Απολογισμος του 2010..
Θυμαμαι περυσι τετοιες μερες, γυρω στις 23-24 Δεκεμβρη και ως τον Ιανουαριο,ειχα πεσει σε καταθλιψη.Ενιωθα σαν φουσκωμενο μπαλονι,δεν ειχα ορεξη για τιποτα,δεν εβγαινα εξω,γενικως τιποτα δεν μου αρεσε και ολα αυτα εξαιτιας του βαρους μου.
Ενα βραδυ (στις 15 Ιανουαριου πρεπει να ηταν) ξυπνησα ξαφνικα στις 3μιση τα ξημερωματα και βγηκα στο μπαλκονι.
Καθαρος ουρανος με πολλα αστερια.Καθομουν εκει στο κρυο και ξαφνικα αρχισα να κλαιω με λυγμους οπως δεν εχω ξανακλαψει ποτε..
Ζητουσα απο το Θεο να μου δωσει δυναμη να ΜΕ αλλαξω,να βγω απ'τη μιζερια μου,να κανω κατι για μενα..
Την επομενη μερα σαν να ειχε γυρισει ενα διακοπτακι στο μυαλο μου και πλεον δε με ενδιεφερε το φαγητο,δεν υπηρχαν για μενα τα γλυκα..Υπηρχε μονο ο στοχος να με αλλαξω,να με κανω καλυτερη..
Και ετσι αρχισα διαιτα και στη 1/2 πηγα και στη διαιτολογο και ξεκινησα "πιο επισημα"..
Περνοντας οι μηνες,οτι και αν μου συνεβαινε,οτιδηποτε με στενοχωρουσε,ειχα σαν παρηγορια πως τουλαχιστον με προσεχω,με φροντιζω μεσω της διαιτας!
Και αυτο με βοηθησε πολυ,παρα πολυ..
Αυτα οσον αφορα τα κιλα.
Δοξα τω Θεο,το 2010 ηταν ενα ετος πολυ ομαλο για μενα,με πολλες χαρουμενες στιγμες,πολλα ταξιδια,νεες φιλιες και γενικοτερα πραγματα που θα εχω να θυμαμαι..
Με το αγορι μου ειμαστε μαζι ηδη 7 χρονια και τα πραγματα κυλανε με μια ρουτινα και μερικους καυγαδες αλλα νομιζω ειναι λιγο στασιμη..
Ειχα και εναν μινι ερωτα ο οποιος ευτυχως εμεινε ανεκπληρωτος!
Στο κεφαλαιο φιλια,ειχα μια απογοητευση απο τη μια καλη μου φιλη αλλα η αλλη τουλαχιστον ειναι διπλα μου και αυτο με κανει πολυ ευτυχισμενη..
Κατι πολυ πολυ καλο που μου εφερε το 2010 και απο τα πιο σημαντικα,ηταν η "συμφιλιωση" που ειχα με τη θεια μου μετα απο 1,5 χρονο και με εκανε πολυ χαρουμενη γιατι ειχα χασει απο τη ζωη μου ενα πολυ σημαντικο προσωπο και εννοειται εφταιγα εγω και το ξερο μου το κεφαλι αλλα τελοσπαντων:P
Πανω απ'ολα ομως,ειχα και εχω την υγεια μου εγω και ολη η οικογενεια μου και αυτο ειναι που μετραει..
Αντιο 2010 και ευχαριστω για οσα μου χαρισες απλοχερα! :)