και εγω σε ευχαριστω πολυ Ανδρεα!!τελειο και το αρθρο για το ποσο βοηθουν τα πολλα γευματα που μας εχουν ζαλισει πλεον με αυτο απο παντου!!
Printable View
και εγω σε ευχαριστω πολυ Ανδρεα!!τελειο και το αρθρο για το ποσο βοηθουν τα πολλα γευματα που μας εχουν ζαλισει πλεον με αυτο απο παντου!!
μηπως ξεραν κατι παραπανω οι γονεις του μωρου?Quote:
Originally posted by absolute
πσσσσσσσσσσσσσ, ε ποτε λεμε...γονεις σου λεει μετα!!!Quote:
Originally posted by PowerGirl
καλά τώρα που λέτε για σπιρουλίνες και τα σχετικά... προχθες ειχα πάει φαρμακείο και ηταν ενα ζευγάρι που με εξόργισε!!!! ειχαν ενα μωρό 3 ετών με αναπνευστικο πρόβλημα κ θέλανε ματζουνια ομοιοπαθητικά να το αντιμετωπίσουν!!! Ο εισαγγελέας ηταν η λύση στο πρόβλημα του μωρου!!! τερατα!
(σορρυ που εχω ανακαταψει το θεμα σου,αλλα εδω πετυχα τον Ανδρεα:starhit:) )
λεω εγω τωρα...
Absolute είσαι πολύ καλή , σ' ευχαριστώ. Να ήταν μόνο το θέμα των γευμάτων, υπάρχει μία θάλασσα σκουπιδοεπιστήμης στα Μ.Μ.Ε σε θέματα διατροφής. Ο οποιοσδήποτε τσαρλατάνος μπορεί να χρηματίσει ένα παρουσιαστή ώστε να τον παρουσιάσει ως αυθεντία και να διαδώσει τις ασυναρτησίες του. Αντίστοιχα φαινόμενα και στην Αμερική, ίσως ξέρεις τον Dr Oz που εμφανίζεται στην αντίστοιχη Τατιάνα της Αμερικής, την Oprah Winfrey.Quote:
Originally posted by absolute
Καλα αυτον τον Dr Oz τον εχουν κανει "Θεο" τους στην Αμερικη..Εχει τρελη απηχηση στο κοινο..
φανταζομαι οτι δε νοιαζεσαι εσυ περισσοτερο το μωρο το δικο τους απ οτι εκεινοι, ετσι δεν ειναι?
Quote:
Originally posted by smart
φανταζομαι οτι δε νοιαζεσαι εσυ περισσοτερο το μωρο το δικο τους απ οτι εκεινοι, ετσι δεν ειναι?
Smart από πού προκύπτει πως η ομοιοπαθητική είναι αποτελεσματική ; Από την απόφαση 2 γονιών για την τύχη του παιδιού τους , δηλαδήεπειδή νοιάζονται περισσότερο ξέρουν καλύτερα;
Ας πούμε ότι είναι έτσι όπως τα λες.Εγώ γιατί καθημερινά στο δρόμο βλέπω παιδιά χωρίς ζώνες ασφαλείας στα αυτοκίνητα ή στην αγκαλιά των δικών τους; Δύο εξηγήσεις υπάρχουν.Η' εγώ νοιάζομαι πιο πολύ για τα παιδιά των άλλων.... ή οι γονείς απλά δεν αντιλαμβάνονται βασικές επιστημονικές έννοιες (π.χ νόμος της αδράνειας) ή placebo effect στην περίπτωση της ομοιοπαθητικής.
καθολου συγκρισιμα τα παραδειγματα που αναφερεις αντρεα!
να εισαι σιγουρος οτι ο γονιος που δε φροντιζει να φορεσει το παιδι του ζωνη ασφαλειας δεν υπαρχει περιπτωση να μπει στη διαδικασια να ψαξει να βρει φαρμακα ομοιοπαθητικης!
θα το πλακωσει στα σπρεϋ κ την αντιβιωση-ασχετως που δεν εχει καμια σχεση η αντιβιωση με το αναπνευστικο.
ο καθενας μπορει να δεχεται η να μη δεχεται εναλλακτικες ιατρικες ωστοσο με ενοχλει να κρινουμε εκ του αφαλους γονεις.
αυτο ειναι το θεμα μου.
δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχουν γονεις που δε νοιαζονται για τα παιδια τους, αλλα οσο επικινδυνοι ειναι οι γονεις που εχουν αγνοια αλλο τοσο ειναι οι γονεις ξερολες!
α οχι αγαπη μου!!
respect eσυ!!
το οτι περασες μια οδυνηρη εμπειρια ουτε σε κανει τη μονη που εχεις περασει οδυνηρη εμπειρια, ουτε σου δινει το δικαιωμα να κρινεις ολους τους αλους!
και πολυ περισσοτερο αν θεωρεις τη διαφωνια προσωπικη επιθεση!!
absolute, θα συμφωνησω οτι το να ειναι κανεις ξερολας ειναι επικινδυνο...
και εγω παλιοτερα που βρεθηκα στο νοσοκομειο με προβλημα αναπνευστικου δε θυμαμαι να μου εδωσαν να πιω κανενα ματζουνι...με μασκες οξυγονου και με γερη αντιβιωση με επανεφεραν!
αλλα ποσο ζωον ειναι και ο φαρμακοποιος που δεν τους ξαποστειλε...
ελεος πια, ολα τα ξερουμε,ολα τα σφαζουμε,ολα τα μαχαιρωνουμε!!!
ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα...χα-χα-χα
δεν θα μπω στο τρυπακι σου επειδη δεν ταιριαζω με την κλικα σου...
οτι ειχα να πω πανω στο θεμα το ειπα.
καλο βραδυ!!!
absolute, δεν εννοουσα εσενα... αλλα για να το εκλαβεις ετσι μαλλον θα χεις τη μυγα..
πολλες φορες τα αναπνευστικα προβληματα οφειλονται σε αλλεργιες κ σ αυτες τις περιπτωσεις η αντιβιωση δε βοηθαει-παρ ολα αυτα μπουκωνουν τα παιδια (ρωτηστε κ κανεναν γονιο που δεν ακολουθει την ομοιοπαθητικη-προφανως ουτε κ την κλασικη ιατρικη, θα σας κατατοπισει).
τωρα οσον αφορα τις κλικες κτλ... οπου θελει κατατασσει ο καθενας τον εαυτο του..οπου νιωθει καλυτερα..
ακομη κ αν χρειαστει ν αλλαξει ονομα για να ξαναμπει στο φορουμ ,αμα τον βοηθαει, παλι θεμιτο ειναι..
περι ορεξεως αλλωστε...
ναι ρε πουλακι μου αλλα θυμισε μου ποτε σου ειπα εγω να κανεις κατι τετοιο!!
Καιρο ειχε να πεσει ξεκατινιασμα...Μπραβο παιδες!!!
Τι εννοεις Powergirl?