Και μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου.....
Printable View
Δεν ξερω monaxike μπορει να μη σε καταλαβαινω κιολας επειδη εγω δεν ειχα ποτε προβλημα σ\'αυτον τον τομεα.Παντα αφηνα ελευθερο τον εαυτο μου κ τα πραγματα ερχοντουσαν απο μονα τους αλλα ποτε δε σκεφτηκα να διορθωσω κατι στην εμφανιση μου για να αρεσω η τι μετραει εξω κ τι οχι.Δεν μπηκα καν στη διαδικασια να το σκεφτω ποτε.Ειδικα στα ερωτικα σε παιρνει το ποταμι εκει που καθεσαι αμεριμνος κ ζεις την εμπειρια.Δε μπορω να φανταστω οτι σ αυτον τον τομεα πετυχαινεται κατι με σκεψη.Για μενα τουλαχιστον..Οσο για την ψυχοθεραπεια υπαρχουν κεντρα ψυχικης υγιεινης για δωρεαν συνεδριες απλα ειναι λιγο δυσκολο να σε δεχτουν.Προσπαθησε το κ σιγουρα θα υπαρχουν κ αλλες επιλογες αν το ψαξεις.
Συμφωνώ...απλά, μιας και με έχω κάνει \"θέμα\" στο site...δε μπορώ να πιστέψω ότι αντικειμενικά δεν αρέσω στον πιο πολύ κόσμο...όταν βλέπω άλλους κι άλλους να τα καταφέρνουν. Μπορεί εγώ να έχω το Α ελάττωμα και ο άλλος το Β...και εκείνος να είναι ΟΚ. Το θέμα είναι πολύπλοκο...δεν ξέρω αν μπορώ να σας το περάσω. ίσως να με βρίζατε κιόλας αν με βλέπατε σε foto...πολλοί μου λένε ότι υποτιμώ τον εαυτό μου και τονίζω πολύ τα αρνητικά (αν και υπαρκτά...)! Δεν είναι εκεί το θέμα μου, όμως...Έγραψα στο forum για να ξεσπάσω...ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσω ποικίλες αντιδράσεις! Και, όσο μπορώ, προσπαθώ να δείξω μέρη του εαυτού μου! καταλαβαίνω, Θεοφανία, ότι τα λες για καλό! Αν γνωριζόμασταν προσωπικά, ίσως θα μου έλεγες να εστιάσω αλλού!:) Σε ευχαριστώ, πάντως!Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Φίλε Νίκο.....αλήθεια η εμφάνιση είναι το τελευταίο που θα κοίταζαμε σε κάποιον, όντας ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Πιστεύω ότι για τον περισσότερο κόσμο, σημασία έχει η χημεία, η ψυχική ομορφιά και το όμορφο μυαλό. Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η προσφορά είναι τοσο μεγάλη που το πρωτο που μας ελκύει είναι η εμφάνιση. Βέβαια, μπορεί στην πορεία να ανακαλύψουμε πως αυτό ήταν και μόνο και να φύγουμε, αλλά, από κει ξεκινάμε όλοι. Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου για να καταλάβεις τι σου λέω. Μπορείς να δεις κάποιον που αντικειμενικά δεν σου αρέσει και να ασχοληθείς μαζί του με την ελπίδα πως θα έχει όλα τα άλλα?
Ευχαριστώ! Αν το σκεφτείς...συνδυάζεται με τη δική σου!:)Quote:
Τα ΚΨΥ τα είδα να αναφέρονται σε άλλο thread, όπου μιλούσαν για δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη. Απλά, εκεί ο χρόνος είναι περιορισμένος, τα ραντεβού αραιά και σε δέχονται λίγο δύσκολα. Θα τους φανώ ελαφρυά περίπτωση...είμαι σίγουρος!:)Quote:
Originally posted by agh
Δεν ξερω monaxike μπορει να μη σε καταλαβαινω κιολας επειδη εγω δεν ειχα ποτε προβλημα σ\'αυτον τον τομεα.Παντα αφηνα ελευθερο τον εαυτο μου κ τα πραγματα ερχοντουσαν απο μονα τους αλλα ποτε δε σκεφτηκα να διορθωσω κατι στην εμφανιση μου για να αρεσω η τι μετραει εξω κ τι οχι.Δεν μπηκα καν στη διαδικασια να το σκεφτω ποτε.Ειδικα στα ερωτικα σε παιρνει το ποταμι εκει που καθεσαι αμεριμνος κ ζεις την εμπειρια.Δε μπορω να φανταστω οτι σ αυτον τον τομεα πετυχαινεται κατι με σκεψη.Για μενα τουλαχιστον..Οσο για την ψυχοθεραπεια υπαρχουν κεντρα ψυχικης υγιεινης για δωρεαν συνεδριες απλα ειναι λιγο δυσκολο να σε δεχτουν.Προσπαθησε το κ σιγουρα θα υπαρχουν κ αλλες επιλογες αν το ψαξεις.
Είχα πάει σε μια φίλη μου σε ένα νησί για μερικές μέρες. Στο ίδιο νησί δουλεύει μια φίλη μου σε ένα κλαμπ. Αντικειμενικά είναι η ομορφότερη εκεί μέσα. Σου μιλάω για μοντέλο. Στη μπάρα δούλευε ένας ....θεός! Της λέω, δεν υπάρχει περίπτωση να μη μείνει στην οικογένεια, αλλιώς σβήσε το τηλ μου. Σε πληροφορώ πως από ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση ......πάει. Θέλω να πω πως μερικές φορές πρέπει να πιστεύουμε και λίγο σε μας, γιατί αλλιώς βγάζουμε ητοπάθεια προς τα έξω.....Κάπως έτσι σου λέω πήγαινε γυμναστήριο......για να νιώσεις εσύ καλά και να το βγάλεις προς τα έξω.
Ναι, δεκτό το σχόλιο! Θα το κάνω, Ούτως ή άλλως ασκούμαι καθημερινά κάντας τρέξιμο (και γενικότερα φροντίζω τον εαυτό μου...απλά χωρίς υπερβολές...απλα δεν πάω γυμναστήριο).Quote:
Είχα πάει σε μια φίλη μου σε ένα νησί για μερικές μέρες. Στο ίδιο νησί δουλεύει μια φίλη μου σε ένα κλαμπ. Αντικειμενικά είναι η ομορφότερη εκεί μέσα. Σου μιλάω για μοντέλο. Στη μπάρα δούλευε ένας ....θεός! Της λέω, δεν υπάρχει περίπτωση να μη μείνει στην οικογένεια, αλλιώς σβήσε το τηλ μου. Σε πληροφορώ πως από ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση ......πάει. Θέλω να πω πως μερικές φορές πρέπει να πιστεύουμε και λίγο σε μας, γιατί αλλιώς βγάζουμε ητοπάθεια προς τα έξω.....Κάπως έτσι σου λέω πήγαινε γυμναστήριο......για να νιώσεις εσύ καλά και να το βγάλεις προς τα έξω.
Είναι λίγο αργά, παιδιά...θα την κάνω...ελπίζω με πιο θετικές σκέψεις, για ύπνο!
Καληνύχτα, Θεοφανία!
Καλό βράδυ σε όλους!:)
Καληνύχτα Νίκο..............να σκέφτεσαι θετικά, γιατί βγάζεις θετικά πράγματα και όλα θα έρθουν.......
Ουφ...είναι νύχτα Σαββάτου, 2 παρά το βράδυ και πάλι δεν μπορώ να κοιμηθώ...Σκέφτομαι συνέχεια αρντηικά πράγματα...δεν αντεχω άλλο, βαρέθηκα...:(