Καλά Τζωρτζινάκι σιγά σιγά.
Ας ξεκινήσουμε από σήμερα και θα λέμε την πρόοδό μας από δω.
Εγώ ξεκινάω σήμερα και ελπίζω σε 3 εβδομάδες να έχω χάσει 4 κιλά για να νιώθω πιο όμορφη τις γιορτές και όχι τόσο φουσκωμένη.
Printable View
Καλά Τζωρτζινάκι σιγά σιγά.
Ας ξεκινήσουμε από σήμερα και θα λέμε την πρόοδό μας από δω.
Εγώ ξεκινάω σήμερα και ελπίζω σε 3 εβδομάδες να έχω χάσει 4 κιλά για να νιώθω πιο όμορφη τις γιορτές και όχι τόσο φουσκωμένη.
ωραια κι εγω το ιδιο..... ρε συ εχω πολυ αγχος...δινω αυριο ενα μαθημα στη σχολη μου που ειναι εξεταση pass/fail! αμα αποτυχω παει του χρονου δεν εχει γραπτη εξεταση μονο ηλεκτρονικη!!! τι να κανω;; εχω αγχος και ειμαι σιγουρη οτι θα κοπω! με εχει πιασει ζαλαδα τωρα!
Κούκλες σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. Αυτή τη φορά νιώθω πιο αισιόδοξη από ποτέ.
Γλυκειά μου NADINE σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Είσαι καταπληκτική και ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε να μιλήσουμε στο τηλ. Και εγώ έχω χάσει το τηλ. σου.
Φιλιά σε όλες.
lidal σε εχασα....τι κανεις;; πως παει;;; εγω οχι τοσο καλα....
Υπομονή Georgina! Νομίζω πως οσο αγχωνόμαστε χειρότερο είναι..
Εμένα αυτες τις μέρες με διαολίζει η σκέψη οτι θα χάσω τις δυο πρώτες εβδομαδες και μετά τίποτα! Τι είναι αυτό τώρα που μου έχει καρφωθει? Επισήμως θα ζυγιστώ τη Δευτέρα σε ενα φαρμακείο γιατι η ζυγαρία που έχω στο σπίτι τα έχει παίξει, με δείχνει 83. Μακάρι να χάσω κιλά σταθερά και να μην κολλήσει ο οργανισμός μου!
Τζωρτζινάκι εδώ είμαι!Quote:
Originally posted by georgina
lidal σε εχασα....τι κανεις;; πως παει;;; εγω οχι τοσο καλα....
Εγώ ξεκίνησα σήμερα έτσι λίγο πιο προσεγμένη διατροφή μπας και είμαι κάπως καλύτερα τα Χριστούγεννα....λέμε τώρα.
τι έγινε με το τεστ που αγχωνόσουν?
γιατί δεν είσαι καλά κοπέλα μου?