το ψυχοφθορο το καταλαβαινω :)
μπραβο σου που εχασες τοσα κιλα !!!!
Printable View
το ψυχοφθορο το καταλαβαινω :)
μπραβο σου που εχασες τοσα κιλα !!!!
Αλλαξε διαιτα.
Καλως ηρθες!
σε ευχαριστω πολυ.... μακρυς ο δρομος αλλα θελει πολυ πειθαρχεια... και θα πεινασεις και θα ζηλεψεις και θα τα σπασεις ολα και θα κλαψεις....! θελει σταννταρ πραγματα σαν στρατιωτης. για 5 μηνες δεν πηγαινα πουθενα....! αστα!!! καλη επιτυχια και σε σενα και σε μενα και σε ολους!!!
μαρου_λακι αυτην κανω και αυτην αρχισα....! σε ευχαριστω παντως αλλα εχω βαλει ενα στοχο δε τον χαλαω!!!
φιλια
γιατι οχι?Quote:
Originally posted by lessing
Xριστινακι εισαι σηγουρη πως μετα τη σουπα θα συνεχισεις;
Καλως ηρθες κι απο μενα!
Εσυ μπορει να μην θελεις να χαλασεις τον στοχο σου ,Quote:
Originally posted by christinaki24
μαρου_λακι αυτην κανω και αυτην αρχισα....! σε ευχαριστω παντως αλλα εχω βαλει ενα στοχο δε τον χαλαω!!!
φιλια
αλλα αυτη η διαιτα θα χαλασει εσενα :thumbdown:
Τοσα ατομα εδω μεσα λες να μιλαμε στον αερα; Για να στο λεμε
και να το ξαναλεμε κατι ξερουμε:wink2:
τρως καθε μερα μια σουπα με λαχανο κρεμμυδι και διαφορα τετοια! συν καποια φαγητα που σου λεει...! οτι θελεις στειλε μου οτι θέλεις να σου πω πως την κανω και πως νιωθω εγω και γενικα πως επηρεαζομαι εγω. γιατι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος εγω μονο για μενα.ουτε γιατρος ειμαι ουτε ειδικος!!!μονο για μενα μπορω να πω! σε φιλω σμουτσ!Quote:
Originally posted by Ciciliana
χριστινάκι, γεια σου, καλως ήρθες!!
Να ρωτήσω κατι? τι ακριβως είναι η δίαιτα της σούπας?
δεν εχει νοημα να μιλαε γενικευμενα... πες μου που ειναι το κακο να σου απαντησω.διαλογο κανουμε εδω. Αλλα θελω να μου πεις οχι γεινκοτητεσ!Quote:
Originally posted by marou_laki
Εσυ μπορει να μην θελεις να χαλασεις τον στοχο σου ,Quote:
φιλια
αλλα αυτη η διαιτα θα χαλασει εσενα :thumbdown:
Τοσα ατομα εδω μεσα λες να μιλαμε στον αερα; Για να στο λεμε
και να το ξαναλεμε κατι ξερουμε:wink2:
Κοριτσακι μου γλυκο.Εισαι 90τοσα κιλα.Κανοντας μια βδομαδαQuote:
[i] δεν εχει νοημα να μιλαε γενικευμενα... πες μου που ειναι το κακο να σου απαντησω.διαλογο κανουμε εδω. Αλλα θελω να μου πεις οχι γεινκοτητεσ!
αυτη τη διαιτα η οποια δε ξεπερνα τις 600-700 θερμιδες την μερα
θα χασεις 3-4 κιλα.Τα κιλα αυτα ομως ειναι απλα νουμερα.Στη
πραγματικοτητα χανεις υγρα και γ@μας τον μεταβολισμο σου.
Λες οτι εχεις και θυροειδη ..και κανεις τετοια πραγματα; Γιατι;
Για να εισαι μια ζωη 90τοσα κιλα;Για να πλαδαρεψει το σωμα
σου χανοντας μυικη μαζα και να γινεις ενα ματσο πατσα;
Λες να στα λεμε απο κακια ολα αυτα;Εμεις δε τα εχουμε περασει;
Συγγνωμη αν ακουγομαι σκληρη , αλλα τα εχω περασει ολα αυτα.
Και τα λαχανα και τα μπλεντερ και τις μπανανες με το γαλα και
το μοσχαρι με τις ντοματες και ΟΛΑ.
Τραβα σε εναν ενδοκρινολογο να ρυθμισεις τον θυροειδη σου ,
να σου δωσει μια νορμαλ διατροφη με 4-5 γευματα την ημερα,
περπατα και κανα μισαωρο την ημερα και θα εισαι μια χαρα.
Λαχανοσουπες και μ@λακιες.Που εισαι ρε Κλεανθη ;;
Καλώς ήρθες στην παρέα μας,Χριστινάκι και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!
Δείχνεις να έχεις καταστρώσει το σχέδιο σου και βγάζεις μια αισιοδοξία για τις δυνάμεις σου!
Πολύ καλό αυτό,που αποπνέεις.Ασφαλώς κι εγώ είμαι κατά της επιλογής της λαχανόσουπας,
αλλά εφόσον έχεις ενημερωθεί και συνεχίζεις να επιμένεις,δικό σου σώμα,δική σου επιλογή!
Δεν κατάλαβα πώς "παθαίνει"κανείς θηροειδή από διατροφολόγο...Αλλά δεν έχει ιδιαίτερη δημασία...
Οφείλω να ομολογήσω πάντως πως ενοχλήθηκα λιγάκι από το εξής σου απόσπασμα:
Δεν πάμε και σκίζουμε τα στομάχια μας από τεμπελιά,αδυναμία ή εύκολη λύση προκειμένου να μην κάνουμε δίαιτα.Quote:
εδω αντι να κανουμε διαιτα παμε και σκιζουμε τα στομαχια μας και αντεχουμε τον πονο δεν θα αντεξουμε αυτο??? σας θελω power γιατι ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Όποιοι καταλήξαμε σ'αυτήν την επιλογή να είσαι σίγουρη πως έχουμε περάσει πολλά ζόρια,έχουμε πεινάσει πολύ,
έχουμε χαλάσει το μεταβολισμό μας με χημικές δίαιτες,έχουμε δεθεί με ηλεκτρόδια,έχουμε φάει ενέσεις,
έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου όσο παλεύαμε με το δικό μας "μπορώ" και τους δαίμονες μας.
Επίσης μη νομίζεις πως κάνοντας μια βαριατρική επέμβαση παύεις να προσέχεις τη διατροφή σου.
Στις περισσότερες των επεμβάσεων συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο σε πληροφορώ.
Τέλος πάντων...Καταλαβαίνω πως η διάθεση σου είναι να παρασύρεις θετικά κι άλλα άτομα
να ακολουθήσουν τον ενθουσιασμό σου για μια δυναμική προσπάθεια απώλειας βάρους.
Ίσως να πείσεις κι εσύ τον εαυτό σου πως είσαι δυνατή και μπορείς!Όλα αυτά θεμιτά!
Ωστόσο επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό και κάποιοι από μας έχουμε πολύ ταλαιπωρηθεί
λίγο να προσέχουμε πώς εκφραζόμαστε,σκεπτόμενοι και τη δική τους ψυχολογία.Φιλικά πάντα.
Σ'αυτό θα συφωνήσω με την Ναντιν... Προηγουμένως σου ανέφερα πως έχασα μονο 1 κιλό εδώ και ένα χρόνο, και πίστεψέ με έκανα σας τρελλή που το έχασα. Κιόμως δεν είναι΄ότι δεν προσέχω και δεν χάνω, ή οτι κάνω κατάχρηση. Μπορεί εγώ θερμιδικά την μέρα να τρώω πολύ πιο λίγο αυτή της αιδία που αποκαλείς σούπα, κιόμως είμαι ακόμα έτσι. Γιατί? επιδή έχω καταστρέψει τον οργανισμό μου ακριβός με αυτά τα σκευάσματα, όπως και με χιλιαδες άλλα (βλεπε χαπια, συμπλιρώματα, ειδικά μιλκ σιεηκ κτλ), έχω καλοδιωθεί πάμπολες φορές, έχω μπει σε φούρνους μέσα με τις ώρες.....έχω υποβληθεί στο δακτυλίδι και εδώ και 6 χρόνια ζω ένα μαρτύριο με τους εμετούς (15-20 φορές την μέρα)... κιόλα αυτά γιατί? για να χάσω 10-15 κιλά... τώρα πάω για αφέρεση του δακτυλιδιου και για μανίκι, μπας και καταφέρω να σταματίσω τους εμετούς μπορέσω να ακολουθήσω μια σωστή διατροφή.Quote:
Originally posted by NADINE
Δείχνεις να έχεις καταστρώσει το σχέδιο σου και βγάζεις μια αισιοδοξία για τις δυνάμεις σου!
Πολύ καλό αυτό,που αποπνέεις.Ασφαλώς κι εγώ είμαι κατά της επιλογής της λαχανόσουπας,
αλλά εφόσον έχεις ενημερωθεί και συνεχίζεις να επιμένεις,δικό σου σώμα,δική σου επιλογή!
Δεν κατάλαβα πώς "παθαίνει"κανείς θηροειδή από διατροφολόγο...Αλλά δεν έχει ιδιαίτερη δημασία...
Δεν πάμε και σκίζουμε τα στομάχια μας από τεμπελιά,αδυναμία ή εύκολη λύση προκειμένου να μην κάνουμε δίαιτα.Quote:
εδω αντι να κανουμε διαιτα παμε και σκιζουμε τα στομαχια μας και αντεχουμε τον πονο δεν θα αντεξουμε αυτο??? σας θελω power γιατι ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Όποιοι καταλήξαμε σ'αυτήν την επιλογή να είσαι σίγουρη πως έχουμε περάσει πολλά ζόρια,έχουμε πεινάσει πολύ,
έχουμε χαλάσει το μεταβολισμό μας με χημικές δίαιτες,έχουμε δεθεί με ηλεκτρόδια,έχουμε φάει ενέσεις,
έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου όσο παλεύαμε με το δικό μας "μπορώ" και τους δαίμονες μας.
Επίσης μη νομίζεις πως κάνοντας μια βαριατρική επέμβαση παύεις να προσέχεις τη διατροφή σου.
Τέλος πάντων...Καταλαβαίνω πως η διάθεση σου είναι να παρασύρεις θετικά κι άλλα άτομα
να ακολουθήσουν τον ενθουσιασμό σου για μια δυναμική προσπάθεια απώλειας βάρους.
Ίσως να πείσεις κι εσύ τον εαυτό σου πως είσαι δυνατή και μπορείς!Όλα αυτά θεμιτά!
Ωστόσο επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό και κάποιοι από μας έχουμε πολύ ταλαιπωρηθεί
λίγο να προσέχουμε πώς εκφραζόμαστε,σκεπτόμενοι και τη δική τους ψυχολογία.Φιλικά πάντα.
Και έρχεσε εσύ και λές ότι πάμε και ξεσκύζουμε τα στομάχια μας για να αδυνατίσουμε. Καταρχάς για να πάρουμε μια τέτια απόφαση 1) έχουμε φτάσει στα όρια μας, έχουμε εξαντλήσει κάθε άλλο πυθανό τρόπο να αδυνατίσουμε. 2) παίρνουμε την απόφαση ότι πια θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε ένα αλλο είδος ζωής. Νομίζεις πως με το να κάνεις μια οποιαδύποτε επέμβαση θα αδυνατίσεις στα σίγουρα? Κάνεις λάθος..... Εσύ, με μια σωστή διατροφή ίσος μπορέσεις να χάσεις πιο πολλά κιλά από μας μου παμε να κάνουμε ή εχουμε κάνει οπιαδήποτε επέμβαση.
Και να ξέρεις κάτι, εσύ με μια διατροφή, μπορεί να έχεις μια μέρα τις βδομάδας ελεύθερο να πας να φας ότι θες όσο θες, ή να αντικαταστήσεις μια τροφή με κάπια άλλη. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.... όχι γιατι μας το απαγορεύει η διατροφή μας, αλλά γιατί μας το απαγορεύει το σώμα μας.
Επίσεις, να ξέρεις πως όλα ξεκινάς από το μυαλό, και εμείς δεν αφερούμε μυαλό αλλά στομάχι. Αυτό σημένει πως πρέπει να βρούμε μεγάλη δύναμη να μπορέσουμε να ζήσουμε με 2 κουταλιές σούπα, ή 100 μιλιγκραμ γάλα..... Η πίεση και η αφοσίωση που χρειαζόμαστε εμείς σε μια σωστή διατροφή, μετρημένη όχι στα φλυτζάνια, ούτε στις θερμίδες, αλλά σε κουταλιές είναι πολύ μεγάλη. και δεν αρκεί αυτό. Ακολουθούμε και γυμναστήριο για να καταφέρουμε κάτι.
Δεν μπορείς λοιπόν να μιλάς έτσι για ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως αυτό, χωρίς να έχεις υπόψην σου το τι έχει περάσει ο άλλος προτού πάρει την τελειοτική απόφαση για μια τέτια επέμβαση....
γεια σας και καλημερα σας!Quote:
Originally posted by marou_laki
Κοριτσακι μου γλυκο.Εισαι 90τοσα κιλα.Κανοντας μια βδομαδαQuote:
[i] δεν εχει νοημα να μιλαε γενικευμενα... πες μου που ειναι το κακο να σου απαντησω.διαλογο κανουμε εδω. Αλλα θελω να μου πεις οχι γεινκοτητεσ!
αυτη τη διαιτα η οποια δε ξεπερνα τις 600-700 θερμιδες την μερα
θα χασεις 3-4 κιλα.Τα κιλα αυτα ομως ειναι απλα νουμερα.Στη
πραγματικοτητα χανεις υγρα και γ@μας τον μεταβολισμο σου.
Λες οτι εχεις και θυροειδη ..και κανεις τετοια πραγματα; Γιατι;
Για να εισαι μια ζωη 90τοσα κιλα;Για να πλαδαρεψει το σωμα
σου χανοντας μυικη μαζα και να γινεις ενα ματσο πατσα;
Λες να στα λεμε απο κακια ολα αυτα;Εμεις δε τα εχουμε περασει;
Συγγνωμη αν ακουγομαι σκληρη , αλλα τα εχω περασει ολα αυτα.
Και τα λαχανα και τα μπλεντερ και τις μπανανες με το γαλα και
το μοσχαρι με τις ντοματες και ΟΛΑ.
Τραβα σε εναν ενδοκρινολογο να ρυθμισεις τον θυροειδη σου ,
να σου δωσει μια νορμαλ διατροφη με 4-5 γευματα την ημερα,
περπατα και κανα μισαωρο την ημερα και θα εισαι μια χαρα.
Λαχανοσουπες και μ@λακιες.Που εισαι ρε Κλεανθη ;;
ολες και ολοι εδω μεσα εχουμε περασει παρα παρα πολλα. και μπαινοντας εδω θεωρησα οτι θα εχω υποστηριξη και ισως και καποιες φιλιες δεν μπηκα για να πλακωθουμε!
εχω περασει παμπολα! απο 13 χρονων τυρανιεμαι με διαφορα!
μαρου_λακι μου γλυκια μου οταν επαιρνα καθημερινα για 2 χρονια 15 χαπια κορτιζονης και απο 59 κιλα σε μια βδομαδα πηγα 120 και οταν την διεκοψα πηγα 80 η χαλαρωση ηταν το μονο που δεν με ενοιαξε...! ωστοσο εξηγησε μου κατι
σε πειραζει που τρωω καθε μερα σουπα που ειναι το κακο? οι αγλοι πριν απο το γευμα τους εχουν παντα σουπα. τι κακο να μου κανει μια σουπα με λαχανικα απο την φυση????
τελος παντων δεν θελω τσακωμους μπηκα με φιλικη διαθεση!!!φιλια!
γεια σου και καλημερα...Quote:
δεν το ειπα με την εννοια που νομιζεις ή εστω που φανηκε...!το ειπα με την εννοια οτι για να φτασει καποιος να κανει μια τετοια επεμβαση φυσικα ειναι πιο εποδυνο απο το να κανεισ αυτη την διαιτα!
δεν το κρυβω ηθελα και εγω να κανω γιατι ακριβως ηταν η μονη λυση! Οποτε ειμαι ενημερωμενη και για τα πριν και γι τα μετα της επεμβασης!βεβαια ειμαι κατα αυτου!
ειδατε το θηριο πως εγινε??? δεν θελω ουτε να σας υποβαλλω τι θα κανετε ουτε να σας κανω ελεγχο ειπα την γνωμη μου. οσο για ζορια ξερω πολυ καλα για αυτο....! εχω τραβηξει πολλα και εγω.και ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο!
Σας καταλαβαινω απολυτα !!!!
απλα η γνωμη μου ειναι συγκεκριμενα για την επεμβαση αυτη οχι για αυτους που την κανουν αλα για την επεμβαση. γιατι ενω κανει ενα καλο μετα υπαρχουν πολλα παρα πολλα! κι τα περισσοτερα δεν τα λενε ι γιατροι . φιλια!
καλη σου μερα!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Σ'αυτό θα συφωνήσω με την Ναντιν... Προηγουμένως σου ανέφερα πως έχασα μονο 1 κιλό εδώ και ένα χρόνο, και πίστεψέ με έκανα σας τρελλή που το έχασα. Κιόμως δεν είναι΄ότι δεν προσέχω και δεν χάνω, ή οτι κάνω κατάχρηση. Μπορεί εγώ θερμιδικά την μέρα να τρώω πολύ πιο λίγο αυτή της αιδία που αποκαλείς σούπα, κιόμως είμαι ακόμα έτσι. Γιατί? επιδή έχω καταστρέψει τον οργανισμό μου ακριβός με αυτά τα σκευάσματα, όπως και με χιλιαδες άλλα (βλεπε χαπια, συμπλιρώματα, ειδικά μιλκ σιεηκ κτλ), έχω καλοδιωθεί πάμπολες φορές, έχω μπει σε φούρνους μέσα με τις ώρες.....έχω υποβληθεί στο δακτυλίδι και εδώ και 6 χρόνια ζω ένα μαρτύριο με τους εμετούς (15-20 φορές την μέρα)... κιόλα αυτά γιατί? για να χάσω 10-15 κιλά... τώρα πάω για αφέρεση του δακτυλιδιου και για μανίκι, μπας και καταφέρω να σταματίσω τους εμετούς μπορέσω να ακολουθήσω μια σωστή διατροφή.Quote:
Και έρχεσε εσύ και λές ότι πάμε και ξεσκύζουμε τα στομάχια μας για να αδυνατίσουμε. Καταρχάς για να πάρουμε μια τέτια απόφαση 1) έχουμε φτάσει στα όρια μας, έχουμε εξαντλήσει κάθε άλλο πυθανό τρόπο να αδυνατίσουμε. 2) παίρνουμε την απόφαση ότι πια θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε ένα αλλο είδος ζωής. Νομίζεις πως με το να κάνεις μια οποιαδύποτε επέμβαση θα αδυνατίσεις στα σίγουρα? Κάνεις λάθος..... Εσύ, με μια σωστή διατροφή ίσος μπορέσεις να χάσεις πιο πολλά κιλά από μας μου παμε να κάνουμε ή εχουμε κάνει οπιαδήποτε επέμβαση.
Και να ξέρεις κάτι, εσύ με μια διατροφή, μπορεί να έχεις μια μέρα τις βδομάδας ελεύθερο να πας να φας ότι θες όσο θες, ή να αντικαταστήσεις μια τροφή με κάπια άλλη. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.... όχι γιατι μας το απαγορεύει η διατροφή μας, αλλά γιατί μας το απαγορεύει το σώμα μας.
Επίσεις, να ξέρεις πως όλα ξεκινάς από το μυαλό, και εμείς δεν αφερούμε μυαλό αλλά στομάχι. Αυτό σημένει πως πρέπει να βρούμε μεγάλη δύναμη να μπορέσουμε να ζήσουμε με 2 κουταλιές σούπα, ή 100 μιλιγκραμ γάλα..... Η πίεση και η αφοσίωση που χρειαζόμαστε εμείς σε μια σωστή διατροφή, μετρημένη όχι στα φλυτζάνια, ούτε στις θερμίδες, αλλά σε κουταλιές είναι πολύ μεγάλη. και δεν αρκεί αυτό. Ακολουθούμε και γυμναστήριο για να καταφέρουμε κάτι.
Δεν μπορείς λοιπόν να μιλάς έτσι για ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως αυτό, χωρίς να έχεις υπόψην σου το τι έχει περάσει ο άλλος προτού πάρει την τελειοτική απόφαση για μια τέτια επέμβαση....
εξηγω πιο πανω στην φιλη ναντιν την εννοια που το ειπα.
εκτος αυτου αναφερω την ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! οποτε δεν χρειαζετε να εισαι τοσο αποτομη και επιθετικη μαζι μου δεν υπαρχει λογοσ! δεν ειχα σκοπο να σας προσβαλω!!!
απλα ο ενθουσιασμος την επεμβασης δεν σε βοηθα να σκεφτεις καποια πραγματα μετεπειτα αλλα δεν θα ανακατευτω στην δικη σου ζωη .εγω θα σου ευχυθω να πανε ολα καλα να πανε οπως τα θες και να σαι ευτιχισμενη.
φιλια!
Καλή μέρα και σε σένα.
Ναι είδα την εξήγηση που έχεις δώσει, αλλά και πάλι ο τρόπος που το είπες δεν δείχνει καθόλου να το ενοουσες όπως το εξήγησες μετέποιτα.
Το θηρείο που αναφέρεις τα έχει χάσει με επέμβαση μανίκι.
Όσο για τα μετέπητα της επέμβασης που λες πως ο ενθουσιασμός δεν με βοηθά να τα σκεφτώ, σε πληροφορώ πως ξέρω όλα τα μετέπητα που μπορεί να μου συμβούν ή όχι. Απλά ξέρω και το τί θα μου συμβεί αν δεν τη κάνω, και τα έχω ζηγήσει και beleive me είναι πολύ πιο ανώδυνα τα μετέπειτα της επέμβασης από αν δεν την κάνω.