Originally posted by click
Quote:
Originally posted by lessing
Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ.Παντως οταν την ρωτησα τι εννοει ''δυσκολη περιπτωση''μου απαντησε ''δυσκολη επειδη της ειπα οτι ειχα παει παλια σε διαιτολ. και δεν μπορουσα να πειθαρχησω.Βεβαια θα προτιμουσα να μου πει ''δεν εχει σημασια το παρελθον,ΤΩΡΑ μπορεις να κανεις τα πραγματα αλλιως''αλλα αφου δεν το ακουσα απο αυτη,το λεω εγω στον εαυτο μου.
και
ολους(parlats)Ναι και του Παρλατς βεβαια!!Λοιπον τα παω πολυ καλα!:yes:Ειναι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ να εχεις ορια!Η πλακα ειναι οτι απο τοτε που μου ειπε οτι μπορω να φαω γλυκο μεσα στη βδομαδα,δεν εχω ορεξη να φαω κανενα.Επισης μερικα απλα αλλα ξεχασμενα πραγματα κανουν τη διαφορα οπως να μην τρωω στο δρομο οσο κ αν πειναω κ να περιμενω να παω σπιτι,να τρωω παντα καθιστη,και να προσπαθω να τρωω 2 σαλατες τη μερα 1 με το μεσημεριανο κ 1 με το βραδυνο κ φρουτα σε καθημερινη βαση.Τα γραφω εδω για να τα θυμισω κ σε αλλους.Φιλοξενω τωρα ενα φιλο μου ο οποιος καθε μερα παραγγελνει delivery οποτε ναναι καλα ο ανθρωπος μου παραγγελνει κ μενα σαλατα.Επισης μια φιλη που ειναι καταπληκτικη μαγειρισα,με εβαλε να παρω κιμα κ θα μου φτιαξει μπιφτεκια με κολοκυθακια,ντοματα,κρεμμυ δακια μαιντανο,να τα βαλω στην καταψυξη.Επισης να προσθεσω πως δεν ηξερα ποσο πολυ μπορει να σε κρατησει το να φας 2-3 φρουτα.Οτι καινουργιο μου λεει θα σας το γραφω γιατι μπορει να ειναι χρησιμο σε καποιον.Παντως ειμαι ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου γιατι μπηκε σε πλαισια γιατι τελικα κ η απειθαρχια μπορει σε ορισμενες περιπτωσεις να ειναι μια μορφη σκλαβιας.
τι κανεις? πως τα πας με το διαιτολογιο?