τωρα προσεξα το υστερογραφο οκ την επομενη φορα ελληνικα!!
Printable View
τωρα προσεξα το υστερογραφο οκ την επομενη φορα ελληνικα!!
Αχ!Μαράκι!Τι να σου λέω τώρα...Όλο και κάποιον αγώνα δίνω κι εγώ με τα κιλά μου.Quote:
Originally posted by Maria D
nadine mou mporei na akougete gelio alla ne 8 kg einai tp provlima mou k auta einai p dn me afinoun na niwsw kala me ton eauto mou.. se euxaristw pantws!! dineis k esy ton diko s agwna me ta kila?
Εγώ δε σχολίασα πάντως ως γελοίο το να σε απομακρύνουν 8 κιλά από το να είσαι καλά μ'εσένα!
Εύχομαι να ήταν τόσο απλή η ζωή...Φοβάμαι,δεν είναι!Εσύ φυσικά ξέρεις καλύτερα όσα σε απασχολούν.
Σ'εμένα πάντως πλέον τα κιλά αφορούν σ'ένα πρακτικό μόνο κομμάτι,κατάλοιπο συσχετισμών,που δεν είχα τακτοποιήσει.
Έκανα άπειρες δίαιτες,έκανα επεμβάσεις,πήρα κι έχασα εκατοντάδες κιλά στα τελευταία 28 χρόνια,
αυτό που νιώθω τελικά να με βοήθησε είναι η έντονη παρατήρηση του τι κάνω και γιατί καθώς κι η ψυχοθεραπεία.
Ο καθένας τραβά το δρόμο,που θεωρεί καλύτερο για κείνον.Ελπίζω κι ο δικός σου να σε οδηγήσει εκεί,που ποθείς!
nadine μου ευχομαι αυτη τη φορα τα πραγματα να πανε καλα και για σενα!! να χασεις τα κιλα σου και να βελτιωσεις τη εξωτερικη σου εικονα για να νιωθεις και εσυ ποιο καλα με τον εαυτο σου γιατι η εσωτερικη σου εικονα απο τον τροπο που γραφεις ειμαι σιγουρη πως ειναι πολυ ωραια!!! αυτο που καταλαβα απο τα λιγα σχετικα χρονια που βασανιζω τον εαυτο μου με το κολλημα μου στα κιλα ειναι οτι προκειται για θεμα που χρειαζεται υπομονη επιμονη και πιστη στον εαυτο μας!!
Για μένα χρειάζεται γνώση πρωταρχικά.
Να καταλάβουμε τι μας συμβαίνει και γιατί.
Τι ανάγκες μας καλύπτει το φαγητό,πού μας εξυπηρετεί,
ποιοί φόβοι βολεύονται πίσω του,πόσα φαινομενικά άσχετα υποκαθιστά.
Νομίζω μόνο όταν αντικρύσουμε κατάματα τους δαίμονες μας θα είναι πολύτιμα εφόδια
στον αγώνα μας η υπομονή,η επιμονή κι η πίστη στον εαυτό μας,που αναφέρεις.
Διαφορετικά,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον,η σχέση μας με το φαγητό
καταλήγει ένα παιχνίδι μάταιου ελέγχου και προδιαγεγραμμένων απογοητεύσεων,
που μόνο αποδυνάμωση μας προκαλεί κι απομάκρυνση από τη λύση του κουβαριού!
Ενώ το όποιο νούμερο ζυγαριάς επιτελεί τον πολύτιμο ρόλο του να μας κρατά στα σκοτάδια!
"ποιοι φοβοι βολευονται πισω του" πραγματικα με αγγιξε αυτο που ειπες..με εχεις βαλει σε μια διαδικασια ενδοσκοπισης τωρα..εχεις τοσο δικαιο σε αυτα που λες. σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου να εισαι καλα!!!
:)
Quote:
Originally posted by NADINE
Νομίζω μόνο όταν αντικρύσουμε κατάματα τους δαίμονες μας
Nadine μου, μολις αντικρυσουμε αυτους τους δαιμονες,μπορουμε να τους εξαφανισουμε?το μαγικο μου ραβδακι εχει χαλασει μαλλον και δεν πιανει :sniff: και εχω κουραστει τοσο πολυ,ειναι τοσο ανιση αυτη η μαχη...
αν απλως τους προσπερασουμε αδιαφορωντας, πιστευεις οτι θα μας περιμενουν στην επομενη στροφη ή υπαρχουν πιθανοτητες να μην ξανασυναντηθουμε ποτε?
Αυτοι οι ''δαιμονες''δεν ειναι κατι εξω απο σενα για να τους δινεις δυναμη κατα τη γνωμη μου παντα.Απλως ειναι ολη η προσωπικοτητα με τα φωτεινα κ μη στοιχεια της τα μπλοκαρισματα που ετσι κ δουλευτουν αποκαθιστανται κ επερχεται η αρμονια.Ετσι ειμαστε ελευθεροι να ασχοληθουμε με τη ζωη 24 ωρες το 24ωρο χωρις τις γνωστες εμμονες με τη μαχη των κιλων,γραμμαριων,κ.λ.π.που κατα τη γνωμη μου καλυπτουν αλλα πραγματα.Για σκεψου σε τι εξυπηρετει μια εμμονη;Π,Χ,ενας ανθρωπος που πλενει μανιωδως τα χερια του κ τα απολυμαινει δεκαδες φορες μεσα στη μερα εχει αρμονια μεσα του;Ειναι καλα με τον εαυτο του με τη ζωη του;Πιστευω οτι η σχεση μας με το φαγητο ειναι το βαρομετρο της καταστασης της ζωης μας.Ειναι πολυ ευκολο για καποιον που πιεζεται,καταπιεζεται,θλιβ εται κ δεν εχει ΜΑΘΕΙ να το εκφραζει,να καταφυγει για να απαλαχτει απο τη φορτιση στην αμεσα προσβασιμη λυση:το φαγητο.Ειναι εκει ειναι ευκολο κ ευχαριστο.Τι παρηγορια,τι φροντιδα!
alexandritaaaaaaaaaaaaaaaaaaa