eeeeeeeeee????:kiss: