ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?? ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!!!
Printable View
ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?? ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!!!
Γυμναστιικη καθολου μα καθολου δεν εκανα..Την Πεμπτη αρχιζω!
αρχιζει ομως ετσι??
μη σε πετυχω σε κανα τστ χωρις να χεις γυμναστει ε?
(παμε κοριτσια?
στοιχημα με τον εαυτο μας 30 λεπτα καθε μερα?
καλα ειναι γι αρχη!!
ε?
τι λετε?)
Καλα ειναι..απ'το τιποταααα!ουυυυ!
ΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα γινουμε ολες πολυ πανευτυχεις!!!!
:D
αληθεια????:shocked2::smilegrin::smilegrin: :smilegrin:Quote:
Originally posted by fotini88
ΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΚΛΙΚ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΜΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΧΑΝΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!
ου τελεια, μια χαρα εφικτος στοχος ειναι τα 30 λεπτα!!!
1 κιλο το μηνα μονο απο αυτα ε?
σουπερ!!!
(θα σφιξει κ το κορμι, πιο πολλα θα φαινονται;) )
αμα χανω κ αλλο ενα απο τυχον περικοπες, γινονται δυο!!!
θεα, θεα!!!
(ΚΑΙ ευτυχισμενη!!!
ευτυχισμενη θεα!!
θα γλιτωσω κ τις σοκολατες!!!)
ας με σταματησει καποιος... εχω παθει παρακρουση αποψε, μαζεψτε με!!
(μαλλον η σεροτονινη θα φταιει :D )
Καλως ηρθες. Μου αρεσει που δεν βιαζεσαι κ δεν εκβιαζεις το σωμα σου μπραβο! Τα ''προβληματα''που αναφερεις ελειψη πειθαρχιας στη διατροφη κ ελλειψη δικων σου τα ειχα κ γω στην αρχη οχι γιατι οι δικοι μου ειναι παρτακηδες αλλα γιατι δεν εχουν προβλημα με τα κιλα τους.Θα δεις διαφορα σε λιγο γιατι πιστευω πως θα βοηθηθεις κ απο δω αφου ολοι μας εχουμε το ιδιο σχεδον θεμα με την τροφη.Καλη αρχη και καλη αργη επιτυχια.Εμεις εδω ειμαστε!:)
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ lessing για τα καλα σου λογια!!! Δεν το πιστευα οτι υπαρχει τετοιο FORUM το ανακαλυψα πριν εναμισι χρονο και διαβαζα αρκετα πραγματα που γραφετε αλλα τωρα πηρα αποφαση να γινω μελος και να το παρω ετσι πιο ζεστα το χασιμο βαρους!!!! Ξερω οτι για καθε κιλο που θα χανω οτι θα χαιρεστε πραγματικα για μενα και εγω για εσας!!!Γιατι η αληθεια ειναι οτι λιγοι ειναι αυτοι που σου το λενε οτι αδυνατισες και χαιρονται αληθινα απο την ψυχη τους!!εχω να σου πω οτι ειναι απειρες οι φορες που εχω ακουσει ψευτικα μπραβο και εχω δει ψευτικα χαμογελα χαρας !!! Πως καταντησαμε ετσι? Να θελουμε να φαμε ο ενας τον αλλο!!! θα ηθελα να ακουσω και τη δικη σου ιστορια!!