-
κοριτσια καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολες μας... εγω εχω ενα μηνα που ξεκινησα και ειμαι ηδη 5 κιλα μειον... συνεχιζω για αλλα τοσα. ειναι η δευτερη φορα που κανω συστηματικη διαιτα (περα απο σπασμωδικες προσπαθειες που εχουν γινει απειρες) και νοιωθω οτι θα καταφερω να φτασω στα κιλα που θελω χωρις να νοιωθω πιεσμενη η περιορισμενη. Το να διαβαζω και τις δικες σας ιστοριες και προσπαθειες θα με βοηθησει πολυ!
-
γεια σου leny :)
5 κιλα σ ενα μηνα ε?
μπραβοοοοο!!!!!
αντε, να μας λες να μας δινεις κουραγιο :)
-
και οι σημερινες μου γουρουνιες :
α λεγα απλα τον αμπακο....
αλλα καταγραφω εδω για να υπαρχουν ντοκουμεντα κ να μη λεω μετα οτι δεν εχασα κ ας μην ετρωγα :P
εχουμε κ λεμε:
1 ποτηρι γαλα
κρεας+πατατες+ντοματα+φετα+ τζατζικι -ολα σε μινι προσοτητες καθως ηταν σε event!!
1 τοστ με τυρι με λιγα λιπαρα + γαλοπουλα
2 πολυ μικρα κομματακια χορτοπιτα (απ τις προαλλες ;)
2 κομματακια σοκολατα
κ επεται συνεχεια!!
(εχω λυσσαξει παιδια!
τι να κανω ?)
η συνεχεια...
2 μικρα μπιφτεκια+σαλατα ντοματα+ ψωμι
(περπατημα περ.40-50 λεπτα!)
-
smart κανω μια σχετικα ολιγοθερμικη διατροφη με 800 θερμιδες περιπου, ασε που στην αρχη της διαιτας ημουν και αδιαθετη και τα πρωτα 2 κιλακια ηταν κατακρατηση μαλλον... παντως εχει αλλαξει το σωμα μου και νοιωθω απιστευτα... Ολα ειναι θεμα αποφασης τελικα, οσο τετριμμενο κι αν ακουγεται αυτο
-
leny ου τώρα που πήρες μπρος πιστεύω να συνεχίσεις με 1000 τουλάχιστον. Ο οργανισμός σου καιει μύς κι είναι ότι χειρότερο, κι εγώ τόσες έτρωγα και το σκυλομετάνιωσα..
-
λες? να τις αυξησω? κι αν αρχισω να μη χανω πλεον?
-
μα και οι 1000 λίγες είναι. Αν θες να έχεις το ίδιο θερμιδικό πλεονέκτημα μπορείς να τρως λίγο περισσότερο και να γυμνάζεσαι λίγο για να χάνεις αυτό που πρέπει, λίπος, όχι υγρά και μυς!:) δηλαδή αν τρως 1100 και καις στη γυμναστική 300 θα είναι σαν να έφαγες 800 αλλά χωρίς να βλάπτεις τον οργανισμό σου! δοκίμασε κι ό,τι σου πάει!
-
δν παιζει ρε συ καθολου να κανω οποιοδηποτε ειδους γυμναστικη. Μονο περπατημα , κι αυτο πολυ περιστασιακα.. ετσι κι αλλιως ενα μηνα ακομα θα κανω τοσο ολιγοθερμικη διατροφη, μετα θα το παω σιγουρα στις 1200. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον, ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα εδω μεσα :)
-
εγω διαφωνω με τις ολιγοθερμιδικες διαιτες!!!
αφηστε που ξερω οτι δεν παιζει αν τις τηρησω:p
σημερα:
γαλα
1 τοστ με τυρι με λιγα λιπαρα+ ζαμπον γαλοπουλας
1 μηλο
1 πολυ μικρο κομματακι κεϊκ
φακες+σαλατα λαχανο-καροτο+2 φετες ψωμι (τυπου του τοστ:O )
1 σοκολατουχο με μηνεν λιπαρα (ελεγε)
γιαουρτι με κακαο κ μελι (ζηλιαραααααααααα) που δνε μπορεσα να το φαω ολο!
καλα?
καλα :)
-
α και 1 ωρα διαδρομο+ελλειπτικο!
-
εγω αν το πιστευεις, δν πειναω καθολου.. τρωω κανονικα 5 φορες, απλα δν αγγιζω ψωμι, τυρι φετα, τηγανητα κτλ... και γλυκο μια φορα την εβδομαδα. για αλκοολ ουτε λογος, μια φορα ηπια μεσα στο μηνα, αλλα δε μου λειπει κι ολας.. σημαντικο το οτι μενω μονη μου, μαγειρευω οτι θελω και δν βλεπω αλλους διπλα μου να τσιμπολογανε διαφορα.
-
τα δικα μου:
γαλα
1 μηλο
3 κρακερς ολικης
1 μπαρα
φακες+ψωμι (αρκετο)
1 μπαρα
1 χυμο
κ τωρα θα φαω 2 πιτες με 1 φετα τυρι λάϊτ κ 1 φετα ζαμπον εκαστη!
α κ φυσικα κετσαπ!!
και ναι, ειμαι σε φαση λυσσας!!!
-
χαχαχαχα ζηλεύωωω...θέλωω και εγώ!!
αλήθεια τι πίτα???
-
πιτα απο αυτη την οοια συνηθως τρως με γυρο μεσα, τζατζικια, πατατες κτλ...
μπορεις να εχεις στην καταψυξη και να την κανεις κατι σαν πιτσα :-)
-
ευτυχώς το είδα τώρα το μήνυμα αλλίως με έβλεπα για delivery εχθές ...χΧΑΧΑΧΑ
αν και την παρασκευή θα προσφέρω στον εαυτό μου μια τέτοια πίτα με σουβλάκι όμως και φούλ μέσα..
α και μεσημέρι στην δουλειά!!