Quote:
Originally posted by polinaki1983
Κριαράκι μου καλός όρισες στην παραία μας. Κριός είναι και ο άντρας μου, ταύρος εγώ, καταλαβαίνεις τί γίνετε άμμα προτάξουμε και οι 2 τα κέρατά μας!!!!!! Τρέχα να σωθείς!!!!
Τώρα είδα ότι μας έχεις συστήσει το σώμα σου σαν 1,69 και 120 κιλά και ότι είναι σαν γαλάζια φάλαινα!!!!
Η δικιά μου σωματική ταυτότητα είναι 1,67, 125 κιλά και αρνούμαι να με πω φάλαινα!!! Απλά πιστεύω πως ο θεός με πρίκησε λίγο παραπάνω από το κανονικό (βλέπε διπλάσιο) :P:P:P:P:P
Από τις κατοιγορίες ατόμων που σου είπε η κλικ, εγώ είμαι από τα άτομα που έχουν κάνει επέμβαση, πάω για την επόμενη επέμβαση, και προσπαθώ να με πίσω να ξεκινήσω διατροφή μέχρι να έρθει με το καλό το χειρουργείο!!!! Προς το παρόν καταφέρνω να διατηρούμε στα 125, και αυτό είναι πολύ θετικό (για μένα) :P:P:P
Νομίζω πολυλόγισα πάλι..... Αντε μην σε ζαλίζω από την πρώτη γνωριμία, να το αφήσω για την δεύτερη:):):) χεχε
Φιλάκια!
POLINAKI 1983 ΣΑΦΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΜΙ-ΚΟΡΜΑΡΑ-ΑΡΑ-ΑΡΑ!!!ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ?