χρονια πολλα ελενακι ! και του χρονου οπως επιθυμεις και οποιον επιθυμεις!
Printable View
χρονια πολλα ελενακι ! και του χρονου οπως επιθυμεις και οποιον επιθυμεις!
Χρόνια Πολλά ελενίτσα!! :) να περάσεις τέεεεεελεια την προσωπική σου πρωτοχρονιά!!!! :bouncy:
λοιπόν να μην ξεφύγουμε και απο το τόπικ...
3 πράγματα που βλέπω... 3 δε βλέπω γαι να είμαι ειλικρινής 1 βλέπω... τα μάτια μου!
για τα υπόλοιπα 2 το παλέβω ακόμα :) αφου απορώ τι βλέπει το αγόρι μου και είναι ακόμα μαζί μου... έβαλα και 6kg απο όταν με γνώρισε και ντρέπομαι πολύ!!!
Χρόνια πολλά Ελένη!!!!
Να είσαι γεμάτη υγεία, ευτυχισμένη και οι στόχοι σου να εκπληρώνονται!
Λοιπόν όσο για εμένα:
- Τα μάτια μου
- Τα χέρια μου
- Τα μαλιά μου
Αν σκεφτεις οτι μια απο τις σημαντικοτερες λιποαποθηκες της γυναικας ειναι και το στηθος νομιζω οτι εχεις την απαντηση :wink1::wink1:Quote:
Originally posted by Marry Poppins
Χρόνια Πολλά ελενίτσα!! :) να περάσεις τέεεεεελεια την προσωπική σου πρωτοχρονιά!!!! :bouncy:
λοιπόν να μην ξεφύγουμε και απο το τόπικ...
3 πράγματα που βλέπω... 3 δε βλέπω γαι να είμαι ειλικρινής 1 βλέπω... τα μάτια μου!
για τα υπόλοιπα 2 το παλέβω ακόμα :) αφου απορώ τι βλέπει το αγόρι μου και είναι ακόμα μαζί μου... έβαλα και 6kg απο όταν με γνώρισε και ντρέπομαι πολύ!!!
Quote:
Originally posted by lessing Ολο αυτο που αποπνεω
:thumbup::thumbup::thumbup:
Δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο σε εναν ανθρωπο απο αυτο!!!
χρονια πολλα ελενακι μας :)
τα καλυτερα σου ευχομαι :)
εγω βλεπω θετικα αλλα γιατι μου φαινεται τοσο γελοιο να τα γραψω?
αληθεια, πως εχουμε φτασει να θεωρουμε υπεροψια το να μιλαμε για τα θετικα μας κ να θεωρουμε αυτοκριτικη το συνεχες αυτομαστιγωμα?
(τη λεξη αυτομαστιγωμα τη χρησιμοποιησε καποια στιγμη καποιος που για πρωτη φορα μιλησαμε... κ επαθα σοκ.... για πολλους λογους , τεσπα,ασχετο, κλεινει η παρενθεση).
Εσύ γράψε τα και άσε μας εμάς να κρίνουμε.Quote:
Originally posted by smart
χρονια πολλα ελενακι μας :)
τα καλυτερα σου ευχομαι :)
εγω βλεπω θετικα αλλα γιατι μου φαινεται τοσο γελοιο να τα γραψω?
αληθεια, πως εχουμε φτασει να θεωρουμε υπεροψια το να μιλαμε για τα θετικα μας κ να θεωρουμε αυτοκριτικη το συνεχες αυτομαστιγωμα?
(τη λεξη αυτομαστιγωμα τη χρησιμοποιησε καποια στιγμη καποιος που για πρωτη φορα μιλησαμε... κ επαθα σοκ.... για πολλους λογους , τεσπα,ασχετο, κλεινει η παρενθεση).
Χρόνια πολλά Ελένη!
Το χρώμα των μαλλιών μου, η μικρή μεσούλα μου, το ίσιο στομάχι μου που πριν κοψω το κολυμβητηριο διαγραφονταν κανα δυο κοιλιακουλιδες!
Ωραίο θέμα lessing!Θα μας κάνει καλό να μοιραστούμε και κάποια θετικά, γιατί απο αρνητικά..πήξαμε!Λοιπόν αυτά που μου αρέσουν..σχήμα ματιών
ο λαιμός μου
τα μαλλιά μου που επιτέλους μάκρυναν και δεν είμαι σαν γίδι!
Ελένη Χιλιόχρονη και Ευτυχισμένη να είσαι!!
Ελενη μου χρονια πολλα κ οτι ποθεις {να τρωως οτι θες και να μην βαζεις γραμμαριο }:tumble:
4) Η φωνή μου, την βρίσκω πολύ σέξυQuote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα!!!! Καλά λεσσινγκ θεματάρα ε!
Λοιπόν
1) Τα μάτια μου που είναι εκφραστικά
2) Τα χείλη μου
3) το στήθος μου και γενικά το υπέροχο ντεκολτέ μου
Αντε να βλέπουμε κιάλλες!!!!!! Αντε κορίτσια!!!
5) ο τρόπος που περπατώ (άμμα θέλω)
6) Το στήσιμό μου γενικός
7) Το ότι όταν χαμογελάω, χαμογελάνε και τα μάτια μου, και γενικά όλο μου το πρόσωπο λάμπει
Γεια σου lessing, σουπερ θεματοθετρια!! :thumbup::thumbup:
Λοιπον 3 θετικα που βλεπω πανω μου:
τα χειλη μου
τα ποδια μου
και τα δαχτυλα των χεριων μου
Καλά τα πόδια σου ειδικά δεν τα βλέπεις μόνο εσύ θετικά και αλλά και όλοι γύρω σου!!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Γεια σου lessing, σουπερ θεματοθετρια!! :thumbup::thumbup:
Λοιπον 3 θετικα που βλεπω πανω μου:
τα χειλη μου
τα ποδια μου
και τα δαχτυλα των χεριων μου
Αααα ευχαριστω πολυυυυ!!:smilegrin:
Τώρα το πρόσεξα ότι το τικεράκι μας είναι το ίδιο....